marcin , oficjalnie ujawnią rekomendacje 14 listopada , miała byc 11 ale wtedy wypada święto niepodległości , ci którzy maja rachunek w DM BZ WBK juz znaja tą rekomendacje i faktyczną wycene
POWRÓCILSMY DO KANAŁUWZROSTOWEGO , JESTESMY POWYZEJ ŚREDNIEJ 50 SESYJNEJ O 100 NIE WSPOMNE, WCZORAJ ZALICZYLIŚMY 50 % ZNIESIENIE FIBO , JEST DOBRZE http://at.biznesradar.pl/d2b4ca7207808bbde3299429e60d7fe2.png
3.80 zł zakładałem przy wyborze trampa , jak również na to wskazywał swig80, który po mocnych wzrostach mocno sie korekcił a spadek w/g mnie miał miec formacje jak z 12 października , czyli...... - szybki ruch w dół ( nazwij to łapaniem SL) a potem uaktywnił sie popyt, dzis co bardzo istotne jest info ze spółki o przyspieszeniu raportu za 3 Q a to dobra informacja wskazujaca na dobre a moze bardzo dobre wyniki , kolorowego szanuje jak kazdego kto nie jest h...m i rozmawia merytorycznie ........
merytorycznie... o jejjjj :) nowość jakaś.... napisałem jak będzie, sprawdziło się to w 100%... ale Ty? z kogo chcesz zrobić frajera? Niedługo nie będzie można tu "trzaskać kółeczek" :)
Pisałeś o wzrostach jak miałeś akcje, później zagrywka trump i nagonka na spadki :)
3,8 było bardzo merytoryczne, pomijając inne ważne kwestie :) Niestety musiałeś kupować wyżej... prędzej czy później i tak zostaniesz na peronie naganiając na spadki :P
Nie wiem od jakiej stawki tu siedzisz ale jeśli jesteś już tu dłuże,j to to co dziś nastąpiło było do przewidzenia. Ta spółka już nie raz udowodniła ze at nadaje się tu może max na pare sesji...
Hah no proszę.. czy mogę znać uzasadnienie usuniećia mojego wcześniejszego wpisu? Był niewygodny ? Bo przedstawiał prawde o kolorowym clownie i zachowaniu "republiki" ?