To fakt, że poza Polską mówią o nas, że jesteśmy marudami i malkontentami. Nie było raportu - źle co jest oczywiste bo wykluczyli Spółkę i nie jest notowana. Opublikowali - też źle. Ludzie opanujcie się i spójrzcie na tę sytuację choć z drobnym optymizmem. Nie chcę powiedzieć, że będzie rakieta ale nadzieja umiera ostatnia.
Pomóż jerusiowi rozwiązać zadanie z matematyki, jeżeli przed publikacją raportu akcja była warta teoretycznie warta 0,05 PLN bo po tyle odbywał się ostatni handel, to ile jest teraz warta skoro jest potrzebne 2mln zł żeby była warta 0 zł? Naprawdę wielki powód do dumy za publikacje, ja pisałem w czerwcu że będzie zagrożenie kontynuacji dlatego nie chcieli go pokazać.
chłopie Ty pisałeś, że jesteś pewny, że nie opublikują raportu więc nie ośmieszaj się już na tym forum. Przypomnę Ci bo sklerozę masz: cyt. 14 lipca może jeszcze liczyli na to że znajdą przekupnego rewidenta i spółka wróci do notowań, dziś nie daję na to szans.
Jutro? Dzisiaj nie działa banalna strona internetowa czy sklep internetowy. Nikt nie odbiera telefonów. Tak banalne rzeczy się nie dzieją i to ma przyciągnąć inwestora? Co ma Biomax co mogło by przyciągnąć kapitał.
takie teksty jak ten na poczatku to pisza dyletanci te pare kartek ktore podaja jako raport nie spelnia zadnych wymagan za co gielda zawiesila poprzednio? no wlasnie za rpart pisany na kolanie