Wczoraj pod koniec sesji ktoś łatwo zbił kurs do 3,8, a dzisiaj celowa podbitka do 4,1 żeby ładnie wyglądało +9% i leszcz rzucił się do kupowania akcji? Tak to wygląda. Czy mam rację?
Dnia 2016-11-18 o godz. 12:47 inter-necik napisał(a): > Wczoraj pod koniec sesji ktoś łatwo zbił kurs do 3,8, a dzisiaj celowa podbitka do 4,1 żeby ładnie wyglądało +9% i leszcz rzucił się do kupowania akcji? Tak to wygląda. Czy mam rację?
Romciu. Pozyjem, uwidim... pozdro.... ps. Wodzu ponawiam pytanie: te twoje 2 kolka co daly ci 30 procent ktorymi tak sie chwalisz daly ci ile kasy zarobku?
inter-necik to nie ja baranie..... hahahah jak dzieci we mgle :) ramzes strzelal w ktorej rece zlota kula hahah .....swoja droga inter-necik calkiem rozsadnie piszesz ;) jesli chodzi o dzisiejsza sesje masa akcji poszla po 3,80 pozniej jakas marna podbitka pakietami typu "1000" "500" "300" akcji na 4,10 wiec wyglada to na wyciaganie na sile .....zobaczymy jak sie dzisiaj zamknie i jak pojdzie kurs w przyszlym tygodniu :) ja obstawiam tak : 75% dalsze spadki 25% kurs jednak odbije do gory...... jak bedzie w rzeczywistosci przekonamy sie w przyszlym tygodniu ;) nara dzieciaki
Romciu owieczko.... to ile w koncu juz na tym gniocie zarobiles... jak mam traktowac cie jak przywodce stada to chce wiedziec czy grasz na 1k, 10k, 100k ....
Ramzes pochwal się lepiej ile jesteś w plecy jak taki grubas z Ciebie nie jeden będzie miał ubaw po pachy ....ciekawski nam się znalazł ile bym nie zarobił i tak więcej od Ciebie :) hahahah i to jest piękne ale jeśli myślisz że obracam jakimiś groszami to muszę Cię rozczarować moje tego roczne Zarobki wystarcza na cały wianuszek miłych Pań :)
Romciu, internecik, czy jak tam... moja aktualna srednia okolo 4,20.... wczesniej mialem po 1,20 oddalem po 3,00... ponownie wchodzilem po 3,89, 3,94 i mniejszym pakietem po 5,90....aktualnie vivid stanowi okolo 30 proc mojego portfela ( tzw czesc dlugitermin) ... teraz ty... ile na tym gniocie mistrzu zarobiles...