Na 163,500 tys akcji w obrocie w 2016 przemieliło sie 157,000 tys akcji - ladnie ktos skupowal caly rok akcje po 0,90-1,40 . Najwieksza fala wzrostowa dała zarobic 2000% w 3 mies wiec mamy dopiero poczatek wzrostu. Jezeli program e-sport wypali i pojawia sie zyski moze urosniemy na 9zl , przekonamy sie po wynikach za II kwartal.
k...a,dopiero wczoraj zauwazyłem u siebie na kablówce,zero informacji,a miałem nadzieje dobrac akcji,bo ktoś chetnie oddawał,a dzisiaj juz niechce:)...dawaj na 1,5 o 15;0 po tyle chciales oddac,bedziesz nial okazje
Nie po to ktos skupowal rok czasu akcje zeby sprzedac tanio. Przy 163.5000 tys akcji w obrocie po obrotach z 2016 r malo komu zostaly akcje , beda zbierane juz na wzroscie. 10zl nawet moze byc w tym tygodniu przy maksymalnych widelkach dziennych. Nie dlugo wyniki jak pokaza zysk taki jak rok temu to zarobia ponad 1 mln, w tym roku jak dojdą zyski z e-sport to ten rok moze byc super dla Astro wtedy po 10zl bedzie tanio kupic akcje.
Teraz jest hossa na spolki ktore produkują gry komputerowe, a gdzie najlepiej poscic reklamy gier jak nie na e-sport, z samych reklam spolka moze miec ladne zyski. Emisja prywatna akcji byla po 2.20 ( za 9.5 mln) wiec dziwne to bylo ze spolka spadla az tak nisko, wyczyscili wszystkich z akcji teraz jak rosnie juz nikt tego nie kupi wiec bedzie mocny akcjonariat ktory nie odda akcji za bezcen.
Mam tego waloru kilka tysięcy...... od dobrych kilku lat...... dzisiaj zaświeciło się światełko w tunelu...... oby nie zapeszyć....... i oby cierpliwość została wynagrodzona.....
Trzeba trzymac i nie oddawac spolka spadla z 9zl , teraz musi wrocic skad spadla i isc wyzej na nowe szczyty. . Cd-project tez zdolowali na 0.75gr a teraz 60zl to 8000 %. w 8 lat.