• 21 listopada 2016 poniedziałek Autor: kolorowy_wiatr [89.68.130.*]
    Teraz chciałbym zadać pytanie posiadaczom akcji Autopartnera, których jak wiecie cenię sobie za ich merytoryczne wypowiedzi.
    pytanie brzmi:

Czy w obecnej chwili a jest godzina 15.40 dostrzegacie, czy nie dostrzegacie zagrożenie na wykresie tej spółki ?

pozdrawiam
    kolorowy wiatr
  • Re: 21 listopada 2016 poniedziałek Autor: ~Gdynianin [46.186.70.*]
    Moja merytoryczna opinia to zamknac oczy i czekac bo my maluczcy nie mamy wplywu na ten bajzel.
  • Re: 21 listopada 2016 poniedziałek Autor: kolorowy_wiatr [89.68.130.*]
    Oczywiście, że nie mamy w pływu, nie jest to epokowe odkrycie. My mamy zupełnie inne zadanie a mianowicie, dostrzec w porę, to co robią ci co wpływ mają.

kw
  • Re: 21 listopada 2016 poniedziałek Autor: ~republika [91.231.247.*]
    http://at.biznesradar.pl/9e390b6c6141bbc0c752824bbe8f4865.png
  • ................kolorowa RZECZYWISTOŚĆ ZASTĘPCZA....................... Autor: ~pa-ra-no-_a [89.228.254.*]
    Jaki sens jest dyskutować z kimś kto twierdzi, że pisze i mota tu na forum tylko po to by - cyt,,..o to chodzi, żeby frajerzy tracili, a ja  żebym zarabiał." Przecież tak napisałeś, a teraz normalnego udajesz? Zdecyduj się za kogo TYM RAZEM  chcesz tu uchodzić

A prawda jest taka, że jak raz trafisz to latasz i chwalisz się po całym forum, a jak nie trafiasz to twierdzisz, że wpuszczałeś w maliny.

Małpa na 10 pięć razy trafia, a ty z tym swoim kosmicznym AT raz, góra dwa.

• ................kolorowa RZECZYWISTOŚĆ ZASTĘPCZA...................... Autor: ~pa-ra-no-_a [89.228.254.*]
    http://finanse.wp.pl/kat,104034,title,Na-gieldzie-czasem-szympans-lepszy-od-Einsteina,wid,15096446,wiadomosc.html
  • Re: 21 listopada 2016 poniedziałek Autor: ~antychodzik [78.9.117.*]
    Kolorowy - ludzie na Netii pytają kiedy będzie chodziła po 20 zeta , tak jak prognozowałeś
    buhahahahahahahhahahahaaaaaaaa
    Ale to kto o tym napisał, że ma tyle kosztować ?
  • Re: 21 listopada 2016 poniedziałek Autor: ~max [31.178.136.*]
    kolorowy pokazujesz nam zagrożenie w podobny sposób jak pisałeś o wzrostach przed wysypaniem akcji? dla mnie to czytelny sygnał ,że chcesz zrobić większe zakupy...
    Nic nie pokazuję, każdy swój rozum ma.
    Jeśli o czymś nadmieniam, to tylko jedynie po to, aby się nad moimi słowami zastanowić.

kolorowy wiatr
  • Re: 21 listopada 2016 poniedziałek Autor: ~Marcin [194.153.119.*]
    Kolorowy wszyscy wiedzą, że chcesz tanio odkupić;) jak Ci się uda to szacun ale jak nie i Ci kurs odjedzie to też zajefajnie;)
    Nic z tych rzeczy. Oba scenariusze są do zrealizowania.
    Po pierwsze, kupno przy wybiciu. To z każdym dniem staje się mniej prawdopodobne.
    Po drugie, pamiętacie moje założenie, spadek co najmniej do 3.80.
    To nie znaczy, że trzeba będzie kupować przy tym poziomie, kurs może spaść znacznie niżej ......dlaczego ?
    Oto pytanie, na które jak mi się wydaje, znam odpowiedź, ale czy któryś z was, posiadający te akcje, bierze to w ogóle pod uwagę?
    Śmiem wątpić.

kolorowy wiatr
  • Re: 21 listopada 2016 poniedziałek Autor: ~max [31.178.136.*]
    naganiasz zbyt czytelnie na spadek, co tylko potwierdza ,ze chcesz kupić...nie strasz spadkiem na 3,80 tylko lepiej napisz ile urośnie w ciągu najbliższych miesiecy...
  • Re: 21 listopada 2016 poniedziałek Autor: ~spokojny [157.25.180.*]
    Do 3,8 czy poniżej 3,8? :) Zasadnicza różnica.

Ja uważam, że kurs nie spadnie niżej niż 4 - chyba, że chwilowo podczas sesji celowo zaniżony co nie raz było widać.

