• Czyaliście raport Autor: ~karol [178.37.73.*]
    Pewnie dlatego zaczął rosnąć fragment raport jest tu mowa o ponad 100 podpisanych umowach a wczoraj ministerstwo podało że odwiesili 4mld z uni

W omawianym okresie Spółka prowadziła intensywną akcję sprzedażową, co zaowocowało
    podpisaniem ponad 100 umów na przygotowanie wniosków o dofinansowanie zarówno z
    podmiotami prywatnymi jak i publicznymi. Prace nad realizacją zdecydowanej większości
    zleceń rozpoczęły się w III kwartale, co znajduje swoje odzwierciedlenie w kosztach
    operacyjnych, natomiast ich zakończenie i fakturowanie większości z nich będzie miało miejsce
    w ostatnim kwartale, co będzie miało znaczący wpływ na wynik finansowy ARI S.A. Również w
    ostatnich trzech miesiącach br. przewidywane jest uzyskanie przychodów w ramach premii za
    sukces.
    Jestem przekonany, że nadchodzący kwartał i zbliżający się nowy rok będą namacalnym
    dowodem pozytywnych zmian w Spółce , co powinno znaleźć swoje odzwierciedlenie w
    wycenie ARI S.A.
  • Re: Czyaliście raport Autor: ~dynamit_ [176.109.165.*]
    pożyjemy, zobaczymy
    ale jest szansa, że najgorsze spółka ma za sobą

ciekawe że Prezes w raporcie się nie zająknął o dotacji dla Politechniki na prawie 34 mln zł
    co charytatywnie ten wniosek robili, czy wyprowadzili to z firmy?
    podejrzane skoro chwalili się tym na swojej stronie:
    http://aridotacje.pl/dofinansowanie-dla-projektu-politechniki-wroclawskiej-pt-aktywna-platforma-innowacyjna-e-scienceplus-pl/

• Re: Czyaliście raport Autor: ~karol [178.37.73.*]
    nie musiał bo to 34 tyś
    34 mln
    przecinka tam nie powinno być !
    sprawdziłem na liście rankingowej
    dlatego mnie dziwi, że nie było oficjalnego komunikatu
    nawet przy 0,5% success fee, musieliby poinformować, a infa nie było, więc albo są jakieś opóźnienia, albo wyprowadzili to ze spółki, a to już jest działanie na szkodę akcjonariuszy
  • Re: Czyaliście raport Autor: ~Marian [80.53.20.*]
    Widać wynagrodzenie nie było takie duże, polibuda to sektor publiczny, muszą robić chyba przetargi
    podaj jakieś namiary na te 34mil

https://www.polskacyfrowa.gov.pl/media/23834/lista_projektow_wybranych_do_dofinansowania_231nauka.pdf

proszę bardzo
    No własnie znalazłem ten sam pdf albo w nim jest błąd albo nie wiem co tym sądzić trzeba wysłać jakieś zapytani.
    Jeśli macie jakieś wolne środki to polecam się zainteresować Partnerem nieruchomości Polmlek planuje tam dużą inwestycje w niedługim czasie.
    Jesli ktoś sprawdzi co z tą dotacją to napiszcie ja również spróbuję .
  • Re: Czyaliście raport Autor: ~wojtyłła [77.115.93.*]
    Pozwolę sobie zacytować "Czytaliście raport ..."
    No! Czytaliśmy. Tylko MY czytaliśmy ze zrozumieniem.
    A WY no raczej "bez zrozumienia".
    Wpisz w swojej "cefałce" - i tu do wyboru (ewentualnie jedno i drugie):
    - język polski - biegła znajomość w mowie i piśmie, czytanie szybkie, ale bez zrozumienia,
    - logika - "BRAK",
    - finanse i rachunkowość - "SWEET LITTLE BABY".

Un bacio da gran finale sulla porta?
  • Re: Czyaliście raport Autor: ~omega [62.141.213.*]
    i co, pytał ktoś gdzie się podziała prowizja za tak wielki wniosek dla Poliechniki?
    być może Prezes jest tak pewny 4 kwartału, bo wie że wpłynie ona np. w grudniu

wyniku za 3 kw. nie ma co komentować, jednym słowem - tragedia
    ale to już było, dużo gorzej nie może być, bo gorzej to już jest tylko plajta
  • Re: Czyaliście raport Autor: ~alfa [46.76.91.*]
    Kolejna erka. Czemu tak spada?
  • Re: Czyaliście raport Autor: ~omega [62.141.205.*]
    co z tym dofinansowaniem?
    ciągle nie wiadomo, ze spółki cisza, a to przecież była potężna dotacja dla PWr
    zobaczymy za 1,5 miesiąca czy Prezes prawdę mówił, że przyszłość będzie dobra
    wszyscy anale piszą i mówią, że 2017 będzie stał pod znakiem napływu kasy z UE do firm i rekordowej skali dotacji
    czekam na efekty albo plajta w czarnym scenariuszu, ale wierzę że nowi właściciele nie będą dalej tolerować tak słabych wyników

• Re: Czyaliście raport Autor: ~fan [83.242.83.*]
    Witam.

Czy ktoś posiada dane na temat wielkości dofinansowania za dany rok?Na ich stronie czytam że do tej pory pozyskali dla swoich klientów 140 milionów.Po kursie ARI tego nie widać.
[x]
ARI 0,00% 0,41 2025-12-10 12:50:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.