• I co? Autor: ~Michał [94.254.178.*]
    Jak na sesję po oddaleniu wniosku o ogłoszenie upadłości sesja dosyć słaba...
  • Re: I co? Autor: ~idenso [178.235.41.*]
    Oficjalnie info nie było. Poczekajmy na komunikat.
  • Re: I co? Autor: ~aa [83.7.106.*]
    Odliczanie rozpoczęte lont już płonie zaraz startuje rakieta
  • Re: I co? Autor: ~Michał [94.254.177.*]
    Myślicie, że do ilu wzrośnie?
  • Re: I co? Autor: ~Investor [37.7.185.*]
    Najpierw 0,30 później 1 zł, na bank.
  • Re: I co? Autor: ~CRis [94.42.45.*]
    Taaa.....rakieta....piękny fajerwerk !
  • Re: I co? Autor: ~marek [86.111.120.*]
    Hehe, ale bzdury. Oby się te 5 gr utrzymały i nie spadło do 1gr!
    Niestety, raczej długo wzrostów tu nie zobaczymy, najwyżej 2, 3 grosze i później znowu w dół :(
  • Re: I co? Autor: ~aaaa [178.235.41.*]
    Hej. Ma ktoś jakieś info? kiedy możemy się spodziewać jakiejś informacji?
    Niestety nic. Zima :(
    Ktoś dał zlecenie na zakup 3k akcji za 11gr!!! Bravo, oby więcej takich :) W ogóle podziwiam tych co kupują po 6, 7 groszy. Wielka odwaga!
  • Re: I co? Autor: ~Inwestor [95.40.121.*]
    Po co piszesz takie głupoty, widać cały czas leży ci na sercu ta spółka bo chcesz wejść jak najtaniej. Napisz coś merytorycznego, a nie wymądrzaj się jak nie znasz się na procedurach i terminach...
    Investor jeśli ktoś wypisuje głupoty ty tylko Ty! Jak czytam Twoje wpisy to nie wiem czy jesteś niepoważny czy celowo kpisz sobie z nas. Polecam Ci najpierw doedukować się chociaż odrobinę, a później elaboraty i wywody wypisywać. W obrażaniu kolegów na forum to masz już stopień profesorski zapewniony. Poza tym zupełna pustka. Wstyd Panie kolego, wstyd :/
  • Re: I co? Autor: ~Michał [94.254.179.*]
    To ty nie potrafisz napisać nic merytorycznego! Ciągle piszesz to samo, jakby zacięła ci się płyta! Do tego te kretyńskie emotikonki jak u upośledzonego dziecka z gimnazjum.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [95.171.96.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    O kolego, ale dno. Wstyd mi za takich forumowiczów :( Rozumiem, że Ci nerwy puszczają i że nie potrafisz w inny sposób odreagować, ale to jest rynsztok. Wybacz ale nie będę więcej wchodzi w dyskusję o tak niskim poziomie. Emotikony są od wielu lat standardem w internecie, rozumiem, że przespałeś całą epokę. Mam taki styl i nie zamierzam go zmieniać dla Ciebie, jak Ci przeszkadza to nie czytaj moich wpisów.
  • Re: I co? Autor: ~Michał [87.204.44.*]
    Ja sobie nie przypominam, żebyśmy byli kolegami. Z reguły wśród kolegów mam osoby na poziomie wyższym niż czternastolatka z gimnazjum specjalnego.
[x]
TOPMEDICA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.