To co przeczytalem co pisze "byly pracownik" to moim zdaniem prawda
Natomiast moze byc tak ze uda sie te firme wyciagnac z dolka jesli zacznie sie robic cos jeszcze na chwile obecna moga wyprzedac jeszcze zapasy i raport moze nie bedzi etaki zly 4-ty kwartal jako najlepiej obrotowy takze nie bedzie tak dramatyczny /moje wlasne zdanie/
natomiast powstaje pytanie co dalej z firma jak ja prowadzic /wyprowadzic na plus ?
B2b jeszcze nie jest czas na wzrosty,parowka z gangiem wysprzedane akcje bo zdaje sobie sprawę ,ze będzie dużo niżej . Wrzeszczy czekają na wyniki a te raczej nie zachwyca.
mysle ze to co powyzej to trafna diagnoza Dzis wyniki i osttania sesja zeby uciec przed ich ogloszeniem Lub tez nabyc akcje jesli rzeczywiscie wyniki beda dobre ciekawa sesja sie zapowiada
skonczy jak abpol wiedziałem że jak zarząd sprzedaje coś jest nie tak i jest zawieszenie notowań teraz kasy nie ma tak się płaci spekulacji oni wcisneli nam smiecia bo czuli blusa
Za duzo tu niewiadomych i nie widac realnego swiatla w tunelu prezes sprzedal akcje a nastepnie abdykowal
Po porstu firma moze byc trwale nierentownai nie ma pomyslu co z nia zrobic speklua korzystajac z raportu podbila akcje Raort za 4 ty kwartal bedzie znow ujemny a co dalej ????