a teraz co dalej, jakie bedą ruchy ze strony spólki, /? kiedy i w jakiej formie rozliczy sie spóla z tymi ktorzy zostali , bo jak rozumiem nie mamy już nic do gadania
A czy czasami każdy akcjonariusz nie dostanie zawiadomienia listowego do domu. Bo chyba samo zgłoszenie sie do PKOBP z dowodem to za mało. A jeszcze gdzie taka informacja że poi 26 listopada .W spółce nic nie wiedzą, ale to trudna spółka jeśli chodzi o info
czy spółka taką informację o przebiegu wykupu przymusowego gdzieś podała albo poda? dom maklerski (DMBZWBK) wystawia na prośbę zaświadczenie o stanie posiadania akcji, czy też o wyksięgowaniu, ale inf. o tym co dalej nie ma (nie posiada?)
mam pytanie , czy moze Pani sprawdzić date wyksiegowania akcji Rovese z pani rachunku maklerskiego? i w jakim biurze jest prowadzony .TO bardoz wazne jesli coos cce sie zrobić Da pani rade to ustalic?
ja nie wiem co planuję nie mamy wiedzy jak duzo nas zostało czy mamy możliwość aby nie godzić się na sprzedaż. Wydaje sie ze niestety juz pozamiatane.Trochę przykro ale cóż w białych rękawiczkach można kogoś okraść i prawo na to pozwala.
Przymusowy wykup akcji spółki ROVESE S.A. Dom Maklerski PKO Banku Polskiego, uprzejmie informuje, że w związku z przeprowadzeniem w dniu 28 listopada 2016 r. procesu przymusowego wykupu akcji spółki ROVESE S.A. przez akcjonariusza większościowego tj. FTF GALLEON S.A. od akcjonariuszy mniejszościowych po cenie wynoszącej 2,53 zł za 1 akcję spółki ROVESE S.A., do dyspozycji akcjonariuszy mniejszościowych na ich rachunkach rejestrowych zostały udostępnione należne im środki z tytułu przymusowego wykupu akcji.
A co z dywidendą w przypadku gdy PKOBP nie zdążyłby z wypłatą za akcje do końca 2016? I drugie pytanie- czy w przypadku wypłaty za akcje rovese trzeba będzie się rozliczać?
Strasznie tu cicho ostatnio. Zmowa milczenia? Czy naprawdę nikt nie potrafi odpowiedzieć na wcześniej zadane pytania? Czy ktoś spoza DM PKOBP dostał wiadomość o wykupie akcji lub sam się starał o pieniążki za akcje?