Autor: ~kolorowy-wiatr [89.68.130.*] 2016-11-09 09:54
    Opublikowano przy kursie:  4,07 zł , zmiana od tamtej pory: 2,21%
    Re: moi drodzy, jacy tacy rodacy
    No cóż mój szanowny kolego, zwycięstwo Trampa nie jest dla mnie zaskoczeniem. Ale ja przewidziałem nie tyle Trampa, co Dudę PIS i Tramp a przyznasz, że to nieco inna sprawa ale............
    Wracajmy do Autopartnera.
    Zapewne myślisz, że to jednorazowe uderzenie a ja patrzę na to nieco inaczej. Ja analizuję WIG 20, Wig oraz kontrakty.
    Najbardziej niepokoi mnie ogromnych rozmiarów trójkąt na wigu 20. Jak widać stworzyły się już poszczególne wierzchołki, które można oznaczyć jako A B C D E. Trójkąty jednak często podlegają wydłużeniom i dojdą jeszcze fale fhgi a następnie nastąpi wybicie dołem.
    Jak to wpłynie na Autopartnera ? Za chwile wyniki sprzedaży ? Jak zareaguje wykres spółki ?
    Moim zdaniem po dzisiejszym tąpnięciu, mamy chwilę refleksji i odreagowania. Nie zmienia to faktu, że potem przyjdą spadki, ponieważ już wszystkie narzędzia techniczne to pokazują.
    Dla sprostowania, napisałem, że akcje te spadną do 3.80. Uzupełniłem nieco swój wpis wczoraj i dodałem słowo ,,co najmniej,,
    Tak więc zdanie w całości brzmi tak:

Akcje Autopartnera spadną co najmniej do poziomu 3.80.
    Mam nadzieję, że wczorajszy mój opis tego co widziałem na Autopartnerze spodobał ci się i chciałbym, abyś przedstawił tu swoje zdanie na temat tego co napisałem wczoraj, jaką analizę przedstawiłem i czy dobrze zrobiłem Twoim zdaniem zamykając pozycję na tej spółce.
    Pozdrawiam

Chodzik Księżycowy
  • .........................JAKI SENS ????????????? .............. Autor: ~rozbawiony-fryzjer [89.228.254.*]
    Jaki sens jest dyskutować z kimś kto twierdzi, że pisze i mota tu na forum TYLKO  PO TO by - cyt,,..o to chodzi, żeby frajerzy tracili, a ja  żebym zarabiał."

NIECH SAM ZE SOBĄ PISZE,  no i ze swoimi klonami (gdy pisze i się sam wspiera z innego IP).
    Śmichu było gdy na KGHM ze swojego IP nadawał jako lady-forex i twierdził, że to zupełnie inna osoba.
  • Re: .........................JAKI SENS ????????????? .............. Autor: ~BEZ-KOMENTARZA [89.228.254.*]
    Re: 11.10.2016 Analiza techniczna Autopartnera 
    Autor: kolorowy-wiatr [89.68.130.*]2016-10-11 18:02
    Są tacy na tym forum, co myślą, że najważniejsze są wyniki sprzedaży w poszczególnych miesiącach.
    Gdyby tak rzeczywiście miało być, to aby utrzymać trend wzrostowy, co miesiąc powinny być wyższe.
    To są czyste brednie.
    Chodzik Księżycowy wprawdzie radził, abym nie mówił co mi powiedział, ale jedno mogę zdradzić.
    Do końca roku akcje Autopartnera będą na nowym szczycie
    kolorowy wiatr
  • Re: .........................JAKI SENS ????????????? .............. Autor: ~z-komentarzem [89.228.254.*]
    Sfinks -  gdzie kolorowy przez kilka miesięcy namawiał do kupna, a po tym gdy (po podbitce) spadło to śmiał się na całe forum, że on już nie ma akcji bo po cichu sprzedawał, a inni kupowali. Dodał przy tym, że cyt ,,dobrze, że im zapału na kupowanie starczyło". A inny jego cytat to - ,,wciągnąć barany do rzeźni i oddać im swoje akcje na górce")
    Inna sprawa, że na koniec i tak (jak zwykle) zakończył ucieczką bo wszyscy pękali ze śmiechu gdy po tym jak napisał, że sprzedał to wywaliło tak do góry, że mało gaci z tylka nie zerwało : )

https://www.bankier.pl/forum/temat_sprzedaj-sfinksa-po-1-32-nawet-ze-strata-a-tu-sru-200-do-gory-hahaha,18783311.html
  • .........................JAKI SENS ????????????? .............. Autor: ~antychodzik [178.37.165.*]
    Kolorowy jak się rozgada to czasem powie prawdę ... A na Netii prognozował 20 zeta , sklerozy jeszcze nie mam , dał tam plamę jak na Patentusie , po czym uciekł z podkulonym ogonem :)
  • Re: .........................JAKI SENS ????????????? .............. Autor: ~max [31.178.136.*]
    Kolorowy jak tam twoje 3,8 i niżej?
[x]
AUTOPARTN 0,49% 16,50 2025-12-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.