• zupełny brak kontaktu ze spółką... Autor: ~JeRo131 [85.222.39.*]
    Wojtek pozbawił Nas złudzeń.... Kowal i ponumerowany mieli rację.... Ja jedynie z tym piątalem, którego już nie będzie dało się rozdrobnić... Pozostał nam bezwartościowy, co najgorsze zdematerializowany papier, którym nawet nie da się podetrzeć...

• Re: zupełny brak kontaktu ze spółką... Autor: kowal2200 [95.160.159.*]
    nie wierzyliście w Wojtka:

BIOMAX SA (14/2016) Termin przekazania skonsolidowanego raportu rocznego grupy kapitałowej BIOMAX S.A. oraz jednostkowego BIOMAX S.A. za 2015 rok.
    Data publikacji: 2016-11-04 Godzina: 20:20
    Raport Bieżący nr 14/2016
    Zarząd BIOMAX Spółka Akcyjna z siedzibą w Gdyni informuje, że publikacja raportu rocznego skonsolidowanego grupy kapitałowej BIOMAX S.A. oraz jednostkowego BIOMAX S.A. za 2015 rok nastąpi w dniu 7 listopada 2016 roku.
    Podstawa prawna: § 6 ust. 14.1. Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect”

Kontakt z Emitentem
    Biomax SA
    Prezes Zarządu: Wojciech Samp
    strona www: http://www.biomaxsa.pl
    nr telefonu: (58) 746 39 26
    email: biuro@biomaxsa.pl
  • Re: zupełny brak kontaktu ze spółką... Autor: ~FX [78.159.91.*]
    Nie wykupili obligacji serii B. Trzeba podejmować kroki prawne i dochodzić wierzytelności. Kontaktu brak ale skoro wyskoczyli z tym info o raporcie to znaczy, że jeszcze żyją i może jakąś kasę jeszcze mają. Jak nie to trzeba będzie pozwać zarząd.
  • Re: zupełny brak kontaktu ze spółką... Autor: kowal2200 [95.160.159.*]
    To była oczywiście ironia z mojej strony, masz całkowitą rację, mam doświadczenie z tego typu wałkami, jeśli masz obligacje to masz szanse na odzyskanie kasy, kluczem jest skrajna nierzetelność w sporządzaniu memorandum, podpisał się pod tym biegły rewident który ma obligatoryjne OC, zarząd zapewne będzie "pusty" jak kasa spółki. Niestety to przerabiałem.
  • Re: zupełny brak kontaktu ze spółką... Autor: ~FX [78.159.91.*]
    Obligacje oferowane były jako zabezpieczone. Obligatariusze ścigać mogą Kronos Kapital jako zastawcę oraz z paragrafu 777kpc
    Ponadto Biomax złamał ustawę o Obligacjach bo nie powołał Administratora Zastawu jak poprzedni wypowiedział im umowę. A za to już jest odpowiedzialność karna i ustawa o obligacjach ma na to paragrafy. Tak więc są podstawy aby donieść do prokuratury
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.