Laptop maminsynku kiedy tatuś zrobi jakiś ruch na ELKOP FON ATLANTIS IFC IFSA? zero ruchu na akcjach tych spółek a bym co pospekulowal. Wiem ze siedzisz z tatusiem przed monitorem i kombinujecie jak przyciągnąć ludzi z bankiera na ICM żeby w tym czasie inna wywindowac z 10 gr na złotówki. Przypominam że koniec roku się zbliża
Kupiłem 15-ego dopiero. Szkoda, że nie w październiku, ale rosło ładnie to kupiłem, po to są akcje. Czas pokaże. Wydaje mi się, że skoro spółka Słoneczne Inwestycje kupiła 14-ego to chyba nie po to, by już tak kurs dołować, zbliża się Walne też. No ale ja tych Słonecznych nie znam. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Pytałem czy od dawna Ty ich obserwujesz, nie odpowiedziałeś.
Cztery kupiłem, tak na próbę :-) Sporo urosło już do wtedy, więc w sumie nie chciałem ryzykować, ale pomyślałem, że jeśli jeszcze trochę urośnie to super. Jeśli urośnie do tych dwustu czy powyżej to fajnie będzie odebrać kilka stówek, jeśli jednak spadnie to raczej pewnie zostawię, niech leżą, tym bardziej jeśli byłoby to 10 groszy za akcję, jak to ktoś tu pisał, nie wiem czy nawet nie Ty.
No nic, czas pokaże czy mi tu coś wyjdzie. Uwaga pisze 1000 PLN, Ty piszesz 10 groszy. Za tysiąc chętnie sprzedam, za 10 groszy nie opłaci mi się, bo prowizja od zlecenia wyższa by była :-) Na razie niech leżą, zobaczymy co będzie po Walnym.