Pewnie dlatego zaczął rosnąć fragment raport jest tu mowa o ponad 100 podpisanych umowach a wczoraj ministerstwo podało że odwiesili 4mld z uni
W omawianym okresie Spółka prowadziła intensywną akcję sprzedażową, co zaowocowało podpisaniem ponad 100 umów na przygotowanie wniosków o dofinansowanie zarówno z podmiotami prywatnymi jak i publicznymi. Prace nad realizacją zdecydowanej większości zleceń rozpoczęły się w III kwartale, co znajduje swoje odzwierciedlenie w kosztach operacyjnych, natomiast ich zakończenie i fakturowanie większości z nich będzie miało miejsce w ostatnim kwartale, co będzie miało znaczący wpływ na wynik finansowy ARI S.A. Również w ostatnich trzech miesiącach br. przewidywane jest uzyskanie przychodów w ramach premii za sukces. Jestem przekonany, że nadchodzący kwartał i zbliżający się nowy rok będą namacalnym dowodem pozytywnych zmian w Spółce , co powinno znaleźć swoje odzwierciedlenie w wycenie ARI S.A.
pożyjemy, zobaczymy ale jest szansa, że najgorsze spółka ma za sobą
ciekawe że Prezes w raporcie się nie zająknął o dotacji dla Politechniki na prawie 34 mln zł co charytatywnie ten wniosek robili, czy wyprowadzili to z firmy? podejrzane skoro chwalili się tym na swojej stronie: http://aridotacje.pl/dofinansowanie-dla-projektu-politechniki-wroclawskiej-pt-aktywna-platforma-innowacyjna-e-scienceplus-pl/
34 mln przecinka tam nie powinno być ! sprawdziłem na liście rankingowej dlatego mnie dziwi, że nie było oficjalnego komunikatu nawet przy 0,5% success fee, musieliby poinformować, a infa nie było, więc albo są jakieś opóźnienia, albo wyprowadzili to ze spółki, a to już jest działanie na szkodę akcjonariuszy
No własnie znalazłem ten sam pdf albo w nim jest błąd albo nie wiem co tym sądzić trzeba wysłać jakieś zapytani. Jeśli macie jakieś wolne środki to polecam się zainteresować Partnerem nieruchomości Polmlek planuje tam dużą inwestycje w niedługim czasie. Jesli ktoś sprawdzi co z tą dotacją to napiszcie ja również spróbuję .
Pozwolę sobie zacytować "Czytaliście raport ..." No! Czytaliśmy. Tylko MY czytaliśmy ze zrozumieniem. A WY no raczej "bez zrozumienia". Wpisz w swojej "cefałce" - i tu do wyboru (ewentualnie jedno i drugie): - język polski - biegła znajomość w mowie i piśmie, czytanie szybkie, ale bez zrozumienia, - logika - "BRAK", - finanse i rachunkowość - "SWEET LITTLE BABY".
i co, pytał ktoś gdzie się podziała prowizja za tak wielki wniosek dla Poliechniki? być może Prezes jest tak pewny 4 kwartału, bo wie że wpłynie ona np. w grudniu
wyniku za 3 kw. nie ma co komentować, jednym słowem - tragedia ale to już było, dużo gorzej nie może być, bo gorzej to już jest tylko plajta
co z tym dofinansowaniem? ciągle nie wiadomo, ze spółki cisza, a to przecież była potężna dotacja dla PWr zobaczymy za 1,5 miesiąca czy Prezes prawdę mówił, że przyszłość będzie dobra wszyscy anale piszą i mówią, że 2017 będzie stał pod znakiem napływu kasy z UE do firm i rekordowej skali dotacji czekam na efekty albo plajta w czarnym scenariuszu, ale wierzę że nowi właściciele nie będą dalej tolerować tak słabych wyników
Czy ktoś posiada dane na temat wielkości dofinansowania za dany rok?Na ich stronie czytam że do tej pory pozyskali dla swoich klientów 140 milionów.Po kursie ARI tego nie widać.