• dzisiaj_raport_tej_perły Autor: ~anal [77.234.43.*]
    ZOBaczymy co studentka Malwina pokaże! Tata Mirosław uciekł z pokładu bo musi zarobić na długi spółki, ale zapewne
    dogląda córcię z tylnego fotela. Podziwiam Mirosława siedzi teraz w 5 zarządach innych spółek miedziowego raju, ogarnia
    dodatkowo 4 rady nadzorcze. Jak on to robi ? Nagle stał się fachowcem ? Wygrał konkurs ? Taki rzutki manager niedoceniany do niedawna dziś jest multizarządzającym ? Tosz to SZOK!  Polityka TKM byłego ministra Jackiewicza wymknęła się spod kontroli, póki co trzeba się szybko nachapać bo za chwilę miotła Kowalczyka wymiecie kilku następnych Misiewiczów ze stanowiska. Mirek trzymaj się przynajmniej  jednego stołka mocno a jak się da to niech szwagier pomoże
  • Re: dzisiaj_raport_tej_perły Autor: ~DobrzePoinformowany [74.108.23.*]
    I to jest POlska wlasnie ... :(
  • Re: dzisiaj_raport_tej_perły Autor: ~Ajo [77.88.191.*]
    Nie myślałem ze będzie tak słabo
  • Re: dzisiaj_raport_tej_perły Autor: ~zibi [185.35.196.*]
    sam juz nie wiem w sumie strata 45tys .ale z tego co czytam raport to ze raczej to koszt jednorazowy "BlueTax
    Group S.Aw okresie IIIkwartału 2016roku osiągnęła stratęnetto na poziomie 45tys. PLN, która nie
    wynika z działalności operacyjnej przedsiębiorstwa. Strata spowodowana jest przede wszystkim kosztami
    operacyjnymi oraz kosztami finansowymi. " Nie wiem co o tym myslec "W porównaniu do sytuacji majątkowej Spółki na dzień 31 grudnia 2015 r. Spółka zmniejszyła swoje zobowiązania
    o ponad 420 tys. zł. W sierpniu Emitent sprzedał udziały w
    Blue Tax Net Sp. z o. o., w której todotychczas posiadał100% udziałów"
    Generalnie moze pojawia sie zyski ale coz ...niestety mam ta perle
  • Re: dzisiaj_raport_tej_perły Autor: ~anal [77.234.43.*]
    Tu przychody spadają z kwartału na kwartał, nawet światełka w tunelu już nie widać.......
    Stanisławski przeżarł pieniądze akcjonariuszy i opuścił pokład, fachowiec jakich mało.
    Teraz siedzi w KGHM TFI i  zżera pieniądze podatników ot taki doradca podatkowy jakich mało
[x]
BELEAF 1,42% 2,86 2026-05-21 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.