• Jaki kurs jutro Autor: ~widmo [78.88.31.*]
    Stawiam że bedzie mozna zrobic zakupy po 0.04 poniewaz nie ktorzy będą się pozbywać akcji korzystajac z znowienia notowan
  • wracamy na Ciągłe czy na Jednolite? Autor: ~JackLan [178.235.43.*]
    oto jest pytanie... ??
  • Re: wracamy na Ciągłe czy na Jednolite? Autor: ~amator [90.156.4.*]
    ciągłe by były lepsze, szacuję, że będzie duży ruch w okolicach 4-6gr ze względu na kończący się rok podatkowy i optymalizacje, tego raczej nie da się łatwo przeskoczyć. Na razie na rakietę nie ma co liczyć, chyba, że ktoś z dostępem do informacji będzie zbierał akcje, ale nawet jeśli to raczej umiejętnie. Myślę, że można wykorzystać sytuację i rozważyć uśrednianie w dół, do 10gr będzie sporo chętnych (minimum 1mln), żeby pozbyć się akcji za wszelką cenę.
  • Re: wracamy na Ciągłe czy na Jednolite? Autor: ~Omka [188.121.0.*]
    Poniżej 10gr nie było wyprzedaży tylko spadlo bo Włodarczykowi się dupa paliła... jeśli ktoś sprzedaje w obecnej sytuacji gdy jest szansa na nowy początek i zdrową spółkę jest po prostu nierozsądny. Akcje nie przemielały się na obecnym poziomie i nie zdziwie się gdy nie będzie chciał oddać prawie nikt. Nie ma co się spierać i dywagować, jutrzejszy dzień wszystko wyjaśni. Osobiście nie zamierzam oddać ani jednej akcji - wręcz przeciwnie. Pozdrawiam i jutro witamy nową Vedię.
  • Re: wracamy na Ciągłe czy na Jednolite? Autor: ~Vediowiec [89.64.62.*]
    Na + skoro tak sie bardzo postarali aby wznowić notowania to według mnie:
    1.Mają plan naprawy i uzdrowienia Vedii
    2.Ten list intencyjny o którym pisze omka

3,Wywalanie na tym poziomie?Może tylko tych co za wszelką cenę chcą odzyskać chociaż część kasy.Nie wiemy ile takich będzie to po pierwsze a po drugie jeżeli zarząd by chciał to zrobić to kurs raz dwa by osiągnął z 1gr.Tak więc dużo by tego nie upchneli.
    Reasumując jutro może być spory zjazd kursu akcji i pomału w czasie wzrosty na wyższe poziomy.No chyba że sie mylę i jutro będzie odkup na tych poziomach i żadnego dołka nie zaliczymy.Trzeba czekać....
    Ważne że wreszcie po długich staraniach odwieszaja VEDIĘ.Bravo zarząd a szczególne brava dla prezesa zarządu p.Pawła Narożnego
    link
  • Re: wracamy na Ciągłe czy na Jednolite? Autor: ~Omka [188.121.0.*]
    Jest jedna rzecz, która mnie przekonuje, że warto poczekać na rozwój wydarzeń a mianowicie to Włodarczyk wyprowadzał hajs z grupy - hajs, który był (jak się okazało w raporcie za 2015) i ten wyprowadzał go regularnie do Chin...
    Plus ogromny taki, że główni się skrzyknęli, wywalili go gdy się rypnął w raportach i cały szwindel wyszedł na jaw.
    Dodatkowo pokazali, że im zależy a każdy wie, że przy wywaleniu tej spółki z giełdy NIKT nie dostałby ani grosza....
    Nikt z głównych nie będzie wywalał bo doskonale wiadomo, że kurs trzeba dźwignąć - jedyną niewiadomą jest Włodarczyk i jego akcje natomiast nawet jemu powinno zależeć na jak najwyższym kursie... Jutro dzień pełen stresu i niewiadomej natomiast w perspektywie czasu uważam, że to może być los na loterii bo gdy się dźwigniemy a nowy inwestor faktycznie zainwestuje w spółkę a wykorzystamy w pełni produkcję w Chinach może być naprawdę ciekawie. Jestem gotów poczekać i zaryzykować a nie mam tego mało - wywalenie teraz byłoby moją najgorszą decyzją... Pozdrawiam i zobaczymy jak zakończy się sesja.
  • Re: Jaki kurs jutro Autor: ~vedia [89.231.54.*]
    a ja namawiam do sprzedaży pkc tych co nie chcą trzymać
    niech zrobią dobrze i oczyszczą teren tym co zostają
    nie zamierzam przez kolejne miesiące wysłuchiwania żali i wpisów jaki to śmieć itp

wywalać a szybko
    ja chętnie uśrednię
  • Re: Jaki kurs jutro Autor: ~vedia [89.231.54.*]
    właśnie o to mi chodziło, dziękuję za możliwość uśrednienia
    po co się męczyć?
    to na siebie biorę ryzyko czy stracę na 0,04 czy zarobię na 0,10
    pozdrawiam wszystkich

o 15:00 można wysypać resztę jeśli ktoś chce
  • Re: Jaki kurs jutro Autor: ~byczy [150.254.160.*]
    Dnia 2016-11-10 o godz. 12:02 ~vedia napisał(a):
    > właśnie o to mi chodziło, dziękuję za możliwość uśrednienia
    > po co się męczyć?