• Cena wykupu Autor: ~jaan [89.77.238.*]
    czy wszyscy są zadowoleni z ceny? 2,53
    czy ma ktoś siły powalczyć w sadzie?
  • Re: Cena wykupu Autor: ~Kasia [81.15.136.*]
    Ja liczyłam na trochę więcej. Nie za bardzo mam czas żeby zająć się sprawą ale podpiąć się mogę.
  • Re: Cena wykupu Autor: ~kopernik [79.191.247.*]
    a coś bliżej, bo ja zostałem z akcyjkami !
  • Re: Cena wykupu Autor: ~jolka [193.227.116.*]
    A gdzie taka informacja o cenie się ukazała?
  • Re: Cena wykupu Autor: ~jaan [89.68.18.*]
    http://www.imsig.pl/pozycja/2016/213/28824,%22ROVESE%22_SP%C3%93%C5%81KA_AKCYJNA
  • Re: Cena wykupu Autor: ~grzes [193.227.116.*]
    a teraz co dalej, jakie bedą ruchy ze strony spólki, /? kiedy i w jakiej formie rozliczy sie spóla z tymi ktorzy zostali , bo jak rozumiem nie mamy już nic do gadania
  • Re: Cena wykupu Autor: ~jaan [89.77.238.*]
    mamy do gadania,ale wszyscy tacy zestrachani,aby tylko dostac te 2,5zł
    przykre to ,a dywidenda na horyzoncie.

teraz po 26 listopada
     kazdy ma zgłosic się z dowodem do PKOBP -Biura maklerskiego i odbierze pieniądze.
    tyle w temacie
  • Re: Cena wykupu Autor: ~grzes [193.227.116.*]
    A czy czasami każdy akcjonariusz nie dostanie zawiadomienia listowego do domu. Bo chyba samo zgłoszenie sie do PKOBP z dowodem to za mało. A jeszcze gdzie taka informacja że poi 26 listopada .W spółce nic nie wiedzą, ale to trudna spółka jeśli chodzi o info
  • Re: Cena wykupu Autor: ~gosc [156.17.202.*]
    czy spółka taką informację o przebiegu wykupu przymusowego gdzieś podała albo poda?
    dom maklerski (DMBZWBK) wystawia na prośbę zaświadczenie o stanie posiadania akcji, czy też o wyksięgowaniu, ale inf. o tym co dalej nie ma (nie posiada?)

• Re: Cena wykupu Autor: ~AK [185.124.118.*]
    taki komunikat znalazłem:
    http://www.dm.pkobp.pl/o-nas/aktualnosci/przymusowy-wykup-akcji-spolki-rovese-sa/
  • Re: Cena wykupu Autor: ~jaan [89.68.18.*]
    mam pytanie ,
    czy moze Pani sprawdzić date wyksiegowania akcji Rovese z pani rachunku maklerskiego?
    i w jakim biurze jest prowadzony .TO bardoz wazne jesli coos cce sie zrobić
    Da pani rade to ustalic?
  • Re: Cena wykupu Autor: ~Kasia [185.25.121.*]
    Nie jest jeszcze za późno? Mam te informacje.
  • Re: Cena wykupu Autor: ~JN [178.37.144.*]
    Szanowni Państwo. Napiszcie bliżej co planujecie. Może ktoś by się też przyłączył. Z góry dzięki.
  • Re: Cena wykupu Autor: ~jplka [193.227.116.*]
    ja nie wiem co planuję nie mamy wiedzy jak duzo nas zostało czy mamy możliwość aby nie godzić się na sprzedaż. Wydaje sie ze niestety juz pozamiatane.Trochę przykro ale cóż w białych rękawiczkach można kogoś okraść i prawo na to pozwala.
  • Re: Cena wykupu Autor: ~jolka [193.227.116.*]
    niestety sen o dywidendzie się skończył, od wczoraj Bank PKO BP wypłaca kasę za Rovese z przymusowego wykupu., wielka szkoda
    A czy poza wiadomością na stronie DM PKOBP o przymusowym wykupie ktoś dostał jakąś wiadomość personalną do domu?
    ja to nawet nie widzę na stronie DM PKO takiej informacji o wykupie
    Przymusowy wykup akcji spółki ROVESE S.A.
    Dom Maklerski PKO Banku Polskiego, uprzejmie informuje, że w związku z przeprowadzeniem w dniu 28 listopada 2016 r. procesu przymusowego wykupu akcji spółki ROVESE S.A. przez akcjonariusza większościowego tj. FTF GALLEON S.A. od akcjonariuszy mniejszościowych po cenie wynoszącej 2,53 zł za 1 akcję spółki ROVESE S.A., do dyspozycji akcjonariuszy mniejszościowych na ich rachunkach rejestrowych zostały udostępnione należne im środki z tytułu przymusowego wykupu akcji.
    A co z dywidendą w przypadku gdy PKOBP nie zdążyłby z wypłatą za akcje do końca 2016? I drugie pytanie- czy w przypadku wypłaty za akcje rovese trzeba będzie się rozliczać?
    Strasznie tu cicho ostatnio. Zmowa milczenia? Czy naprawdę nikt nie potrafi odpowiedzieć na wcześniej zadane pytania? Czy ktoś spoza DM PKOBP dostał wiadomość o wykupie akcji lub sam się starał o pieniążki za akcje?
  • Re: Cena wykupu Autor: ~dianthus [37.47.141.*]
    tak. przyszedl mi jeden list, jeszcze czekam na jeden.
    czekajcie
  • Re: Cena wykupu Autor: ~Kasia [81.15.136.*]
    a dlaczego 2 listy?
[x]
ROVESE -12,28% 2,00 2016-08-29 16:49:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.