Moja opinia, całkowicie subiektywna jest taka, iż w przeciągu roku będzie tu min 100% zarobku. Aczkolwiek handel jak na razie praktycznie ustał póki co ale wystarczy jakiś impuls a przecież nie tak dawno ktoś to zbierał ostro
Poczytałem trochę raportów i od III kwartału 2013 roku praktycznie na każdy kwartał wykazują stratę ok 200k pln. Jednocześnie cały czas się rozwijają. Cena akcji od momentu wykazywania strat (III 2013) spadła w okolice 24 gr. Od początku tego roku cena podskoczyła do max 1,5 zł. Zastanawiam się nad tą ceną (1,5) czy jest spowodowana niskim ff i każdy większy zakup winduje cenę, czy może pod postacią strat zarząd umiejętnie inwestuje w spółkę.
tutaj to juz chyba nowy inwestor gra sam ze soba lub z kadra zarzadzajaca. w rok 600% do gory i praktycznie zero zainteresowania. gra/grał tylko stary akcjonariusz. nowi raczej nie przybyli. w sumie to dziwna spółka. jak by nie patrzec.
Mój najlepszy strzał na NC. Szkoda że nie kupiłem za więcej. Trzymam dalej i przyglądam się dalej spółce. Ktoś skupuje ale widać że akcji do zbycia brakuje. Nie sadzę że to spekulanci raczej nowy inwestor.
spóła nie do rozruchu. dobre wyniki,jeszcze lepsze perspektywy, wszystko na czas, ff tylko niestety malutki. zaiste , goscie graja sami ze soba. ZERO zainteresowania kodokolwiek z zewnatrz. szkoda., bo dyszka byłaby mozliwa.