• ten raport to żenada Autor: ~olo [87.239.76.*]
    my inwestujemy a okazuje się że ja mam więcej na koncie niż ta spólka haha po zatym same straty duże straty nawert jak się obraca kilkoma tyś zł ta spółka to pomyłka gdzie ja miał oczy
  • Re: ten raport to żenada Autor: ~kolo [89.73.126.*]
    skoro tak oceniasz raport i spółke i ją kupiles to jestes leszcz:) buahahahahaha

a już to jak płakałes że raportu nie bedzie, że zawieszone to bez kitu jak dzidzia a nie inwetor czy pekulant, psitka taka:)
  • Re: ten raport to żenada Autor: ~Prawnik [31.0.69.*]
    Wystarczy zobaczyć jakie on ma problemy z językiem polskim! I wszystko jasne do szkoły tumanie
    Poza tym się pisze pustaku
    to prawda o języku polskim ma takie samo pojęcie jak i o giełdzie czyli jak świ...a o gwiazdach:)
  • Re: ten raport to żenada Autor: ~Janek [89.229.14.*]
    Dajcie spokój Olo raport nie jest tragiczny mają więcej kasy na koncie jak parowka będzie chciał to bedzie i 10 zł jak i moze być 5 gr -fakt jedni kupują drudzy sprzedają kupilbym ale zostałem z ręką w nocniku na polskich inwestorach (PiS) powodzenia żegnam się z forum b2b.
    czyli jest tu parówa, o fiu fiu czyli to może być jazda kiedy on zechce zwłaszcza że jeszcze nie było
  • Re: ten raport to żenada Autor: ~jacksparrow [95.108.74.*]
    olo tutaj też jesteś...sprzedawaj ten badziew i lepiej bierz za większą kase loyda po takich wynikach

tutaj lipa bez jakich kolwiek perspektyw
  • Re: ten raport to żenada Autor: ~wątpiący [195.82.181.*]
    podbili badziew na 15 groszy zeby ludzie brali i sie znow nabrali

a tu minusy

kolejny kwartal odchodzi im DHL znow beda minusy a potem znow 2 liche kwartaly
    ile lat tak wytrzymaja w tym biznesie na kreche ?
[x]
B2BPARTNER 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.