• Zgłoszenie do KNF Autor: ~Donosiciel [188.146.167.*]
    Stefan screeny wszystkich twoich (celowo z małej litery) postów z ostatnich dni wraz z adresami IP zostały przesłane do KNF. Każde kolejne twoje działanie będzie również dokumentowane. Nie pozdrawiam.
  • Re: Zgłoszenie do KNF Autor: ~Stefan [141.0.12.*]
    Te donosiciel uważaj żebym ja cię przypadkiem nie podał?Nie strasz mnie bo ta sprawa może dla ciebie się źle skończyć i spotkamy się w sądzie.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.65.81.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~TIK [77.65.81.*]
    PANIE MODERATORZE NA JAKIEJ PODSTAWIE USUWASZ MÓJ POST, CO W NIM NIE BYŁO ZGODNEGO Z REGULAMINEM.

POWIEM TO JESZCZE RAZ
    I TEGO TEMATU SZANOWNY MODERATOR NIE USUNĄŁ CHOĆ BYŁ ZGŁASZANY KILKAKROTNIE

TUTUŁ WIADOMOŚCI, KTÓRY ZGODNIE Z REGULAMINEM POWINIEN BYĆ USUNIĘTY NIE JEST JAKO TEMAT, A W MOJEJ WYPOWIEDZI JAKO CYTAT
    POWTARZAM "Ale Was prezes rżnie na kasie .Kupiec-ŚMIEĆ ZAWSZE BĘDZIE śmieciem"
    ZOSTAŁ USUNIĘTY

zE TO SIĘ NADAJE POD SPRAWĘ KARNA NIE MAM WĄTPLIWOŚCI, TAK JAK I ODCZUCIA AUTORA, KTÓRY MA PRAWO ZGŁASZAC TO DO KNF

Tych co sypią akcjami Kupca i BVT też podaj że działają na szkodę spółki i ich dobrego imienia bo kurs cały czas spada.
  • Re: Zgłoszenie do KNF Autor: ~tik [77.65.81.*]
    Na BVT sypanie takie, że trudno zakupić jak się podstawia popyt
    było spuszczenie i nie zaprzeczam, pewnie po tak głupkowatych wpisach jak Twoje ktoś nie wytrzymał, z drugiej strony było ostatnio widoczne celowe zbicie i podstawienie koszy, dziś to samo, moim zdaniem zbieranie i kurs szybko to odreaguje, wystarczy spojrzeć na karnet po prawej, prawie wszystkie zlecenia powyżej przez jedna osobę o tej samej godzinie, jak to zdejmie, to podaż jest zawieszona bardzo wysoko, jeśli można to nazwać podażą.

• Re: Zgłoszenie do KNF Autor: ~TIK [77.65.81.*]
    PANIE MODERATORZE NA JAKIEJ PODSTAWIE USUWASZ MÓJ POST, CO W NIM NIE BYŁO ZGODNEGO Z REGULAMINEM.

POWIEM TO JESZCZE RAZ
    I TEGO TEMATU SZANOWNY MODERATOR NIE USUNĄŁ CHOĆ BYŁ ZGŁASZANY KILKAKROTNIE

TUTUŁ WIADOMOŚCI, KTÓRY ZGODNIE Z REGULAMINEM POWINIEN BYĆ USUNIĘTY NIE JEST JAKO TEMAT, A W MOJEJ WYPOWIEDZI JAKO CYTAT
    POWTARZAM "Ale Was prezes rżnie na kasie .Kupiec-ŚMIEĆ ZAWSZE BĘDZIE śmieciem"
    ZOSTAŁ USUNIĘTY

zE TO SIĘ NADAJE POD SPRAWĘ KARNA NIE MAM WĄTPLIWOŚCI, TAK JAK I ODCZUCIA AUTORA, KTÓRY MA PRAWO ZGŁASZAC TO DO KNF
  • Re: Zgłoszenie do KNF Autor: ~TIK [77.65.81.*]
    PANIE MODERATORZE, POWIEM TAK

ZASTANAWIAM SIĘ CZY NIE ZGŁOSIĆ NIEZGODNYCH Z REGULAMINEM POCZYNAŃ MODERATORA DO ZARZĄDU BANKIER S.A.
    I cieszę się, że poprzedni temat został usunięty

