• Ależ to rośnie Autor: ~Mr_X [79.190.102.*]
    Wczoraj, po raporcie, nie wszedłem, bo kojarzyło mi się, że obroty niskie tu są i transakcji mało to myślę "kupię i może nie będę miał jak sprzedać", później przy około 0,60 PLN zobaczyłem, że trochę jednak tego obrotu jest, ale już dosyć wysoko było, więc nie wchodziłem. Później żałowałem, bo jeszcze równoważenie na 0,69 PLN było, a dziś sądziłem, że będzie realizacja zysków chwilę po otwarciu, a tymczasem jeszcze chwila i być może będzie powtórka z rozrywki i znowu +38%.

Jakie perspektywy na tej spółce są? Jest tu ktoś kto trochę tu czasu w temacie jest?

• Re: Ależ to rośnie Autor: ~dron [89.74.151.*]
    może być i 2 zł wkrótce
    spadało bo brak wiary przytłaczał kurs - byc może poukładali przyszłość, coś więcej sie dowiemy. To oznaczałoby, że stare poziomy 1,5 zł to była okazja
  • Re: Ależ to rośnie Autor: ~Mr_X [79.190.102.*]
    Ale info odnośnie poukładania tej przyszłości chyba jeszcze nie było?
  • Re: Ależ to rośnie Autor: ~Newer [178.36.2.*]
    zapomnij o tych bzdurach wez sie do normalnej roboty.nikt tych blaznow nie ma pojecia dlaczego rosnie ani gdie sie zatrzyma.Jestem na rynku od 2002 i dosw popowiada mi powrot do ceny 70 gr a jak bedzie czas pokaze
  • Re: Ależ to rośnie Autor: ~Kkk [178.159.128.*]
    Jak to kupić? W ogóle się nie da handlować. Odwiesza dzisiaj?
  • 2-3 ZŁ Autor: ~dron [89.74.151.*]
    to forum gromadzi inwestorów i spekulantów - jak chcesz pracować na taśmie to sam zmień forum. Oczywiście warto ignorować chamów i wariatów, ale wymiana mysli w takim momencie jak mamy na LARK jest POŻYTECZNA
  • Czekać cierpliwie. Autor: ~dron [89.74.151.*]
    ja nie widziałem, ale wydaje mi się, że dobrze poinformowani biorą garściami więc to nie jest byle co. Czekać cierpliwie.
  • Re: Czekać cierpliwie. Autor: ~Newer [178.36.10.*]
    i te niby te mysli wymieniasz.czekac cierp[liwie zapomniales dodac dokupujcie.Nie masz pojecia co jest grane byc moze jakas spoldzielnia rozkreca balon zeby zrobic swoje za chwile bedzie placz wkreconych dzieciakow. Widzialem takich numerow dobry tuzin z pc guard na czele ,koniec zawsze byl marny.
  • Re: Czekać cierpliwie. Autor: ~paniczyk [209.44.111.*]
    Dnia 2016-11-16 o godz. 16:38 ~dron napisał(a):
    > ja nie widziałem, ale wydaje mi się, że dobrze poinformowani biorą garściami więc to nie jest byle co. Czekać cierpliwie.

jestem zdania ze jak juz rosnie i to tak ochoczo to dobrze poinformowani maja juz pelne wory ... tak to dziala ... druga sprawa skoro jest tak dobrze i takie perspektywy dlaczego nie ma zadnej rekomendacji ... analytycy zapomnieli o takiej wschodzacej perle ? :)
  • Re: Czekać cierpliwie. Autor: ~xz [83.22.6.*]
    Dnia 2016-11-16 o godz. 18:30 ~paniczyk napisał(a):
    > Dnia 2016-11-16 o godz. 16:38 ~dron napisał(a):
    > > ja nie widziałem, ale wydaje mi się, że dobrze poinformowani biorą garściami więc to nie jest byle co. Czekać cierpliwie.
    >
    > jestem zdania ze jak juz rosnie i to tak ochoczo to dobrze poinformowani maja juz pelne wory ... tak to dziala ... druga sprawa skoro jest tak dobrze i takie perspektywy dlaczego nie ma zadnej rekomendacji ... analytycy zapomnieli o takiej wschodzacej perle ? :)

