jak widać ktoś ładnie pilnuje kursu i wyleszcza :P nie wiem czy wyniki które znowu będą super dużo dadzą... prędzej jakaś dywidenda, przy 1 pln kurs będzie koło 10? ;)
nie do końca uważam, ze w cenie, dodatkowo ogłoszenie dywidendy spowoduje jeszcze bardziej uwiarygodnienie spółki, a co za tym idzie przy super wynikach wystrzał kursu :)
Oby, oby. Ale na jakiej podstawie uważasz, że ogłoszą dywidendę ? Pamiętam przy debiucie prezes Górecki informował, że przez najbliższe kilka lat raczej dywidendy nie będzie ponieważ firma ma duże potrzeby inwestycyjne, bo chce się mocno rozwijać, dla mnie to plus, a nie minus rzecz jasna. Oczywiście to się mogło zmienić lub ja coś może nieprecyzyjnie przeczytałem......
Dnia 2016-11-16 o godz. 11:52 ~Anna_Boleyn napisał(a): > Dywidenda dopiero w 2019 a na razie mamy reakcję rynku na opowieści pana Morawieckiego. > Osobiście wolę braci Grimm
rzeczywiście IP kolorowego... to nie dobrze zbytnio świadczy o nim... skąd 2019? Akcje chcesz kupić bo sprzedałeś przed zadymą "tump"
Greg: Czy spółka będzie płacić dywidendę ?
Aleksander Górecki: W ciągu najbliższych 2 lat chcemy skupić się na realizacji strategii dynamicznego rozwoju. Docelowo chcielibyśmy jednak być spółką dywidendową.
Już ze trzy razy na spółkach gdzie ostatnio umieściłam wpis, piszą o kolorowym. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć o co chodzi, bo zazwyczaj jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. A jeśli już mowa o pieniądzach, to dla posiadających kredyty w walutach obcych, ten dzień zapewne kolorowy nie jest
Patrzcie Kolorowy konwersuje sam ze sobą i znowu podszywa się pod kobietę . Mirosławę Mazur pielęgniarkę Chodzika Księżycowego pamiętacie ? Umierający CK zostawił jej laptopa z falami rozpisanymi na 25 lat do przodu :))))))) Co CK , doszedłeś do siebie po imprezie 0,52 min i wspinaczce wysokogórskiej ? https://www.youtube.com/watch?v=d9Gd05_2NxU