Adam liczb nie oszukasz. Dramat to masz w głowie bo pewnie kupiłeś po 49 gr. Dam ci radę Adam zapomnij o tej inwestycji bo po obrotach widać że pewnie ty sprzedajesz na linii wsparcia. Sadze ze ty bo obroty mizerne. Więc nie zanizaj i daj innym się cieszyć bo Adam "co ma wisieć, nie utonie" A spółka z dobrą kondycją finansową na pewno nie utonie. Jedyny minus to płynność dzięki której wahania są tak duże ale kupując spółki z małą płynnością trzeba się z tym liczyć. Widać że przy zakupie w ogóle tego nie rozważałes że przy małej płynności wahania sprawią dramat w twojej głowie. Adam jesteś za słaby psychicznie na NO więc ze względu na zdrowie daj se spokój chłopie. Nie graj za wszelką cenę bo tracisz na tym psychicznie. NC z małą płynnością to sport dla szaleńców i psychologów. Z tym że zawsze ten drugi wygrywa. Na koniec Adam życzę Ci stalowych jaj, a te dwa orzeszki które Ci dyndaja wykorzystaj w inny sposób.Nie wiem, może zrób ciasto pistacjowe. Pozdrawiam Adam
Wycofajcie wszystkie zlecenia kupna i będzie wszystko jasne Wiem, że tego nie zrobicie bo jesteście pazerni I tak za chwilę oddacie bo wiecznie spadać nie będzie i znów kupicie wyżej
Haha sami wystraszeni.... Ci co siedzą na forum to 0,01% tego co sprzedaje .... Tu sypią duzi gracze ... Pytanie pozostaje czy sypanie dopiero się rozpoczyna czy kończy?
Zobaczcie na wskaźniki: http://www.biznesradar.pl/wskazniki-wartosci-rynkowej/TROPHYRES To wszystko kupy się nie trzyma, ktoś z udziałowców musi wchodzić a mają tego miliony albo Petronela potrzebuje na waciki.
http://www.biznesradar.pl/wskazniki-wartosci-rynkowej/TROPHYRES to co się dzieje nijak ma się do wartości spółki, albo Petronela potrzebuje na waciki albo raport to ściema
Niby tak, wszystko jest możliwe ale: 1. Tu nie ma dona z płocka 2. Nie siedzą tu cypry 3. Sprawdźcie zmiany w akcjonariacie od początku roku Też jestem umoczony ze średnią powyżej 0,4x ale jakoś spokojniej się czuję niż na damfie czy innych śmieciach.
I już 0,24 niestety Ale idą spore pakiety, ktoś to przecież odbiera. Ulica chyba nie uśrednia. Najprawdopodobniej duży wychodzi za wszelką cenę a drugi łapie. Patrząc na raport i wskaźniki z biznesradar to w firmie nic takiego się nie dzieje co powodować by mogło takie zachowanie kursu. Chyba że mają jakiegoś trupa w szafie.