ciągłe by były lepsze, szacuję, że będzie duży ruch w okolicach 4-6gr ze względu na kończący się rok podatkowy i optymalizacje, tego raczej nie da się łatwo przeskoczyć. Na razie na rakietę nie ma co liczyć, chyba, że ktoś z dostępem do informacji będzie zbierał akcje, ale nawet jeśli to raczej umiejętnie. Myślę, że można wykorzystać sytuację i rozważyć uśrednianie w dół, do 10gr będzie sporo chętnych (minimum 1mln), żeby pozbyć się akcji za wszelką cenę.
Poniżej 10gr nie było wyprzedaży tylko spadlo bo Włodarczykowi się dupa paliła... jeśli ktoś sprzedaje w obecnej sytuacji gdy jest szansa na nowy początek i zdrową spółkę jest po prostu nierozsądny. Akcje nie przemielały się na obecnym poziomie i nie zdziwie się gdy nie będzie chciał oddać prawie nikt. Nie ma co się spierać i dywagować, jutrzejszy dzień wszystko wyjaśni. Osobiście nie zamierzam oddać ani jednej akcji - wręcz przeciwnie. Pozdrawiam i jutro witamy nową Vedię.
Na + skoro tak sie bardzo postarali aby wznowić notowania to według mnie: 1.Mają plan naprawy i uzdrowienia Vedii 2.Ten list intencyjny o którym pisze omka
3,Wywalanie na tym poziomie?Może tylko tych co za wszelką cenę chcą odzyskać chociaż część kasy.Nie wiemy ile takich będzie to po pierwsze a po drugie jeżeli zarząd by chciał to zrobić to kurs raz dwa by osiągnął z 1gr.Tak więc dużo by tego nie upchneli. Reasumując jutro może być spory zjazd kursu akcji i pomału w czasie wzrosty na wyższe poziomy.No chyba że sie mylę i jutro będzie odkup na tych poziomach i żadnego dołka nie zaliczymy.Trzeba czekać.... Ważne że wreszcie po długich staraniach odwieszaja VEDIĘ.Bravo zarząd a szczególne brava dla prezesa zarządu p.Pawła Narożnego link
Jest jedna rzecz, która mnie przekonuje, że warto poczekać na rozwój wydarzeń a mianowicie to Włodarczyk wyprowadzał hajs z grupy - hajs, który był (jak się okazało w raporcie za 2015) i ten wyprowadzał go regularnie do Chin... Plus ogromny taki, że główni się skrzyknęli, wywalili go gdy się rypnął w raportach i cały szwindel wyszedł na jaw. Dodatkowo pokazali, że im zależy a każdy wie, że przy wywaleniu tej spółki z giełdy NIKT nie dostałby ani grosza.... Nikt z głównych nie będzie wywalał bo doskonale wiadomo, że kurs trzeba dźwignąć - jedyną niewiadomą jest Włodarczyk i jego akcje natomiast nawet jemu powinno zależeć na jak najwyższym kursie... Jutro dzień pełen stresu i niewiadomej natomiast w perspektywie czasu uważam, że to może być los na loterii bo gdy się dźwigniemy a nowy inwestor faktycznie zainwestuje w spółkę a wykorzystamy w pełni produkcję w Chinach może być naprawdę ciekawie. Jestem gotów poczekać i zaryzykować a nie mam tego mało - wywalenie teraz byłoby moją najgorszą decyzją... Pozdrawiam i zobaczymy jak zakończy się sesja.
a ja namawiam do sprzedaży pkc tych co nie chcą trzymać niech zrobią dobrze i oczyszczą teren tym co zostają nie zamierzam przez kolejne miesiące wysłuchiwania żali i wpisów jaki to śmieć itp
właśnie o to mi chodziło, dziękuję za możliwość uśrednienia po co się męczyć? to na siebie biorę ryzyko czy stracę na 0,04 czy zarobię na 0,10 pozdrawiam wszystkich
Dnia 2016-11-10 o godz. 12:02 ~vedia napisał(a): > właśnie o to mi chodziło, dziękuję za możliwość uśrednienia > po co się męczyć? > to na siebie biorę ryzyko czy stracę na 0,04 czy zarobię na 0,10 > pozdrawiam wszystkich > > o 15:00 można wysypać resztę jeśli ktoś chce