Po co piszesz takie głupoty, widać cały czas leży ci na sercu ta spółka bo chcesz wejść jak najtaniej. Napisz coś merytorycznego, a nie wymądrzaj się jak nie znasz się na procedurach i terminach...
Investor jeśli ktoś wypisuje głupoty ty tylko Ty! Jak czytam Twoje wpisy to nie wiem czy jesteś niepoważny czy celowo kpisz sobie z nas. Polecam Ci najpierw doedukować się chociaż odrobinę, a później elaboraty i wywody wypisywać. W obrażaniu kolegów na forum to masz już stopień profesorski zapewniony. Poza tym zupełna pustka. Wstyd Panie kolego, wstyd :/
To ty nie potrafisz napisać nic merytorycznego! Ciągle piszesz to samo, jakby zacięła ci się płyta! Do tego te kretyńskie emotikonki jak u upośledzonego dziecka z gimnazjum.
O kolego, ale dno. Wstyd mi za takich forumowiczów :( Rozumiem, że Ci nerwy puszczają i że nie potrafisz w inny sposób odreagować, ale to jest rynsztok. Wybacz ale nie będę więcej wchodzi w dyskusję o tak niskim poziomie. Emotikony są od wielu lat standardem w internecie, rozumiem, że przespałeś całą epokę. Mam taki styl i nie zamierzam go zmieniać dla Ciebie, jak Ci przeszkadza to nie czytaj moich wpisów.