• Nie chcą już tanio oddawać Autor: ~Robert [77.252.97.*]
    Coraz mniej osób oddaje, także teraz tylko czekać na popyt powyżej 0,6 zł bo powyżej 0,5 już od ponad tygodnia się utrzymuje, zlecenie na 1730 akcji na sprzedaży było rana po 0,59, a już jest na 0,61 zł.
    Także aby raport był pozytywny/neutralny i będą wzrosty.
    Z raportu na + do 2 zł bez problemu dojdzie.
  • Re: Nie chcą już tanio oddawać Autor: ~Apollo [83.28.115.*]
    Tak, tak, tylko cały obrót dzisiaj to 4 stówki i to w złotych :-). Teraz widać, że jest wyczekiwanie na raport. Jak będzie dobry to kupi ten kto pierwszy przeczyta a potem wisielec. Jak zły to samo tylko w drugą stronę.
  • Re: Nie chcą już tanio oddawać Autor: ~Robert [164.127.222.*]
    Właśnie na to chciałem zwrócić uwagę, owszem obrót mały, ale na skupie ofert po cenach jakich szły akcje w tamtym tygodniu jest na 13000 akcji, a dzisiaj nikt nie chciał oddawać poniżej ceny rozpoczęcia. Także jeśli raport będzie na + to mamy spory skok bo mogą wrócić inwestorzy którzy obserwowali spółkę wcześniej (zdarzały się wahania po ponad 40% dziennie). Jeśli będzie strata to dużych spadków też raczej nie przyniesie tak jak to było przy ostatnim raporcie tąpnięcie i powrót na nominał. Nikogo nie chcę zachęcać ale takie są moje luźnie przemyślenia, czy słuszne okaże się w przyszłym tygodniu.
[x]
FORPOSTA 10,00% 2,42 2026-05-07 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.