Jak czytam niektorych "analitykow forumowych" to az mi sie humor poprawia-notowania odkleily sie juz dawno od zasady ,ze to spolka o dobrej kondycji finansowej da najwiecej zarobic...BCI jest tego najlepszym przykladem.Dzis powinno byc 3mln obrotu
Dnia 2016-11-18 o godz. 08:30 ~fret napisał(a): > Jak czytam niektorych "analitykow forumowych" to az mi sie humor poprawia-notowania odkleily sie juz dawno od zasady ,ze to spolka o dobrej kondycji finansowej da najwiecej zarobic...BCI jest tego najlepszym przykladem.Dzis powinno byc 3mln obrotu
Skąd kolego takie przypuszczenia ze bedzie 3mln obrotu ?
W końcu już dość długo dno jest ubijane wiec być możne na dniach powinno nastąpić jakieś odbicie no i oczywiście zwiększony wolumen . Ale jak będzie oczywiście zobaczymy :) Kwestia jeszcze informacji która mogłaby ruszyć kursem a w szczególności informacja z PARP o przedłożeniu lub nie terminu ukończenia inwestycji . Jak na razie cisza ze spółki ale być może szanowny Pan Prezes raczy poinformować o czymkolwiek akcjonariuszy :)
GGale napisz czy na zelonej czy czerwonej stronie mocy hehe. BCI powinni zatopic dluhi i na czysto wyjsc z kominamu i izolatorami o ile nie znajda sposobu na kesz! Inaczej to bedzie tylko przedluzajaca sie agonia....calej grupy!
Jak czytam niektorych "analitykow forumowych" to az mi sie humor poprawia-notowania odkleily sie juz dawno od zasady ,ze to spolka o dobrej kondycji finansowej da najwiecej zarobic...BCI jest tego najlepszym przykladem.Dzis powinno byc 3mln obrotu
ECR to jedyny realny i oplacalny biznes o ilenie opowiadali bajek co do jakosci wyrobu i przeanalizowali cene produktu do tej rynkowej i o ile te umowy m.in. z ABB to nie sciema!
Dnia 2016-11-18 o godz. 12:33 ~Ecr napisał(a): > ECR to jedyny realny i oplacalny biznes o ilenie opowiadali bajek co do jakosci wyrobu i przeanalizowali cene produktu do tej rynkowej i o ile te umowy m.in. z ABB to nie sciema!
To weź pod uwagę że pomijając proppanty to BCI doskonale uzupełnia ECR I LZM w zakresie surowców do spiekania