Ktoś wychodzi, ktoś wchodzi, kolej rzeczy. Szkoda że w takim momencie kiedy może w końcu coś ruszy. Powodzenia gdzie indziej. Jutro może coś podwójnie bo dziś nie miałem dostępu do notowań
Ja dzis troche skubnalem. Faktycznie mozna byc rozczarowanym obietnicami oraz aktualnymi wynikami.
Z drugiej strony trudno jest byc innowatorem i atakowac calkiem nowe obszary. Mam na mysli planowanie, finanse itd itp. Ja gram na to, ze technologia staje sie dojrzalsza i szerzej dostepna, wiec i latwiej bedzie cos powtarzalnego zrobic. A doswiadczenie akurat i3d ma ogromne a projekty robiace wrazenie. No i moze cos tez zrobia dla konsumentow nie tylko B2B (gierka na quazarze hehe).
Tutaj jesszcze bedzie duzo wahniec i wcale nie jest powiedziane, ze cierpliwi beda nagrodzeni. Natomiast mnie sie wydaje, ze kwestia miesiecy kiedy karta sie na tej spolce odwroci
Byloby super jakby to byla kwestia dni. Natomiast ja jestem dosc sceptycznie nastawiony, ze az tak szybko.
No chyba, ze jakies rozmowy sa naprawde na ostatniej prostej i tylko prawnik ma kropke w jednym miejscu a przecinek w drugim postawic. I ze to zagranica na duzej marzy i ze mozna gotowe produkty uzyc.
Zwroc uwage, ze o tych duzych projektach mowia juz od paru miesiecy. Wnioskuje wiec, ze rozmowy sa zaawansowane, ale ostatnie kroki sa najtrudniejsze. Nie zmienia to faktu, ze wg mnie za pare miesiecy bedzie to inna spolka. Poza samymi cyferkami i kapitalizacja byloby milo, gdyby spoleczka z Polski byla rozpoznawana w Europie a moze i na swiecie. I to jeszcze w takiej technologii, ktora dopiero raczkuje, a mase podmiotow to co najwyzej potrafi apke na gogle zrobic i dumnie sie nazywaja VR/AR.
Postawie smiala teze, ze za 2 lata albo bankructwo albo kapitalizacja 100mln