• prognozy Autor: ~dyziek [83.10.247.*]
    Witam, przyglądam się tej spółce od niedawna wygląda ciekawie. Chcę kupić jakiś pakiet na jakieś 6 m. Tylko ten ff cos mały. Proszę o opinie.
  • Re: prognozy Autor: ~bebe [195.205.14.*]
    Moja opinia, całkowicie subiektywna jest taka, iż w przeciągu roku będzie tu min 100% zarobku. Aczkolwiek handel jak na razie praktycznie ustał póki co ale wystarczy jakiś impuls a przecież nie tak dawno ktoś to zbierał ostro
  • Re: prognozy Autor: ~dyziek [83.10.200.*]
    Poczytałem trochę raportów i od III kwartału 2013 roku praktycznie na każdy kwartał wykazują stratę ok 200k pln. Jednocześnie cały czas się rozwijają. Cena akcji od momentu wykazywania strat (III 2013) spadła w okolice 24 gr. Od początku tego roku cena podskoczyła do max 1,5 zł.
    Zastanawiam się nad tą ceną (1,5) czy jest spowodowana niskim ff i każdy większy zakup winduje cenę, czy może pod postacią strat zarząd umiejętnie inwestuje w spółkę.
  • Re: prognozy Autor: ~dyziek [83.27.240.*]
    Jakiś ruch dziś się pojawił.
  • Re: prognozy Autor: ~exmleczarz [217.99.49.*]
    tutaj to juz chyba nowy inwestor gra sam ze soba lub z kadra zarzadzajaca. w rok 600% do gory i praktycznie zero zainteresowania. gra/grał tylko stary akcjonariusz. nowi raczej nie przybyli. w sumie to dziwna spółka. jak by nie patrzec.
  • Re: prognozy Autor: ~dyziek [83.10.233.*]
    Mój najlepszy strzał na NC. Szkoda że nie kupiłem za więcej. Trzymam dalej i przyglądam się dalej spółce. Ktoś skupuje ale widać że akcji do zbycia brakuje. Nie sadzę że to spekulanci raczej nowy inwestor.
  • Re: prognozy Autor: ~czekajacy [217.99.49.*]
    spóła nie do rozruchu. dobre wyniki,jeszcze lepsze perspektywy, wszystko na czas, ff tylko niestety malutki.
    zaiste , goscie graja sami ze soba. ZERO zainteresowania kodokolwiek z zewnatrz.
    szkoda., bo dyszka byłaby mozliwa.
[x]
MILKPOL 1,23% 0,82 2025-09-17 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.