to musze powiedziec po wpisach calej smietanki towarzyskiej forum ze jedyny ktory tutaj cokolwiek ogarnia i zarabia to jest "romek" koles zrobil chyba z 3 kolka po 10-15% i teraz czeka zeby wziac po raz kolejny podczas gdy reszta kolkow jedynie traci .....romek szapoba ;) nie przejmuj sie tym ze te kolki Cie minusuja w komentarzach poprostu zazdroszcza Ci umiejetnosci i nosa do inwestycji pozdrawiam :)
Pelna zgoda japonczyk .....tez jak czytam :blacka obcego zibiego itp to na mdlosci zbiera jeszcze czasem rew cos madrego napisze ale to tez nie to co romek ....rew sie mota w sumie nie wiadomo o co mu chodzi a romek klasa raz tylko chyba sie podpalil przy tym jak oglosili ze pacquio bedzie promowal nastepna gre z serii real boxing ale ile mogl wtedy stracic jak sprzedal zaraz 2-3% ?? i tak sie gra uczcie sie panowie a nie tylko szczekacie na romka ...... A do Pana romana moge napisac tylko tyle "Wodzu prowadz"
jeszcze raz bracie nie przejmuj sie tym szrotem tylko rob swoje ;) wiesz to sa ludzie ktorzy wybrali pis wiec madrzy byc nie moga umia tylko szczekac takie to juz ich jest to marne zycie ale Ty jestes inny widac ze ogarniasz temat powodzonka ..... PS : tez jestem okolo 30-40% na plusie w tym roku z tym ze tutaj tylko 15% zarobilem nie robilem rowno z Toba wszystkich kolek ;) hehheh
romulusie
Tylko idiota nie zauważy, że sam ze sobą piszesz, styl pisowni (te Twoje kropeczki ....... ) I to samo IP.
Czy Ty jesteś normalny? Naganiasz na spadki pisząc z dwóch IP a potem wpadasz zapominając włączyć Wi-Fi i odpisujesz na tym sym IP. ogarnij się dzieciaku!!!! Sam sobie łapki dajesz. "Prowadź Wodzu" hahaha ale leszcz, leszcz romul który nie ma akcji, Che je bardzo kupić za 3 zł i sprzedać za 5 zł. Nagania tworząc tematy na które sam sobie odpowiada. Romule to sie leczy!!!
Ludzie powtarzam Myślcie Samodzielnie!!!!!
no wlasnie raz IP zapomnialem zmienic..... ale i tak wiadomo kto jest krolem i rzadzi na forum...... swoja droga black ile jestes juz w plecki 30-40-50 % .....ja w tym roku poki co +30 % mimo ze Vivid jest nizej niz na poczatku roku.... nie pogratulujesz mi sukcesu ?? :)
Dnia 2016-11-17 o godz. 07:18 ~ramzes napisał(a): > Romku. A kwotowo te 30% to ile jest?...... wodzu....
O k..wa, kolejny geniusz bankierowy. Nawet jak zarobił tylko 1000 PLN to i tak jest lepszy od tych którzy umoczyli tu 30% kapitału - niezależnie od kwoty - to chyba oczywiste.