Widać jesteś stronniczy raport tutaj to nie wszystko chcesz zachęcić innych do kupna przedstaw wszystkie za i przeciw zapomniałeś o najważniejszym audyt zainwestowałeś tutaj, to powinieneś wiedzieć, co może być dalej jak nie spełnią obowiązku
Dnia 2016-11-10 o godz. 12:25 ~tik napisał(a): > Widać jesteś stronniczy > raport tutaj to nie wszystko > chcesz zachęcić innych do kupna przedstaw wszystkie za i przeciw > zapomniałeś o najważniejszym > audyt > zainwestowałeś tutaj, to powinieneś wiedzieć, co może być dalej jak nie spełnią obowiązku
Jasne, że wiem co może się stać ale kto nie ryzykuje nie pije szampana, audyt ma być do 12-stego więc jest czas, wczoraj raport był o 22-giej. Jeśli komuś się nie chce się czekać i sprzedaje po 31 gr czyli na historycznym minimum, robiąc drugie dno po 21 stycznia 2016 to wybacz ten ktoś jest idiotą !
ja powiem tak byłem tu, ale się zmyłem nie lubię niczego na ostatnią chwilę czasu mieli aż nadto wolę kasę niż wiecznego haka ile już było takich spółek wolę dmuchać na zimne i nie ryzykować czas na zakupy zawsze się znajdzie, jeśli pozytywnie rozwiążą problem. Życzę jednak pozytywnego zakończenia.
Dnia 2016-11-10 o godz. 14:15 ~tik napisał(a): > ja powiem tak > byłem tu, ale się zmyłem > nie lubię niczego na ostatnią chwilę > czasu mieli aż nadto > wolę kasę niż wiecznego haka > ile już było takich spółek > wolę dmuchać na zimne i nie ryzykować > czas na zakupy zawsze się znajdzie, jeśli pozytywnie rozwiążą problem. > Życzę jednak pozytywnego zakończenia.
wg mnie audyt to formalność ale jak ktoś uważa inaczej to niech sprzedaje, nie zdziwię się jak jeszcze dziś po sesji go opublikują, a najpóźniej o 23:59 12-stego, objęli nim pewnie również cały Q3 (stąd przyśpieszenie publikacji raportu za Q3 z 16-stego na 9 listopada), przy następnym audycie mają kolejny kwartał do przodu, 3 dni od 9-tego do 12-stego to aż za dużo by opublikować więc jestem przekonany, że audyt będzie opublikowany na czas ale skoro są tacy co myślą inaczej to mam możliwość dokupienia akcji na historycznych minimach za co dziękuję :) Cena nominalna akcji to w przeliczeniu na PLN 2,8 zł za sztukę!
Dnia 2016-11-10 o godz. 12:27 ~tenten napisał(a): > przesiadamy na LOYD > > pierwsze półrocze dobre a drugie ma być lepsze > > spółka tania kapitalizacja 10 mln a wart. księgowa 20 mln!!!!!! > > przychody za pierwsze półrocze to 23 mln zł!!!!!!! > > to dopiero początek > > CZYTAĆ BO POCIĄG NIEDŁUGO ODJEŻDZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > radzę śledzić poczynania LOYD SA
przestan juz z tym loydem latac po wszystkich watkach tez mam kuiony 24gr
Dnia 2016-11-10 o godz. 15:38 ~admin napisał(a): > Dlaczego kłamiesz ? Jaki zysk o 53,82 ? > Jeden z najgorszych kwartałów .... Zysk netto to 1102 ... Przeczytaj biznesradar a nie oszukujecie ludzi ...
czlowieku nierozumiem cie nie podoba ci sie spolka to po co tu piszesz zle wyniki wedlug ciebie to idz sobie na inna mnie sie podoba i kupuje
Dnia 2016-11-10 o godz. 16:01 ~echo napisał(a): > Jest zysk i to spory a nie strata jak byś chciał. Ale jeśli nie ma straty to zysk tez musi być zły ,nieprawdaż- pajacu