Jeruś powiedz mi jak to jest być takim przegrywem? Prezio pluje ci prosto w twarz dopuszczając spółkę wałek do takiego stanu, nie wykupuje obligacji, nie oddaje za dotacje, nie chce nawet zapłacić za stronę, telefon a ty go jeszcze wychwalasz w niebiosa. Przecież nikt ci kasy nie odda a "kumaci" już polecieli do prokuratora i może coś tam z ubezpieczeń dostaną. Parę osób pisało dlaczego tu nic nie będzie od bardzo dawna, ja wiedziałem dlaczego załącznika raportu z opinią biegłego nie było w czerwcowym raporcie i też o tym pisałem. Myślisz że odwieszą i na 2 fixach będzie handel? Więcej głupków już nie ma na akcje trupa! Po lekturze opinii biegłego wiesz to na 100% NIE BĘDZIE NICZEGO poza twoim skowytem i innych podobnych nicków.
On nie odpowie, bo nic nie wie. Struga tylko cwaniaka jeden z drugim. Nie raczył nawet wybrać się na walne, czy do spółki... Ten raport, z opinią jest dla nich solą w oku ;)
Dnia 2016-11-07 o godz. 21:34 ~12345 napisał(a): > Dnia 2016-11-07 o godz. 20:50 ~bio napisał(a): > > Powiedz krotko po co dal raport skoro ma byc piach? > > Żeby przed sądem pomniejszyć zarzuty o ten jeden.
Ty Panie wszechwiedzący, przecież ostatnio pisałeś, że spacjalnie nie robili raportu żeby tym pretekstem wypaść z NC. Coś bajdurzysz mały.
Dnia 2016-11-07 o godz. 21:47 ~jerry napisał(a): > Dnia 2016-11-07 o godz. 21:34 ~12345 napisał(a): > > Dnia 2016-11-07 o godz. 20:50 ~bio napisał(a): > > > Powiedz krotko po co dal raport skoro ma byc piach? > > > > Żeby przed sądem pomniejszyć zarzuty o ten jeden. > > Ty Panie wszechwiedzący, przecież ostatnio pisałeś, że spacjalnie nie robili raportu żeby tym pretekstem wypaść z NC. Coś bajdurzysz mały.
Wylecą tak czy siak, po to zmontowali pezekręt, by wydrenować was z kasy i pożegnać ojczyznę. Popatrz sobie, ile wyprowadzili dotąd - więcej z roku na rok. W grajdole newconnect, który jest pod dozorem tych baranów z warszawy, jest kilka kluczy do zamykania szulerni, z czego korzystali dotychczas inni. Mogli uznać, że w razie czego otrzymają cięgi lżejszym batem, pewnie jakiś mecenas im podpowiedział: złóżcie, będziemy mieli lżej przed sądem ;))
Dnia 2016-11-07 o godz. 22:06 ~12345 napisał(a): > Dnia 2016-11-07 o godz. 21:47 ~jerry napisał(a): > > Dnia 2016-11-07 o godz. 21:34 ~12345 napisał(a): > > > Dnia 2016-11-07 o godz. 20:50 ~bio napisał(a): > > > > Powiedz krotko po co dal raport skoro ma byc piach? > > > > > > Żeby przed sądem pomniejszyć zarzuty o ten jeden. > > > > Ty Panie wszechwiedzący, przecież ostatnio pisałeś, że spacjalnie nie robili raportu żeby tym pretekstem wypaść z NC. Coś bajdurzysz mały. > > Wylecą tak czy siak, po to zmontowali pezekręt, by wydrenować was z kasy i pożegnać ojczyznę. Popatrz sobie, ile wyprowadzili dotąd - więcej z roku na rok. W grajdole newconnect, który jest pod dozorem tych baranów z warszawy, jest kilka kluczy do zamykania szulerni, z czego korzystali dotychczas inni. Mogli uznać, że w razie czego otrzymają cięgi lżejszym batem, pewnie jakiś mecenas im podpowiedział: złóżcie, będziemy mieli lżej przed sądem ;)) >
Koleżko, powiedz mi dlaczego Ty tutaj przesiadujesz? Caritas i wolontariat na pewno nie, przecież sam stwierdziłeś, że kasa już przecież stracona i przepadła. Co zatem Cię tutaj sprowadza, jakaś choroba?
Dnia 2016-11-07 o godz. 22:10 ~jerry napisał(a): > Dnia 2016-11-07 o godz. 22:06 ~12345 napisał(a): > > Dnia 2016-11-07 o godz. 21:47 ~jerry napisał(a): > > > Dnia 2016-11-07 o godz. 21:34 ~12345 napisał(a): > > > > Dnia 2016-11-07 o godz. 20:50 ~bio napisał(a): > > > > > Powiedz krotko po co dal raport skoro ma byc piach? > > > > > > > > Żeby przed sądem pomniejszyć zarzuty o ten jeden. > > > > > > Ty Panie wszechwiedzący, przecież ostatnio pisałeś, że spacjalnie nie robili raportu żeby tym pretekstem wypaść z NC. Coś bajdurzysz mały. > > > > Wylecą tak czy siak, po to zmontowali przekręt, by wydrenować was z kasy i pożegnać ojczyznę. Popatrz sobie, ile wyprowadzili dotąd - więcej z roku na rok. W grajdole newconnect, który jest pod dozorem tych baranów z warszawy, jest kilka kluczy do zamykania szulerni, z czego korzystali dotychczas inni. Mogli uznać, że w razie czego otrzymają cięgi lżejszym batem, pewnie jakiś mecenas im podpowiedział: złóżcie, będziemy mieli lżej przed sądem ;)) > > > > Koleżko, powiedz mi dlaczego Ty tutaj przesiadujesz? Caritas i wolontariat na pewno nie, przecież sam stwierdziłeś, że kasa już przecież stracona i przepadła. > Co zatem Cię tutaj sprowadza, jakaś choroba?
Na to pytanie już odpowiadałem kilka dni temu: Będę towarzyszył zmarłemu w jego ostatniej drodze do końca. Ty lepiej się zastanów, kiedy złożyć pozew, bo to że utraciłeś kasę, jest pewne.
Po to żeby trudniej było udowodnić oszustwo, chociaż tak naprawdę nic to nie zmienia. Potrzeba 2 mln zł żeby 1 akcja była warta 0 zł. To ile jest warta po publikacji raportu, jesruś?
haha co za kolo. Jakbyś interesował się spółką, to wiedziałbyś, że już jest inwestor ;), czy ty nie widzisz, że mamy tutaj polewkę z Ciebie i ponumerowanego... Macie jakąś chorobliwą obsesję na temat tej spółki :D, a będzie tylko gorzej...