• Zdrowych wesołych świat i szczęśliwego Nowego 2017 roku Autor: kolorowy-wiatr [89.68.130.*]
    Tego Wam wszystkim bez wyjątku życzę.
    Co prawda trochę za wcześnie, ale właśnie poinformował mnie sąsiad, że kończą u niego instalację światłowodu i jutro wchodzą na ,,moje poletko,,
    Znika więc z forum Kolorowy Wiatr, jak sądzę na zawsze. Mam obecnie bezpośredni kontakt z ponad 40 osobami, tak telefoniczny jak i e-mailowy. Nie będę już udzielał się na forum, a na poważnie przemyślę dalsze pisanie książki o AT.
    Dziękuję za te wspólne lata spędzone razem i powiem szczerze, mam dość facetów pokroju fryzjera i antychodzika, to głównie pod wpływem ich wpisów zdecydowałem się na odejście z forum.
    Te chamskie wypowiedzi pod moim adresem, powodowały tylko jedno, mianowicie to, że czasami również i mnie zdarzały się wpisy,
    które nie powinny wyjść z pod klawiatury i w związku z tym zapewne zrobiłem kilku osobom przykrość.
    Teraz na zakończenie, chcę za te wpisy przeprosić wszystkich tych, co poczuli się urażeni.
    Czynie więc to niniejszym i serdecznie życzę samych sukcesów na rynku kapitałowym.

kolorowy wiatr
  • Re: Zdrowych wesołych świat i szczęśliwego Nowego 2017 roku Autor: ~republika [91.231.247.*]
    czesc kolorowy , olej debili to jest za mały powód do rezygnacji z pisania na forum , uwierz mi sporo ludzi ciebie czyta i przy okazji uczy się , twoja kapitulacja to woda na młyn dla fryzjerów i jemu podobnych , ja trzymam kciuki za to żebyś dalej się udzielał na forum , pozdrawiam republika
  • Re: Zdrowych wesołych świat i szczęśliwego Nowego 2017 roku Autor: kolorowy-wiatr [89.68.130.*]
    Konto jeszcze działa, chociaż złożyłem już prośbę o zamknięcie.
    Masz do mnie e-maila, więc kontaktu nie stracimy.
    Tak jak napisałem nie tracę nic a jedynie hejt.

pozdrawiam
    kw
  • Re: Zdrowych wesołych świat i szczęśliwego Nowego 2017 roku Autor: ~antychodzik [213.146.33.*]
    Więc znikaj , a na koniec bądź tak dobry i wklej nam wszystkim wykres głównego wig-u , na którym widzisz bessę ...

PS. I starym zwyczajem masz ode mnie krzyżyk na drogę i k.w d.... :)

ACK
  • Re: Zdrowych wesołych świat i szczęśliwego Nowego 2017 roku Autor: ~antychodzik [213.146.33.*]
    oczywiście wig-u od 1991 roku do dziś , ja tam widzę bessę tylko 2007-2009 , a cała reszta idzie ciągle do góry z drobnymi korektami
  • .......... Przeczytajcie - ile to już razy się żeganał................ Autor: ~rozbawiony-fryzjer [89.228.254.*]
    Ile to już razy on się żegnał i odchodził z forum??? - hahaha
    Raz nawet odszedł i bloga założył, ale ... wrócił bo ludzie i jego o jego bloga mieli go gdzieś.

A kiedyś nawet UMARŁ. A po tym pewna pani o imieniu Mirosława z jego laptopa (z jego IP) zapraszała na jego pogrzeb.
    A wcześniej gdy był konający i nie mógł pisać - więc dyktował jej rozpisując fale do 2025 roku - hahahahaha
    I co? - Zmartwychwstał : )
    Wróci i teraz .... niestety - bo to osobnik bez honoru : (
    Przyjdzie czas to się zaloguje, a do tego czasu będzie Sumem Olbrzymem itp itd. Przeróżne nicki, klony i dziesiątki postów dziennie (krsomówczy-słowotok). Przecież forum to jego JEDYNY sens życia.

........................................................................................................................................

