• Szkoda, że nie da się sprawdzić Autor: ~Mr_X [79.190.102.*]
    na ile te spadki to efekt ich działań, a na ile to efekt tego pisania w stylu "teraz przyszła tu straszna spółka Słoneczne Inwestycje i teraz to już będzie tu tylko źle".
    Nie ulega jednak wątpliwości, że od dnia, w którym pojawiła się informacja o zakupieniu akcji przez tę spółkę to wzrosła wyraźnie aktywność na forum.

• Re: Szkoda, że nie da się sprawdzićawić Autor: ~poloniusz [84.10.214.*]
    będą jaja jak zrobią drugą falę wzrostową:)))
    aż boję się obstawiać na jaki poziom wywindują
    100?
  • Re: Szkoda, że nie da się sprawdzićawić Autor: ~Mr_X [79.190.102.*]
    Z tego poziomu nie byłoby tak daleko do tych 100, niecałe 5 sesji po +40%.
    Wcześniej pisano tu o 200, co też w sumie było do zrobienia, zakładając takie wzrosty, bo mało sztuk chodziło.
    Teraz się osuwa kurs, co mi się nie podoba.
  • Re: Szkoda, że nie da się sprawdzićawić Autor: ~Ciekaw [193.239.144.*]
    O 200 zl pisała mafia parówy a ty w to uwierzyłeś, sam widzisz jak moje wątki są usuwane
  • Re: Szkoda, że nie da się sprawdzićawić Autor: ~Mr_X [79.190.102.*]
    Oj, nie uwierzyłeś tylko patrząc na to jak szybko rosło i że po 40% w ciągu sesji to niecałe 5 sesji i by było 200.
    Kupiłem jeszcze zanim ktoś o tych 200 napisał. Patrząc teraz to szkoda, że nie sprzedałem np. po 41, ale to właściwie była kwestia jednej sesji, więc dlaczego miałem sądzić, że na kolejnej nie będzie wyżej?
    Wiesz, ja widzę na forum niemal każdej spółki teksty typu "balon" i mam wrażenie, że gdyby wszystkie spółki były po groszu i by się nie ruszały z miejsca to może wtedy by takich tekstów nie było.
    Oczywiście, że z 45 groszy w ciągu miesiąca dojechać do ponad 20 czy ponad 40 złotych to jest uzasadnienie, by pisać o nadmuchiwaniu balona, ale jak ledwo nowy inwestor się pojawił i jak wcześniej była cisza tak teraz od razu sypią się teksty "balon", teraz to już tylko zjazd itd. to trochę dziwne, prawda? Przecież był ten balon i 2 dni wcześniej i co? Nie widzieliście tego?
    A teraz co? Przyjechała nowa kapela, a z nią groupies i haters?
    Wygląda to jak włóczenie się po forach za tymi Słonecznymi i jedni wychwalają, a drudzy piszą, że teraz to już tylko źle.

[x]
INNOCOMM -8,51% 0,86 2016-12-21 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.