nikt nic nie wie ale to wcale nie jest zadna niespodzianka jak na te spolke, nikt z malych nie ma mocy, sztuka i koledzy ustawiaja kurs, spokojnie mozna podciagnac kurs, w arkuszu nie ma wiele akcji, no ale kto to zrobi?
nie sądzę aby Sztuczkowski bawił się w takie tanie gierki. Jest kiepsko i tyle w temacie. Popyt po ostatniej jeździe wycofał się całkowicie i mamy to co mamy
nic nowego jak rosło jak na drożdżach to teraz musi zrobić się placek
moze nie sztuka bezposrednio, bo po co ale ktos kto wie ze glowny nie lubi bawic sie komputerem, a jednoczesnie wie rowniez ze "mali" sa za bardzo osrani zeby poszalec z enterem dlaczego nie? pomimo ze akcji jest ponad 70mln (nie jest to niewiadomo ile co prawda) to w akcjonariacie nie ma np 10 funduszy ktore to po winikach lub przed wynikami mieszaja miedzy soba akcje (np w celach podatkowych). tutaj na kurs akcji jak widac nie ma przelozenia sytuacja na gieldach, sytuacja gosopdarcza etc. Za mala plynnosc akcji, znaczna wiekszosc papiera zamrozona (szacuje ze jest to okolo 85%) ja ze swoim pakietem nie poszaleje, dodajac nawet akcje z warrantow ktore moze odpale kiedys to liczac w promilach - nie zabrali by mi prawka. ktos tym buja, nie ma ....a. pytanie po co.
robia z kursem co chca, zaden z forumowiczow na tym czy innym portalu nie jest w stanie tego zatrzymac, niestety ja tez, mozemy sie tylko przygladac i ja to robie