rekomendacje to będą ale wyżej
  • Re: Czekać cierpliwie. Autor: ~miki [79.189.150.*]
    2,5 opór
  • Re: Czekać cierpliwie. Autor: ~klipperek [80.87.36.*]
    Pełnych worów nie mogą mieć , ponieważ z ostatnich sesji by nie pozbierali zbyt wiele (obroty na poziomie ok 150 tys akcji), a na wcześniejszych był taki marazm, że sprzedawano po kilkaset akcji :)
    Napełnianie worów jeszcze może trwać. Rekomendacje pojawiają się często , ale później i fundusze też się włączają , gdy się już utrwali trend wzrostowy. Zobaczcie na JSW jak poszedł w górę, a straty ma niemiłosierne. ( tam doszło do ponad 2 C/wk, a tu na Larku 0,10 C/Wk
  • Re: Czekać cierpliwie. Autor: ~lex [185.137.18.*]
    z tego co patrze TKO 1,10 jakiś janusz poustawiał PKC/MO na zleceniach i dlatego sie nie otwiera , no i niech ktos powie ze tu sie nie odbywaja jakies kombinbacje ;)
  • Re: Czekać cierpliwie. Autor: ~Mr_X [79.190.102.*]
    Już otwarte, ale zapał zakupowy trochę się wystudził chyba. Może to realizacja zysków w jakimś stopniu?
    Otwarcie było na 1,10, teraz miota się między 1,03-1,05 i niezbyt szybko transakcje wskakują kolejne.
    Cisnęli tak, że TKO było na 1,18, a teraz ... :)
  • i to by bylo na tyle Autor: ~Never [178.36.63.*]
    jeden z wiekszych krotkich wzrostow na gpw jaki widzialem.Pewnie przejdzie do historii w glowach paru ludzi.Popyt gasnie za chwile panika sciagnie kurs do poziomow wyceny.
  • Re: i to by bylo na tyle Autor: ~lex [185.137.18.*]
    Dnia 2016-11-17 o godz. 10:45 ~Never napisał(a):
    > jeden z wiekszych krotkich wzrostow na gpw jaki widzialem.Pewnie przejdzie do historii w glowach paru ludzi.Popyt gasnie za chwile panika sciagnie kurs do poziomow wyceny.

położysz głowe na pieniek ze to juz koniec bo ja nie :) wzroslo co prawda 90% ale na jakim wolumenie, jak szczesliwcy nawet zyski zrealizuja to maszynka te akcje wchlonie i dalej up , wszystko zalezy od tego co pcha do gory
  • Re: i to by bylo na tyle Autor: ~maxymuss [5.172.255.*]
    aha
  • Re: i to by bylo na tyle Autor: ~smerf [77.253.240.*]
    Ja sprzedałem i daje sobie spokój z ta spółka ja pamiętam ja z czasów dla niej dobrych teraz jest powiązana z mni a to nic dobrego
  • Re: i to by bylo na tyle Autor: ~maxymuss [5.172.255.*]
    masz okazje szybko sprzedać, możesz nie zdążyć
  • Re: i to by bylo na tyle Autor: ~ryysiek [178.252.11.*]
    Dnia 2016-11-17 o godz. 11:26 ~maxymuss napisał(a):
    > masz okazje szybko sprzedać, możesz nie zdążyć

Ty juz swoje sprzedałeś ?
  • Re: Ależ to rośnie Autor: ~Never [178.36.63.*]
    oczywiscie ze nie dam ,nie jestem panem Bogiem i nie znam przyszlosci.Takich wyskokow widzialem kilkadziesiat w ciagu 16 lat i zwykle dla wchodzacych na gorce koncza sie tragicznie.Pewnie jazdy po spadku jeszcze beda niezle ale jest te inny scenariusz.Cena spadnie i nie wroci do tych poziomow przez dlugi czas.Jak bedzie to sie okaże.

Pc guard z tego co pamietam urosl kilka tys procent ale tam byla wirówka i prokurator.Roznie tutaj bywalo.a dzis pc guard super perla nie istnieje.
  • Re: Ależ to rośnie Autor: ~maxymuss [5.172.255.*]
    Ale Cie interesuje, kupić nie kupić a ile wzrośnie a może spadnie śmiechu warte,
    spadło z 5 zł to i na 5 może wzrosnąć,

• Re: Ależ to rośnie Autor: ~Never [178.36.63.*]
    prawdopodbnie nie za Twego zycia chlopcze
  • Re: Ależ to rośnie Autor: ~maxymuss [5.172.255.*]
    jesteś małym podłym człowieczkiem, zazdrosnym i na GPW mało widziałeś idz na spacer i tak tu nic nie kupisz bo się boisz
[x]
LARK 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.