Re: Do fanów Witolda!!! 
    Autor: ~Mira [87.206.143.*]2009-11-02 11:54
    ....Wśnie dlatego. Rozpisał te fale do 2025 roku i pozostawił po sobie kilka godzin nagrań. Doszukujecie się tutaj spisków i Bóg jeden wie czego jeszcze. Cercio pisał o zmianie IP , że to z Amsterdamu i tym podobne a Chodzik nawet nie mógł samodzielnie pisać na laptopie i wszystko dyktował.
    ...Pogrzeb w czwartek na wólce węglowej godzina 14.30
    Mira

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-do-fanow-witolda,7668386.html
  • BESSA - definicja Autor: ~antychodzik [83.238.157.*]
    Tak dla porządku przypomnę wszystkim miłośnikom Kolorowego definicje :

1. Bessa - spadek wartości akcji o min. 20% - okres czasu nieistotny

2.Korekta - spadek wartości akcji o min. 10% - czas też jest nieistotny

Chodzik cały czas jęczysz na całe forum o bessie , więc pokaż nam ją na głównym Wig-u

śmiało , co nie masz nic do powiedzenia ? to może coś swoim wyznawcom powiesz ?

ani me , ani be , ani nawet kukuryku ?
  • Re: BESSA - definicja Autor: ~antychodzik [83.238.157.*]
    ostatnia bessa maj 2015 - styczen2016
    od 01.2016 do chwili obecnej mamy korektewzrost.
  • wczorak odszedl dziś wrocil jako cienki (niepogrubiony) - hahaha Autor: ~rozbawiony-fryzjer [89.228.254.*]
    A nie pisałem ,że tak będzie ???
    Wczoraj odszedł NA ZAWSZE, a dziś pisze jako niezalogowany i oznacza to, że to on już nie wrócił - hahaha
    I kabaretu ciąg dalszy ...
    kolorowy masz tu post z PZU od kolegi Azbezt
    ... i pisz swoje BAJKI dalej no i WYCHWALAJ samego siebie (jakież to proste i łatwe: )
    Napisz nawet, że jesteś Napoleonem : )

Re: potwierdzam 
    Autor: ~azbest [89.64.63.*]2016-11-08 11:42

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-potwierdzam,22386551.html
  • Re: wczoraj odszedl dziś wrocil jako cienki (niepogrubiony) - hahaha Autor: ~rozbawiony-fryzjer [89.228.254.*]
    Dnia 2016-11-08 o godz. 12:28 ~rozbawiony-fryzjer napisał(a):
    > A nie pisałem ,że tak będzie ???
    > Wczoraj odszedł NA ZAWSZE, a dziś pisze jako niezalogowany i oznacza to, że to on już nie wrócił - hahaha
    > I kabaretu ciąg dalszy ...

............................................................................................................
    cyt,,Ktoś z ludzi którzy stracili pod jego wpływem kasę namierzyli go i okazało się że jest odizolowaną osoba od społeczeństwa z dostępem do internetu."

Re: Pośmiejecie się aż Was brzuch rozboli
    Autor: ~DJ Andrzej [79.191.28.*] 2012-09-16 14:03
    ...Trzy lata temu wychwalałem Chodzika jednak z perspektywy czasu uważam że powinniście myśleć samemu a nie sugerować się głosami innych.
    Żadna z ocen sytuacji giełdowych z ostatnich dwóch lat Chodzika nie sprawdziła się . Wręcz przeciwnie doprowadziła do wielu tragedii i nieszczęść ludzkich. Ludzie ufający gadającym na forum prorokom i fachowcom o małej wiedzy i opierających się o fale El stracili wszystko. Jeśli macie jakieś wątpliwości zobaczcie na fora PBG HB POLSKA. …
    … Chodzik na tym i wielu innych forach przeżywał wiele zmian osobowości. Jak coś źle przepowiedział to uśmiercał się, zmieniał się w jakąś Mirosławę i inne forumowe twory. Ktoś z ludzi którzy stracili pod jego wpływem kasę namierzyli go i okazało się że jest odizolowaną osoba od społeczeństwa z dostępem do internetu. Możecie to zweryfikować na innych forach.

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-posmiejecie-sie-az-was-brzuch-rozboli,11797906.html

• Re: wczoraj odszedl dziś wrocil jako cienki (niepogrubiony) - hahaha Autor: ~antychodzik [159.205.67.*]
    Zobaczcie jak Kolorowy znowu się pomylił - przewidywał spadki na giełdach w razie wygranej Trumpa , a tymczasem były wzrosty .
    Malpana 10 X 5 X trafia , a toto raz , max. dwa :))))))))))
  • Mistrz anty analizy CK odchodzi z forum :) Autor: ~antychodzik [159.205.67.*]
    Patrzcie jak Chodzik odchodzi , 0,52 min , nawet dobrze mu to idzie
    https://www.youtube.com/watch?v=d9Gd05_2NxU
  • Re: Mistrz anty analizy CK odchodzi z forum :) Autor: ~wtk [165.225.80.*]
    taaaa ciekawe ile osob sprzedalo przez niego w dolku
  • Re: Mistrz anty analizy CK odchodzi z forum :) Autor: ~Marcin [194.153.119.*]
    Brawo Kolorowy:)

