Dnia 2016-11-04 o godz. 07:23 ~Virtualreality napisał(a): > http://m.pb.pl/4645161,94039,przedsiebiorcy-widza-przyszlosc-w-vr > > > > Będzie pięknie cierpliwość popłaca! > > Tym bardziej że mają tak wielu specjalistów w tej dziedzinie
Jakoś do tej pory nic ciekawego nie pokazali , poza emisja kolejnych obligacji :)
Wygląda na to że powoli się rusza w firmie. Oby przybyło więcej zleceń. Właśnie lubię tKie zapomniane przez rynek spółki. Lubię patrzeć jak stopniowo rośnie zainteresowanie na forum, robi się głośno w półświatku giełdowym, w mediach, potem fundusze pieja i na końcu są milionowe obroty na walorze:) wszystko okraszone solidnym procentem na kursie akcji.
@Dynx - barwnie i poetycko napisane, mam nadzieje, ze sprawdzi sie na i3d.
Ja juz to kilka razy przerabialem. I to bedac po obu stronach barykady. Jak masz akcje, a one ida ladnie w gore, to siedzisz i zacierasz rece (zastanawiajac sie kiedy sprzedac). Gorzej jak ich nie masz, obserwowales spolke i nie zrobiles ruchu. Wtedy sie frustrujesz i ... czesto kupujesz 10x drozej wciaz jeszcze liczac, ze zlapiesz ruch i pewnie zakladajac, ze to wciaz tanio.
Poczekamy i zobaczymy czy to sie spelni na tej spolce czy nie. Bez wiekszych kontraktow male szanse, a o nich ani widu ani slychu.
Tu masz rację. A ja myślę sobie o jeszcze jednej opcji, której nikt tu nie poruszył mianowicie o przejęciu tej mega taniej spółki. Co by było gdyby takie CDGAMES miało ochotę na I3D? Przecież tam pracują mądrzy ludzie i doskonale zdają sobie sprawę z przyszłości rynku VR! A za bardzo małe pieniądze (które przecież mają) przejmują knowh how, specjalistów etc.! Czy sądzicie że tylko ja o tym pomyślałem
Mógłbyś rozwinąć swoją opinię bo to podchodzi trochę pod naganianie. Prqobuja coś zrobić z wizerunkiem firmy, to już plus. W każdej firmie wewnątrz są jakieś zgrzyty. Pytanie dlaczego kiepskie nastroje? Bo wygląda na to że pracy nie brakuje.
Nie no aż tak źle to nie jest. Bez przesady, ludzie narzekać będą zawsze. Możemy to zaobserwować na przykładzie komunikacji, nie pisali nic to źle, zaczęli pisać hm.. nadal źle... Projekty takie którymi ostatnio się chwalili raczej nieudacznik i partacz by nie zrobił. Jestem dobrej myśli i trzymam kciuki
Wyniki finansowe zapewne będą dobre i napewno pokażą dobrą zmianę. Mam nadzieje ze to poprawi sytuacjie natomiast też trzeba przyznać iż pozbycie się tej złej aury która otacza i3d będzie ciężkim, długotrwałym procesem.