Skoro już sąd okręgowy oddalił wniosek o ogłoszeniu upadłości spółki to nad czym tu sie zastanawiac? Teraz trzeba czekac az sad rejonowy wyda postanowienie w przedmiocie uchylenia postępowania upadlosciowego. Póki co informacji nie ma, ale to tylko kwestia czasu.
Znowu pleciesz bzdury. Ludzie próbują sprzedawać po 5, 6 groszy i nawet za tyle nie ma chętnych. Widzę, że przejąłeś schedę po Stefanie, który głosił podobne dyrdymały i wreszcie zniknął z forum skompromitowany.
Obojętnie co masz na myśli, wole poczekać. Niż oddać akcje za bezcen. Może pod zleceniami na kupno po 4 gr. Ukryłem się ty, ktoś jest chętny żeby kupować. Ktoś tez chciał koniecznie zbić do tej ceny. Wiec ośmieszasz się ale ty, ja argumentuje swoje wypowiedzi w oparciu o fakty...
Jakie fakty masz na myśli? Analizę techniczną, fundamentalną, dobre wyniki finansowe, nowe kontrakty? A może faktami nazywasz pogłoski od półtora roku krążące na tym forum, podczas których kurs ciągle spada i dąży do 1 gr? Ja nikogo do sprzedaży nie namaiwam, gdzie to wyczytałeś w moich wypowiedziach? Wręcz przeciwnie, piszę żeby kupować, bo 5 gr to według mnie bardzo korzysta cena. Inna sprawa, że niestety nie ma kompletnie popytu i nawet na te 5 gr nie ma chętnych :/ Jesteśmy po tej samej stronie, tylko ja piszę prawdę, a Ty masz megalomańskie omamy.
Ja tez pisze prawdę, mam akcje i będę czekał do finału. Miałem podobna sytuacje już kiedyś i wiem, ze cierpliwość popłaca. Mam doświadczenie i wiem w co gra spółka. Nie będę zdradzać szczegółów, ale tez tak bym rozgrywał to. Przecież nie mogą ani zaciągać zobowiązań ani działać dlatego nie licz na żadne analizy finansowe czy fundamentalne, teraz to tylko czekać aż się terminy uprawomocnią umorzonych postępowań i to są fakty....!!!!!! Dlatego nie szkodź pozostałym akcjonariuszom i zastanów się nad sprawa, a jeżeli nie jesteś akcjonariuszem to po co tu jesteś....????
Inwestor, jedyną osoba, która szkodzi jesteś Ty! Ja jestem akcjonariuszem od dłuższego czasu. Nie masz pojęcia ile poświęciłem tej firmie, znam ją dobrze. Ty nie opierasz się na faktach tylko jesteś zwykłym spekulantem i naganiaczem. Przez takie osoby jak Ty jesteśmy w tym miejscu i z taką ceną za akcje. Wcześniej Stefan mitoman naganiał, wypisywał te same brednie. Kurs był wtedy w granicach 15, 12 groszy i co? Teraz Ty się ty przyplątałeś i siejesz ferment ludziom w głowach. Na akcje nawet po 5 groszy nie ma chętnych pomimo moich wysiłków. Opamiętaj się człowieku i nie działaj na naszą szkodę!
Nie jestem żadnym naganiaczem i nie sieje fermentu. Nie jestem spekulantem. Ty jesteś naganiaczem na spadki i spekulantem bo zależy ci żeby jak najtaniej kupić i zbić cenę. Jak widzę ze ktoś zbija za 6 zł lub 200, a później ustawia duże zlecenie kupna za 0.4gr to o czymś to świadczy. Na pewno nie o mnie jako spekulanci. Zastanawiam po co tu jesteś w ogóle na tym forum i po co trzymasz akce,
Inwestor, stwierdzam, że Ty niestety nie umiesz czytać. Kompletnie nie rozumiem czemu sie przyczepiłeś. Ja próbuję zachęcać do kupna bo sam mam akcje i jestem w plecy. Mam oczywiście różne rozterki ale zależmy mi na wzroście akcji najbardziej na tym forum. Ty z kolei naganiasz bezmyślnie twierdząc, że opierasz sie na "faktach". Czyli zwyczajnie wprowadzasz w błąd forumowiczów. Nie ładnie! Jesteś następcą Stefana, który wodził nas za nos bardzo długo poczym zniknął z naszą kasą. A może to Ty Stefan, tylko zmieniłeś nick? Wcale bym się nie zdziwił. Te same brednie!
Ty Marek, jesteś jakiś porąbany gościu. Nie wiadomo czy ci zależy czy nie. Ja przynajmniej wprost pisze, ze mi zależy i cieszę się, ze spółka walczy i nie pozwolą jej po prostu upaść. Wszyscy wiedza w jakiej jest sytuacji, tylko to nie jest koniec świata i koniec tej spółki. Jak umiejętnie poprowadzą sprawy to jeszcze wiele pozytywnych rzeczy może się wydarzyć. Na pewno już gorzej być nie może. Mi nie zależy, żeby dołować i spekulować, tobie zależy na jak najniższej cenie. Może coś wiesz, czego inni nie wiedza. Powtarzam, co to za inwestor co akcje kupuje za 200 zł, to jakiś debil który chce zdołować je wystraszyć ludzi a później za bez cen odkupi. Czy ty jesteś takim choojem inwestorem?
Aż Ci łapkę w górę dałem. O to właśnie chodzi, ja też się zgadzam z tym, że największa masakra to wystawiać zlecenie za 200zł żeby próbować zbijać kurs. Im mniej będzie takich zachować tym lepiej dla nas. Niestety tu się roi od takich cwaniaczków. W innych sprawach nie zgadzam się z Tobą, dalej uważam, że mącisz i będę mieć Cie na oku, bo mi Stefanem zalatujesz.
Inwestor, takie gadanie optymizmem nie napawa potencjalnych kupców. My potrzebujemy żeby był popyt na akcje, a Ty obniżasz morale. Trzeba wykazywać więcej optymizmu. Przecież jak ktoś wejdzie na forum i zobaczy takie wpisy jak Twój powyższy, to się dwa razy zastanowi czy zainwestować swoje pieniądze. Dlaczego chcesz "narobić" we własne gniazdo?