Witam,w dniu 17 11 kupiłem sporo larka po 1,06-1,09 sesja zakonczona +27%(16 11 zakonczona + 25%) stwierdziłem ze jednak jestem łoś,tak szybko moze rosnąc tylko ku....tas. 18 11 sprzedałem po 1,09-1,16,czyli delikatnie na plusie ....cud , zakonczenie sesji -6,84%.. Nie ma żadnego powodu dla którego lark może tak rosnąc ( 3 dni 150%)ojj ktoś zarobił duuuuużżżżoooo kasy. Moim zdaniem od poniedziałku tylko dóóóółłłłł.Czekam na czerwone łapki,a ok środy na zielone .Pozdrawiam.
wzrosty faktycznie spore, co będzie czas pokarze ale jeszcze puki co mało kto zarobił bo zakupy były spore a sprzedaż... mimo wszystko mała. Pozdrawiam
Dnia 2016-11-19 o godz. 08:01 kamaro72 napisał(a): > Witam,w dniu 17 11 kupiłem sporo larka po 1,06-1,09 sesja zakonczona +27%(16 11 zakonczona + 25%) stwierdziłem ze jednak jestem łoś,tak szybko moze rosnąc tylko ku....tas. 18 11 sprzedałem po 1,09-1,16,czyli delikatnie na plusie ....cud , zakonczenie sesji -6,84%.. Nie ma żadnego powodu dla którego lark może tak rosnąc ( 3 dni 150%)ojj ktoś zarobił duuuuużżżżoooo kasy. Moim zdaniem od poniedziałku tylko dóóóółłłłł.Czekam na czerwone łapki,a ok środy na zielone .Pozdrawiam.
dlaczego nie moze rosnac w 3 dni 120 % ? przez pol roku kurs osuwal sie pod swoim ciezarem po groszu dziennie na smiesznych obrotach z 1,4 do 0,50. 1,4 to nie bedzie zadna sensacja to podstawa ktora sie tu nalezy jak psu buda. Co to znaczy duzo zarobil ? sprawdz sobie wolumen na jakim te wzrosty zrobiono to sie okaze ze wcale tak duzo ktos nie zarobil , sadzisz sa tutaj sami tacy co kupili na dolku i zarobili cudowne 120 % ? wiekszosc kupowala duzo wyzej wiec nie ma pola manewru i czeka na odpowiednia cene do sprzedazy. Sam mam po 0,63 sprzed scalenia i dokupiłem po 0,53 niedawno.
Taka prawda. Założę się ze większość kupujących po prostu usrednia zresztą tak jak ja wiec nie ma tu zarobionych po 120%. W tej chwili mam 2,5 zł i poniżej 2 nie oddam
pewnie że nie ma dużo zarobionych, bo tych co kupowali jak spadało do 0,5 nie bylo duzo (obroty były małe), moze jak ktos zaczał kupowac we wtorek i w srode to jest zarobiony, ale podejrzewam ze wiekszosc z nich trzyma licząc na dalsze wzrosty. Jak cały 2016 r. bedzie na plusie, to bedzie duży propgres ze straty za 2015 w okolicach - 27 mln do zysku za 2016 nie wiem ile ale powiedzmy 3 mln, to wtedy akcje powinny chodzic mniej wiecej w przedzaile 2 zł do 3, 5 zł, bo tak było zanim pojawiły sie kłopoty. A co dalej tego nie wie nikt.