1/ 2.500.000 akcji Mobile Partner S.A. o wartości nominalnej 0,10 PLN/akcja, stanowiące wartość bilansową w wys. 75 tys. PLN. Posiadane akcje uprawniają do 1,98 proc. udziału w kapitale zakładowym Mobile Partner S.A. oraz 1,98 proc. udziału w głosach na Walnym Zgromadzeniu; 2/ 1.827.000 akcji Tylko Pracownicy S.A. o wartości bilansowej 0 zł, stanowiących 25,38 proc. udziału w kapitale zakładowym Tylko Pracownicy S.A. oraz 25,38 proc. udziału w głosach na Walnym Zgromadzeniu. 3/ 2.000.000 akcji Stereo.pl S.A. o wartości bilansowej 0 zł (całkowity odpis utworzony w 2012 roku), stanowiących 4,22 proc. udziału w kapitale zakładowym Stereo.pl S.A. oraz 4,22 proc. udziału w głosach na Walnym Zgromadzeniu.
olo zwany pussy już na admassive widziałem że teraz ta spółke wyzywał od babkrutów:) naprawdę co ten tępak olo ma w głowie to ja nie wiem, wygląda że albo siano albo pustostan:)
A pod co ma urosnąć i tak sporo dal zarobić z 5gr na 25 gr pod spekulacyjne wybicie ja tutaj juz zarobiłem sprzedałem i czekam na duza korektę teraz jestem na boa i admasive gdzie bedzie piękna rozgrywka straciłem na polskich inwestorach parowa i tak wam zabierze zarobek.
Moje niedoczekanie!!! B2b mówi Ci to cos??? Realna spółka zatrudniająca 6 osób zajmująca sie programiami lojalnosciowymi współpracująca z lotos, indreams, sigma bank i wiele innch ponad to ciągle zgłaszają sie nowi kontrahenci. Każda wieksza firma korzysta z programów lojalnosciowych oraz motywacyjnch gdyż zwieksza to sprzedaż o 20-34%. W każdej chwili mogą dołączyc nowi kontrachenci, po zmianie biura koszty znacznie zmalały. B2b zantował o 400% mniejszą strate czym wyszedł prawie na 0 gdzie jak zaznaczył prezes 3 kw jest zawsze najgorszy, poczekaj na IV kwartał gdzie zazwyczaj jest on najlepszy (swieta, promocje itp). B2b wychodzi na prostą po upadku payback, teraz już powinno byc tylko lepiej. Dodatkowo spółka Tylko Pracownicy w każdej chwili ma szanse zadebiutowac na nc gdzie obecna wartosc bilansowa to 0zł, pomysl o ile mógłby wzrosnąc bilans 1.827.000 akcji notowanych np po 50gr. Madrzy teraz dokupją a nie sprzedawają! Tyle w temacie
piekny wpis ale jkaos nikt sie do nich nie zglasza w ciagu roku reanimacji firmy tylko z IN DREAMS podpisano umowe a DHL zrezygnowalo z wspolpracy dlaczego skoro niby jest tak dobrze ?
to jedna ze spółek z której może cos będzie nie mówię tu o wkładaniu wielkich kwot ale te 10-15 tysięcy akcji można zakopać jak wypali jak yurimage to z 2,5 tysiaka będzie 30 tys a jak nie to strata nieduża Co będzie nie wiadomo ale groszołapy szybka tracą kasę na Nc skacząc z kwiatka na kwiatem a to taki rynek ze jek się trafi można zarobić tysiące % okazje sa i będą dalej an tym rynku trzeba tylko trafić
Przypominam nie takie rzeczy widziałem na pis straciłem 8 tyś na b2b zarobiłem 5tys i czekam na 15-18 gr jak mafia Płocka bedzi chciała to zrobi tutaj i 20 zł jak nie to bedzie 5-10 gr niezależnie od tego ze pracuje tylko aż 6 osób tyle co w dwóch warzywniakach.
Oj janku co ja cie bede uczył, patrz i obserwuj uważnie spólke i odwiedz czasami to forum wtedy przekonasz sie że nie warto byc leszczem. Tak jak pisano jak trafią dobrą spółke to jakis grosz wpadnie ale jak trafią gorzej to tracą 5 razy tyle i w twoim przypadku zankomiecie znajduje to uzwierciedlenie
nie brac tego szlamu tutaj was ubiora i powiesza na lata jak na całej bananowej,ta spółka nie jest tego warta TYLKO WIG 20 NEW CONNECT TYLKO DLA SPEKULANTÓW!