• Mam pytanie czy kolorowy może opuścić to forum ? Proszę merytorycznie:) Autor: ~adkrawczyk [188.146.61.*]
    j.w
  • NIE CZYTAJ .... Autor: ~republika [91.231.247.*]
    nie czytaj albo sam opuść ........nikt nie zmusza ciebie do czytania i komentowania jego postów

• ....... a ty NIE wyganiaj tych co ostrzegają przed kolorowym.......... Autor: ~rozbawiony-fryzjer [89.228.254.*]
    Tu nie chodzi o starych forumowiczów (doswiadczonych graczy), a o nowych którzy mogą uwierzyć w ten KRASOMOWCZY-belkot..

A ty republika wychwalaj go i z nim dyskutuj jak taka twoja wola, ale nie wyganiaj tych co przed kolorowym ostrzegają.

kolorowy jest ci teraz bliski bo pisze o wzrostach akcji które posiadasz, a dla mnie nie ma znaczenia o czym on pisze. To o czym pisze to jeden belkot którym szkodzi niedoswiadczonym graczom i śmietnisko.

...................................................................................................................................

Re: Pośmiejecie się aż Was brzuch rozboli 
    Autor: ~DJ Andrzej [79.191.28.*]2012-09-16 14:03
    Witam wszystkich
    Trzy lata temu wychwalałem Chodzika jednak z perspektywy czasu uważam że powinniście myśleć samemu a nie sugerować się głosami innych.
    Żadna z ocen sytuacji giełdowych z ostatnich dwóch lat Chodzika nie sprawdziła się . Wręcz przeciwnie doprowadziła do wielu tragedii i nieszczęść ludzkich. Ludzie ufający gadającym na forum prorokom i fachowcom o małej wiedzy i opierających się o fale El stracili wszystko. Jeśli macie jakieś wątpliwości zobaczcie na fora PBG HB POLSKA. Teraz mogą odliczać sobie od zysków z giełdy przez 5 lat.
    Za zyski państwo zabiera kasę a jak udupicie to sami odrabiajcie sobie straty.
    Chodzik na tym i wielu innych forach przeżywał wiele zmian osobowości. Jak coś źle przepowiedział to uśmiercał się, zmieniał się w jakąś Mirosławę i inne forumowe twory. Ktoś z ludzi którzy stracili pod jego wpływem kasę namierzyli go i okazało się że jest odizolowaną osoba od społeczeństwa z dostępem do internetu.
    Możecie to zweryfikować na innych forach.
    Dlatego jeszcze raz PRZESTRZEGAM PRZED CHODZIKIEM

• Re: ....... a ty NIE wyganiaj tych co ostrzegają przed kolorowym....... Autor: ~kozak [5.134.74.*]
    Racja KC to idiota pisał na PZU o śmiertelnym zagrożeniu a okazało się ze PZU odbija i idzie do góry :)
  • Re: ....... a ty NIE wyganiaj tych co ostrzegają przed kolorowym....... Autor: ~wtk [89.71.132.*]
    rozumiemy ze starciliscie pieniadze przez KW i macie obsesje by ostrzegac przed jego rekomendacjami ale czy na temat spolki macie cokolwiek do napisania? podejrzewam ze wiekszosc tutaj kupowala ATP ponizej 3 i bedzie trzymac chocby nie wiem co KW napisal. 
    takze - skoro wszyscy zrozumieli przekaz, co macie do powiedzenia - mozecie odpuscic i przestac marnowac nasz czas o ile nie zaczcie pisac o AUTO PARTNER czegos sensownego
[x]
AUTOPARTN 0,00% 18,20 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.