nie zdziwiłbym sie gdyby to właśnie oni dokupili. Mieli już wcześniej 0.5% kupione znacznie wyżej, więc teraz po taniości można skupić pare-parenascie procent i de facto kontrolować spółkę. Bo większościowy udziałowiec niby ma akcje ale pod kontrolą banków... więc...
jeszcze jedno. Gdy banki dawały zabezpieczenia kurs był 10x taki jak dziś... wiec pomyślmy czy oni chcą teraz wykazać taką kasę, czy lepiej podciągnąć jeszcze kilkaset procent w górę wykładając np. 1mln zł. W papierach będzie ok a i perspektywa dla spółki zdecydowanie lepsza.
kupili cale 0,5 procenta bo pewnie wiecej sie bali.Niedlugo bedziecie wymyslac historie z kosmosu zeby utwierdzic sie w glupich decyzjach.Spadki sa nieuniknione jak deszcz w czasie burzy i nic tego nie zatrzyma.
Wzrosty nie biorą się z nieba tylko z zainteresowania inwestorów. Czym mają sie tutaj interesować? PzU dobralo żeby usrednic cenę, gdyz teraz są niemal za darmo. Oni mogą i czekać 30 lat, nam życia zabraknie
Dnia 2017-02-01 o godz. 16:57 ~bankier napisał(a): > Wzrosty nie biorą się z nieba tylko z zainteresowania inwestorów. Czym mają sie tutaj interesować? PzU dobralo żeby usrednic cenę, gdyz teraz są niemal za darmo. Oni mogą i czekać 30 lat, nam życia zabraknie
dokladnie, nie ma popytu nie ma wzrostow to proste jak budowa cepa
dla mnie ta spółka jest niepewna, po scaleniu spadło na 0,50 przez pewien czas nic się nie działo a nagle w 3 dni pompka z 0,50 na 1,17 po czym znowu leci od tego czasu w dół ... da ktoś głowę że nie będzie powtórki z rozrywki ... no i druga sprawa kto to pompował przez 3 dni do góry ? kupowałem po 55 groszy przed scaleniem i tak czekam od trzech a tu dalej mam na fajki i skrzynkę piwa ... he he