• Apator -raport IIIQ Autor: ~fudzi [178.43.255.*]
    Raport chyba w czwartek.
    Jak chcą zachować "twarz" to minimum 15-17 mln netto muszą wykręcić, inaczej kiepsko będzie.

• Re: Apator -raport IIIQ Autor: ~domator [37.47.36.*]
    Nie chodzi o twarz, tylko o uczciwy wynik. W prognozach analityków rozpiętość spora, 10-16 mln pln. Ile nie pokażą będzie źle/ok*(*niepotrzebne skreślić). Ten rok jest już stracony i nikt się nie spodziewa nic dobrego. Ważniejsze jakie perspektywy na przyszły rok przedstawią na konferencji.
  • Re: Apator -raport IIIQ Autor: ~grav_tar [94.42.91.*]
    raport publikują w czwartek, 10.11. Z rynku słychać, że konferencja jest jakoś w przyszłym tygodniu. W cenach wydaje się być 10-15m zł za 3Q. Ale kluczowy będzie komentarz do rectora. Pytanie czy już wszystko wrzucili w wyniki, czy jeszcze coś nad nimi wisi. Ale to może być dobra inwestycja teraz. Ja mam trochę akcji, ale mocno zastanawiam się nad dokupieniem. 28 zł za akcję wydaje się atrakcyjne. Jeśli kłopoty rectora się już skończyły, to grupa jest w stanie wygenerować w 2017 roku zysk na poziomie 80m zł.
  • Re: Apator -raport IIIQ Autor: ~fudżi [178.43.255.*]
    Tragedia, dno i wodospad zapewne w poniedzialek

http://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/25690409,wyniki-apatora-w-iii-kw-2016-roku-vs-konsensus-pap-tabela
  • Re: Apator -raport IIIQ Autor: ~domator [37.47.40.*]
    spokojnie, wszyscy wiedzą, że ten rok jest stracony.Zobaczymy co powiedzą na konferencji
  • Re: Apator -raport IIIQ Autor: ~ewfer [37.47.2.*]
    pytanie czy wszystko wrzucili, bo na RADPOLU (chyba z obaw) unikali odpisów...
  • Re: Apator -raport IIIQ Autor: ~reda [77.254.13.*]
    co ma piernik do wiatraka?!

W Apatorze ważny jest komentarz prezesa do rectora. Jakoś w tym tygodniu jest konferencja. Myślę, że odpisali w miarę wszystko i już będzie szło w pozytywnym kierunku. Ale komentarze analityków po wynikach też wskazują taki kierunek.
  • Re: Apator -raport IIIQ Autor: ~hen [37.128.98.*]
    wyczyścili chyba już wszystko i będzie już tylko lepiej, taką mam nadzieję, a konferencja w czwartek może to potwierdzić, niech więc wyrocznia z Torunia przemówi :))
[x]
APATOR -0,44% 22,85 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.