• Niesamowite co tu się dzieje Autor: ~Mr_X [79.190.102.*]
    Jakiś czas temu kupiłem Admassive. Myślałem, że będzie się coś działo, a teraz się kisi. Przez ten czas pewnie miałbym tutaj z 1500% jak nie więcej. Szok, taki wzrost w ciągu miesiąca, a co istotne obroty nie są rzędu 2-5 tys. Nie wiem jakie były miesiąc temu czy 2 tygodnie temu, ale pewnie też były wyższe niż wspomniane przeze mnie? Ktoś pamięta?
  • Re: Niesamowite co tu się dzieje Autor: ~wiem [83.23.252.*]
    obroty cały czas takie same, po tysiąc akcji teraz to duza kasa ale tydzien temu to po 2 tys zł obrotu było dlatego nikt tych akcji nie ma tanio kupionych
  • Re: Niesamowite co tu się dzieje Autor: ~Mr_X [79.190.102.*]
    To ładnie. Wczoraj przypadkowo na ICM trafiłem, przeglądając komunikaty i wyniki na biznesradar. Przy okazji jakiejś spółki po lewej stronie w kolumnie pokazującej podobne spółki czy też z tej samej kategorii zobaczyłem +21% i z ciekawości zerknąłem czy to nie kolejne coś z obrotami około 2 tys. Zerkam niżej a tam ponad 3 tys. procent w ciągu miesiąca i :o
    Na zamknięciu wczoraj 14 PLN, a dziś na dzień dobry już ponad 16, co więcej TKO było na ponad 400% przed otwarciem sesji chyba. Wiedziałem, że w takiej cenie nie otworzą, ale zaciekawiło mnie co tu się będzie działo. Ciekawe do ilu doleci do 6 grudnia i czy klepną punkty na walnym, a później jaki wynik będzie. Jest ciekawie, ale i rozrzut duży między K i S.
  • Re: Niesamowite co tu się dzieje Autor: ~artbeco [89.64.38.*]
    trochę wygląda to tak jakby ktoś chciał skupić wszystkie akcje i się nie poddaje. Wczoraj sprzedałem na otwarciu wszystko prócz jednej. Sam jestem ciekaw jak wysoko poszybuje .

• Re: Niesamowite co tu się dzieje Autor: ~Mr_X [79.190.102.*]
    Po 74,99 to raczej nie ma szans, by się notowania otworzyły dziś jeszcze. Prędzej jutro po 34,56 gdyby otwarcie się zrobiło i dojechałby kurs gdzieś w okolice 40 i dopiero w piątek na takie poziomy można byłoby liczyć.
    Inaczej będzie się kisiło na równoważeniu jak na Platynowe Inwestycje, gdzie nawet oficjalną informację do akcjonariuszy spółka wysłała a i tak nie pomogło.
    Jestem w absolutnym szoku. Pomyśleć, że miesiąc temu wystarczyłoby nawet za 100 PLN kupić akcje i dzisiaj odbierać tysiące.

• Re: Niesamowite co tu się dzieje Autor: ~DF [89.231.69.*]
    JWW
[x]
INNOCOMM -8,51% 0,86 2016-12-21 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.