Cześć swojego pakietu sie pozbyłem liczę że może jeszcze spać by znów odkupić troszke taniej ale nie bede marudził jakpójdzie na 70 zł i sprzedam kolejny pakiet :)
Widziałęm Co robię :) Straciłem kase na polimeksie wiec na novicie ją odrobiłem a jeszcze poczekam z reszta pakietu az kurs pójdzie do góry no nie ukrywam ze marzeniem by było 120 zł :))
Jak to jest Lentex po informacji że zamierza stworzyć nowy par maszynowy poszedł w górę ..... mocno.... Novita gdyby nie Pan P który trzy dni wczesniej pompował kurs do góry nie urósł sam(bez pomocy pana P) ani grosika.... Ciekaw jestem jak Żydzi chca to sfinansować mają kasę w spółce ale im chyba troche braknie.... poza tym jestem ciekaw co ta Pan P ... bo to oznacza brak dywidendy a ogromny rozwój firmy :(
Pozwoli nie pozwoli to i tak nie ma znaczenia. Kurs jeszcze kilka lat bedzie rósł . Jesli po inwestycjach netto na akcję bedzie 20 złotych to nie ma mozliwości zeby nie rósł . Przy zysku 7 pln na akcję kurs powinien wynoscić 105 złotych przy 10 --150 przy 14 --210 ostrożna prognoza przy 20 --300