A ile tu miało być 50 groszy, 2 zł hehehehehehe. Dziecinada ! ;-) Ja przytuliłem zysk 9 groszy -> 11 groszy. Trzeba się nauczyć jeść łyżką a nie chochlą... ;-)
A potem Zeus otarł spocone czoło i odetchnąl z ulgą. Przekonany był bowiem, że wyszedł na dnie. Nie wiedział wtedy jeszcze, jaki będzie koniec tej historii... Dobranoc :D
debile to są tu ubrani i jeszcze tacy jak ty co wierzą w jakieś odbicie jak pisałem o możliwej degradacji spółki na 2fix też mnie wyzywałeś, inteligencie
akurat na tyle nie jestem ubrany zeby plakac po tej spolce a jaki ty masz cel zeby tu sie udzielac??? hmmm Panie nieubrany??? skoro jak twierdzisz nie masz papieru to po co tu siedzisz???
co tu zaprzeczać? twoje wyssane z palca domysły równie śmieszne jak te o szybkim wybiciu? jeśli znajdziesz moje wpisy sprzed kilku miesięcy to poznasz moją historię na tym śmieciu...brałem po 19gr i sprzedawałem po dwóch dniach na kilkudziesięciu procentach zysku, za to pewne jest, że ty kolego RFB nieźle tu umoczyłeś i zanosisz modły żeby wróciło na 1zł i żebyś odzyskał chociaż część kapitału...
już pisałem, że podbitka tu może być ale nie w takich rozmiarach jak piszesz ty i tobie podobni ubrani, szczyt możliwości tego papierka to 20-25gr z tym że na pewno nie w tym roku i pewnie dopiero wtedy jak ty już dawno dasz za wygraną i sprzedaż gdzieś w granicach 5 gr a kto wie czy ja od ciebie wtedy nie wezmę... w międzyczasie możliwe zawieszenie na jakiś okres... jestem przekonany, że musi być tu zasiana najpierw panika żeby leszcze oddali przed faktycznym wybiciem...