• TOTALNY KABARET Autor: ~proc [94.254.248.*]
    Informacja dla Akcjonariuszy
    Podstawa prawna
    Art. 17 ust. 1 MAR - informacje poufne.
    Treść raportu:

Zarząd Platynowe Inwestycje S.A z siedziba w Płocku zwraca uwagę, iż w związku ze zbyt wysokimi ofertami kupna akcji _ PKC _ Platynowe Inwestycje S.A przekraczającymi znacznie kurs odniesienia obrót akcjami nie może odbywać się ze względu na przekroczenie statycznych wahań kuru.

Zarząd Platynowe Inwestycje S.A zwraca się z prośba do akcjonariuszy aby dostosowali ceny w swoich zleceniach giełdowych do obowiązujących statycznych wahań kursu.
    Jednocześnie Zarząd ostrzega, iż w przypadku wznowienia notowań Spółki po zaistniałym w ostatnich dniach kursie TKO _ 10 zł i wyżej _ osoby chętne do nabywania akcji po PKC będą zmuszone do zapłacenia w/w ceny za akcje Spółki.
    Zarząd Platynowe Inwestycje S.A toczy rozmowy z Giełdą Papierów Wartościowych w Warszawie S.A celem wznowienia notowań w tym jednym z wariantów rozmów jest wznowienie notowań po aktualnym kursie TKO.
    Ponadto Zarząd Platynowe Inwestycje S.A rozważa podjęcie współpracy z animatorem rynku celem wznowienia notowań Spółki.
  • Re: TOTALNY KABARET Autor: ~rg [31.182.71.*]
    Dokładnie. Co za bezczelność niech powiedzą Patro to naciśnie guzik i się otworzy.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.226.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~xxx [178.37.111.*]
    Tu będzie niezła jazda,w pon,składam zapisy
  • Re: TOTALNY KABARET Autor: ~proc [94.254.248.*]
    Dnia 2016-11-10 o godz. 19:06 ~rg napisał(a):
    > Dokładnie. Co za bezczelność niech powiedzą Patro to naciśnie guzik i się otworzy.

ten człowiek dawno powinien siedzieć w więzieniu
    mamy u władzy ziobrę który dużo krzyczy a nie może sobie poradzić z gieldowymi cwaniaczkami
  • Re: TOTALNY KABARET Autor: ~poki [66.85.139.*]
    Dnia 2016-11-11 o godz. 13:58 ~proc napisał(a):
    > Dnia 2016-11-10 o godz. 19:06 ~rg napisał(a):
    > > Dokładnie. Co za bezczelność niech powiedzą Patro to naciśnie guzik i się otworzy.
    >
    > ten człowiek dawno powinien siedzieć w więzieniu
    > mamy u władzy ziobrę który dużo krzyczy a nie może sobie poradzić z gieldowymi cwaniaczkami

dokladnie Patro i jego synek oszu.sci
  • Re: TOTALNY KABARET Autor: ~tik [77.65.80.*]
    póki nie będzie szerszego nagłośnienia w mediach, to będą czuli się bezkarni
    ale mam nadzieję, że przyjdzie czas rozliczeń i odpowiedzialności
  • Re: TOTALNY KABARET Autor: ~Ktoś [83.15.197.*]
    Może być zabawnie, ten kto blokuje jest widać zdeterminowany. I bardzo dobrze ! Mnie na nową emisję "nie nabiorą" ! To moje subiektywne zdanie !
  • Re: TOTALNY KABARET Autor: ~Ja [89.229.192.*]
    Tu są takie numery bo skupili prawie wszystkie akcje. Ja mam trochę pp i je wykupię.
[x]
MANYDEV -0,94% 0,62 2025-10-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.