A Stefan niech tak dalej robi, to może pójdzie pozew o naruszenie dóbr osobistych.

print screeny robić
    I co tik kto tak zanika kurs?Prezes czy spekuła?Tylko pisz mądrze czekam
    Na obecnym etapie nie widzę podstaw do sypania przez Zarząd
    Nie było podciągania, by sypać z wyższych poziomów, obrona by kurs nie przebił 1.60
    wpuszczenie do akcjonariatu BVT Małapanew Maszyny i Konstrukcje sp. z o.o., Ozimek firmy z tradycjami
    jedno mnie tylko zastanawia i piszę szczerze
    gdzie w bilansie BVT jest suma za obligacje, bo jakoś jej znaleźć nie mogę
    To ja Ci napiszę tak.Nie było moich postów a kurs zanurkował poniżej 1zł tzn. zjechał z 1.20 na 1.01 a potem poniżej na 76gr.Myślałem że ta cena to Dno.Myliłem się i mamy dalsze wywalanie u kurs osiągnął cenę 56gr.Mówisz że jestem zbieraczem tanich akcji i stąd moja nagonka.I tu się mylisz.Mam akcje kupione dużo,dużo wyżej.Nie zbieram i nie uśredniam bo nie chcę mieć większej wtopy.Już i tak mam sporą.Czuję się OSZUKANY i tyle. Dałem się oskubać z kasy na KUPCU NA BVT i ABS.Wszystkie w/w spółki przesiąkły NEWCONNECTEM.A myślałem że to są jedne z lepszych notowanych na NC. Artykuły podawane na newconnector.pl przez w/w spółki są podawane tylko w jednym celu.W jakim?Domyśl się.Wszystkie trzy spadają.A teraz przemyśl sobie taką rzecz.Abs ma akcje Kupca.Kupiec ma akcje BVT. narka
  • Re: Zgłoszenie do KNF Autor: ~tik [77.65.80.*]
    Dnia 2016-11-22 o godz. 12:53 ~Stefan napisał(a):
    > To ja Ci napiszę tak.Nie było moich postów a kurs zanurkował poniżej 1zł tzn. zjechał z 1.20 na 1.01 a potem poniżej na 76gr.Myślałem że ta cena to Dno.Myliłem się i mamy dalsze wywalanie u kurs osiągnął cenę 56gr.Mówisz że jestem zbieraczem tanich akcji i stąd moja nagonka.I tu się mylisz.Mam akcje kupione dużo,dużo wyżej.Nie zbieram i nie uśredniam bo nie chcę mieć większej wtopy.Już i tak mam sporą.Czuję się OSZUKANY i tyle. Dałem się oskubać z kasy na KUPCU NA BVT i ABS.Wszystkie w/w spółki przesiąkły NEWCONNECTEM.A myślałem że to są jedne z lepszych notowanych na NC. Artykuły podawane na newconnector.pl przez w/w spółki są podawane tylko w jednym celu.W jakim?Domyśl się.Wszystkie trzy spadają.A teraz przemyśl sobie taką rzecz.Abs ma akcje Kupca.Kupiec ma akcje BVT. narka

Myślisz, że na głównym jest lepiej poza małymi wyjątkami.

Udziały w spółkach zależnych i tym samym duża zależność miedzy kursami to już powoli staje się normą.

Na pocieszenie, spółki są nisko wyceniane i nie szykuje się ich upadłość, sytuacja finansowa dobra, więc pewnie będziesz miał jeszcze okazję do wyjścia, jak zapali się pomarańczowe światełko, wtedy lepiej wiać i przełknąć stratę.
    >kurs osiągnął cenę 56g
    Osiągnął jedna akcją i odpowiedz sobie na pytanie, czy to było celowe i dlaczego szybko pojawiły się kosze, a podaży brak, jest gdzieś na poziomach powyżej 70gr ale to i tak pewnie skromne ilości.
    To co obserwowałeś, to była wymiana na z góry zaplanowanych pozycjach, to jest moje zdanie po obserwacjach.
[x]
KUPIEC 14,00% 1,14 2026-03-04 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.