Zysk netto Auto Partner wzrósł r/r do 17,75 mln zł w I poł. 2016 r.ISBnews - Biznes
    10 Lis 2016, 10:17

Warszawa, 10.11.2016 (ISBnews) - Auto Partner odnotował 17,75 mln zł skonsolidowanego zysku netto przypisanego akcjonariuszom jednostki dominującej w I poł. 2016 r. wobec 7,59 mln zł zysku rok wcześniej, podała spółka w raporcie.Zysk operacyjny wyniósł 23,48 mln zł wobec 11,84 mln zł zysku rok wcześniej.Skonsolidowane przychody ze sprzedaży sięgnęły 332,52 mln zł w I poł. 2016 r. wobec 242,58 mln zł rok wcześniej."Wzrost przychodów ze sprzedaży w analizowanym okresie był przede wszystkim następstwem zwiększania skali działalności Grupy w szczególności przez: (i) rozwój sieci dystrybucji zarówno pod względem liczby otwieranych nowych filii, jak i lepszym pokryciem geograficznym polskiego rynku, (ii) rozszerzaniem asortymentu, (iii) lepszym dopasowaniem asortymentu do potrzeb klientów z różnych segmentów cenowych, (iv) systematyczną optymalizację i poprawę obsługi klientów oraz (v) ogólnego wzrostu rynku" - czytamy w komunikacie.Natomiast przychody ze sprzedaży Grupy w poszczególnych obszarach geograficznych składały się ze sprzedaży towarów w kraju, których udział w przychodach ze sprzedaży wyniósł w I połowie 2016 roku 78,6% a także ze sprzedaży towarów poza kraj, które stanowiły w przychodach ze sprzedaży 21,4%. Sprzedaż w kraju w I połowie 2016 r. wyniosła 261 298 tys. zł i była wyższa o 61 783 tys. zł, czyli o 31,0% w porównaniu do 199 515 tys. zł w I połowie 2015 r. Wzrost sprzedaży towarów w kraju w analizowanym okresie był spowodowany przede wszystkim rozwojem sieci sprzedaży i otwarciem nowych oddziałów w Polsce przez Grupę oraz ogólnego wzrostu rynku.Sprzedaż poza kraj w I połowie 2016 r. wyniosła 71 224 tys. zł i była wyższa o 28 156 tys. zł, czyli o 65,4% w porównaniu do 43 068 tys. zł w I połowie 2015 r. Wzrost sprzedaży poza kraj w analizowanym okresie był spowodowany rozwojem sieci sprzedaży, podano również.W ujęciu jednostkowym zysk netto w I półroczu 2016 r. wyniósł 17,83 mln zł wobec 7,28 mln zł zysku rok wcześniej.Raport za III kwartał 2016 r. spółka przekaże 16 listopada.Grupa Auto Partner jest importerem i dystrybutorem części do samochodów osobowych i dostawczych. Współpracuje z blisko 150 dostawcami części zamiennych w obszarze tzw. rynku aftermarket, jak również dostawcami OEM z całego świata. Spółka jest notowana na GPW od czerwca 2016 r.
  • Re: Mistrz anty analizy CK odchodzi z forum :) Autor: ~Marcin [194.153.119.*]
    Nie sprzedawać, zakopać na lata :)
  • ...............I tak od lat kręci się ten jego KABARECIK............... Autor: ~rozbawiony-fryzjer [89.228.254.*]
    Dnia 2016-11-07 o godz. 13:51 kolorowy-wiatr napisał(a):
    > .. Znika więc z forum Kolorowy Wiatr, jak sądzę na zawsze. Mam obecnie bezpośredni kontakt z ponad 40 osobami, tak telefoniczny jak i e-mailowy. Nie będę już udzielał się na forum, a na poważnie przemyślę dalsze pisanie książki o AT.
    > Dziękuję za te wspólne lata spędzone razem i powiem szczerze, mam dość facetów pokroju fryzjera i antychodzika, to głównie pod wpływem ich wpisów zdecydowałem się na odejście z forum.

.......................................

I wraca jak zwykle (tylko kreseczkę ma nieco niżej) - hahahaha
    I tak od lat kręci się ten jego KABARECIK.

[x]
AUTOPARTN 0,00% 18,20 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.