widać że ktoś wykonał trochę pracy. Ładnie to by wyglądało 5 lat temu bo chyba tyle czasu mija od przejęcia PRC .. i oglądam cały czas ładne wywiady, dobre wyniki, wspaniałe zapewnienia , całkiem ładne kolekcje - (trzeba przyznać ) ale fakt jest tylko jeden 2012 kurs oscylował gdzieś na poziomie 4pln. dziś ledwo się utrzymuje na 1.30...
wiec już nie trzeba tu kolejnych wykresów zapewnień i obietnic teraz czas na efekty 5 letniej pracy... w postaci kursu .
show me the numbers ...
no chyba że chodzi o pozyskanie kolejnych funduszów od "nowych inwestorów " bo tylko tacy złapią się na nowe zapewnienia .
Dnia 2016-11-17 o godz. 11:26 ~stary napisał(a): > widać że ktoś wykonał trochę pracy. > Ładnie to by wyglądało 5 lat temu bo chyba tyle czasu mija od przejęcia PRC .. i oglądam cały czas ładne wywiady, dobre wyniki, wspaniałe zapewnienia , całkiem ładne kolekcje - (trzeba przyznać ) > ale fakt jest tylko jeden 2012 kurs oscylował gdzieś na poziomie 4pln. dziś ledwo się utrzymuje na 1.30... > > wiec już nie trzeba tu kolejnych wykresów zapewnień i obietnic > teraz czas na efekty 5 letniej pracy... w postaci kursu . > > show me the numbers ... > > no chyba że chodzi o pozyskanie kolejnych funduszów od "nowych inwestorów " bo tylko tacy złapią się na nowe zapewnienia . >
Zrobiłem nową kolekcję dla inwestorów z jajkami. Nazwałem ją Va Banque. Albo będziecie bankrutami albo królami życia.
Każdy do trumny taki garniak powienien mieć.
Pozdro.
Dnia 2016-11-17 o godz. 18:19 ~Fin napisał(a): > Dnia 2016-11-17 o godz. 11:26 ~stary napisał(a): > > widać że ktoś wykonał trochę pracy. > > Ładnie to by wyglądało 5 lat temu bo chyba tyle czasu mija od przejęcia PRC .. i oglądam cały czas ładne wywiady, dobre wyniki, wspaniałe zapewnienia , całkiem ładne kolekcje - (trzeba przyznać ) > > ale fakt jest tylko jeden 2012 kurs oscylował gdzieś na poziomie 4pln. dziś ledwo się utrzymuje na 1.30... > > > > wiec już nie trzeba tu kolejnych wykresów zapewnień i obietnic > > teraz czas na efekty 5 letniej pracy... w postaci kursu . > > > > show me the numbers ... > > > > no chyba że chodzi o pozyskanie kolejnych funduszów od "nowych inwestorów " bo tylko tacy złapią się na nowe zapewnienia . > > > > I to by było na tyle w temacie >
Dnia 2016-11-20 o godz. 22:20 ~vabanque napisał(a): > Dnia 2016-11-17 o godz. 18:19 ~Fin napisał(a): > > Dnia 2016-11-17 o godz. 11:26 ~stary napisał(a): > > > widać że ktoś wykonał trochę pracy. > > > Ładnie to by wyglądało 5 lat temu bo chyba tyle czasu mija od przejęcia PRC .. i oglądam cały czas ładne wywiady, dobre wyniki, wspaniałe zapewnienia , całkiem ładne kolekcje - (trzeba przyznać ) > > > ale fakt jest tylko jeden 2012 kurs oscylował gdzieś na poziomie 4pln. dziś ledwo się utrzymuje na 1.30... > > > > > > wiec już nie trzeba tu kolejnych wykresów zapewnień i obietnic > > > teraz czas na efekty 5 letniej pracy... w postaci kursu . > > > > > > show me the numbers ... > > > > > > no chyba że chodzi o pozyskanie kolejnych funduszów od "nowych inwestorów " bo tylko tacy złapią się na nowe zapewnienia . > > > > > > > I to by było na tyle w temacie > > > > zaczekam na konkrety :)
Rafał wielki reformator online. Czas na to był 5 lat temu - gdy inni zaczynali sprzedawać online on twardo twierdził ze Internet nie działa lol. I nagle sie obudził.
nic sami nie mogą zrobic tylko same zakupy po zawyżonych cenach żeby można było opowiadać bajki i snuć plany o potędze finansowanie kolejnymi emisjami i tak tu zawsze będzie
Dnia 2016-11-21 o godz. 10:12 ~zik85 napisał(a): > To po co tu siedzisz inwestujesz w tą spółkę jak wiesz jak było i będzie. Sprzedaj akcje zabierz kasiurę i nie inwestuj w tą spółkę proste i logiczne
widać Zik nie skomplikowany inwestorek jest , to go trochę próchnik przeciągnie po logice i prostocie inwestowania :)
Wyszedłem jakiś czas temu z próchnika i póki co nie wrócę-ta strategia jest ok, ale to nie będzie kura znosząca złote jaja. Kupiłem kilka rzeczy próchnika, między innymi kurtki i płaszcze-i całkiem niedawno miałem spotkanie z Włochem- był zachwycony dwurzędową kurtką Anders nawet przymierzył i pytał gdzie ją kupiłem-ekspansja na zachód-przy tych cenach to może być hit-bo rzeczy robią naprawdę ładne i świetnie wykonane. Nie wiem ale te pomysly z prywatną opieką zdrowotną albo teraz z tymi platformami itd nie są przełomowe i strzału kursu moim zdaniem nie będzie.
Ale ze sklepem online nie jest tak trudno wyjść za granicę, mniejsze ryzyko i taniej niż otwierać salon, choć zgoda, ze łatwiej zachwycić towarem jak się go da podotykac:)