0zł - zysku - tak jest na wszystkich spółkach Patrowicza, a rosną gwałtownie i dynamicznie, potem spadają, potem znów rosną i tak w kółko. Mozna na tym zarobić, jak się kupi po 8-10 groszy!
W przyszłym tygodniu od 21. 11. 2016 roku nadchodzi czas na wzrosty u Patrowicza
po h... tu piszesz codziennie, jak nie bedzie handlu to po co pisać codziennie na spółce śmieciu?ten wasz PR parówkowych taboretów...kraaaaaaaaaaaaaach...do roboty sie weźcie a nie pisać pierdoły
fakt...spostrzegawczy bredzi,ale tu nikt nie powiedzial ostatniego slowa. Daje do myslenia jedno,a mianowicie dlaczego dziennie wklepujesz tu wiecej postów jadac po spolce jak po scierce,a niby nie kupisz tego za zadna cene? z sentymentu lubisz pisac akurat tutaj ,czy poprostu straciles tu kupe kasy i teraz wylewasz zale? spostrzegawczy owszem zrobilby majatek bedac konkurencja dla bajek Brzechwy lub Andersena hehe,ale z kolei Ty i Tobie podobni jestescie jeszcze lepsi. Aby nie bylo,ze jestem po ktorejs stronie,bo sam mam akcje hetana i wiem,ze sie oplaci je potrzymac.
nie miałem nigdy akcji ,jak spostrzegawczy przestanie pisać brednie to ja też przestanę, ktoś może dużo kasy stracić niech sam podejmuje decyzje inie słucha perfidnych bzdur
Straciłeś, bo wlazłeś na górce i teraz się wściekasz, że inni zarobią!!!!!!!!!!!!!!! Uspokój się, bo wyjdziesz na wariata. Daj sobie spokój z tą propagandą o Armageddonie. Nikt Ci nie uwierzy. Każdy widzi pole do wzrostów, tylko jakoś Ty tego z "uporem maniaka" nie widzisz.
co ty widzisz spółka nie prowadzi działalności - może ty inną spółkę obserwujesz , chłopie może w maklerskim biurze powiedzą ci że jak nie ma przychodów ani zysków to nie jest dobrze jak ty się tym zachwycasz