Stefan screeny wszystkich twoich (celowo z małej litery) postów z ostatnich dni wraz z adresami IP zostały przesłane do KNF. Każde kolejne twoje działanie będzie również dokumentowane. Nie pozdrawiam.
Na BVT sypanie takie, że trudno zakupić jak się podstawia popyt było spuszczenie i nie zaprzeczam, pewnie po tak głupkowatych wpisach jak Twoje ktoś nie wytrzymał, z drugiej strony było ostatnio widoczne celowe zbicie i podstawienie koszy, dziś to samo, moim zdaniem zbieranie i kurs szybko to odreaguje, wystarczy spojrzeć na karnet po prawej, prawie wszystkie zlecenia powyżej przez jedna osobę o tej samej godzinie, jak to zdejmie, to podaż jest zawieszona bardzo wysoko, jeśli można to nazwać podażą.
Na obecnym etapie nie widzę podstaw do sypania przez Zarząd Nie było podciągania, by sypać z wyższych poziomów, obrona by kurs nie przebił 1.60 wpuszczenie do akcjonariatu BVT Małapanew Maszyny i Konstrukcje sp. z o.o., Ozimek firmy z tradycjami jedno mnie tylko zastanawia i piszę szczerze gdzie w bilansie BVT jest suma za obligacje, bo jakoś jej znaleźć nie mogę
To ja Ci napiszę tak.Nie było moich postów a kurs zanurkował poniżej 1zł tzn. zjechał z 1.20 na 1.01 a potem poniżej na 76gr.Myślałem że ta cena to Dno.Myliłem się i mamy dalsze wywalanie u kurs osiągnął cenę 56gr.Mówisz że jestem zbieraczem tanich akcji i stąd moja nagonka.I tu się mylisz.Mam akcje kupione dużo,dużo wyżej.Nie zbieram i nie uśredniam bo nie chcę mieć większej wtopy.Już i tak mam sporą.Czuję się OSZUKANY i tyle. Dałem się oskubać z kasy na KUPCU NA BVT i ABS.Wszystkie w/w spółki przesiąkły NEWCONNECTEM.A myślałem że to są jedne z lepszych notowanych na NC. Artykuły podawane na newconnector.pl przez w/w spółki są podawane tylko w jednym celu.W jakim?Domyśl się.Wszystkie trzy spadają.A teraz przemyśl sobie taką rzecz.Abs ma akcje Kupca.Kupiec ma akcje BVT. narka
Dnia 2016-11-22 o godz. 12:53 ~Stefan napisał(a): > To ja Ci napiszę tak.Nie było moich postów a kurs zanurkował poniżej 1zł tzn. zjechał z 1.20 na 1.01 a potem poniżej na 76gr.Myślałem że ta cena to Dno.Myliłem się i mamy dalsze wywalanie u kurs osiągnął cenę 56gr.Mówisz że jestem zbieraczem tanich akcji i stąd moja nagonka.I tu się mylisz.Mam akcje kupione dużo,dużo wyżej.Nie zbieram i nie uśredniam bo nie chcę mieć większej wtopy.Już i tak mam sporą.Czuję się OSZUKANY i tyle. Dałem się oskubać z kasy na KUPCU NA BVT i ABS.Wszystkie w/w spółki przesiąkły NEWCONNECTEM.A myślałem że to są jedne z lepszych notowanych na NC. Artykuły podawane na newconnector.pl przez w/w spółki są podawane tylko w jednym celu.W jakim?Domyśl się.Wszystkie trzy spadają.A teraz przemyśl sobie taką rzecz.Abs ma akcje Kupca.Kupiec ma akcje BVT. narka
Myślisz, że na głównym jest lepiej poza małymi wyjątkami.
Udziały w spółkach zależnych i tym samym duża zależność miedzy kursami to już powoli staje się normą.
Na pocieszenie, spółki są nisko wyceniane i nie szykuje się ich upadłość, sytuacja finansowa dobra, więc pewnie będziesz miał jeszcze okazję do wyjścia, jak zapali się pomarańczowe światełko, wtedy lepiej wiać i przełknąć stratę. >kurs osiągnął cenę 56g Osiągnął jedna akcją i odpowiedz sobie na pytanie, czy to było celowe i dlaczego szybko pojawiły się kosze, a podaży brak, jest gdzieś na poziomach powyżej 70gr ale to i tak pewnie skromne ilości. To co obserwowałeś, to była wymiana na z góry zaplanowanych pozycjach, to jest moje zdanie po obserwacjach.