• Jakie szkolenia biznesowe polecicie ? Autor: ocbak [176.221.122.*]
    Chciałbym sie nieco dokształcić w sferze biznesowej. jakie szkolenia, ewntualnie studia podyplomowe polecacie?
  • Re: Jakie szkolenia biznesowe polecicie ? Autor: ~Badziewiak [95.108.41.*]
    Graś prowadzi szkolenie "jak zostać cieciem w Niemczech"
  • Re: Jakie szkolenia biznesowe polecicie ? Autor: ~replay [178.235.40.*]
    Dnia 2016-11-02 o godz. 12:20 ocbak napisał(a):
    > Chciałbym sie nieco dokształcić w sferze biznesowej. jakie szkolenia, ewntualnie studia podyplomowe polecacie?

Proponuję - zadaj to samo pytanie na forum pt. FOREX na tutejszym Bankierze
    Może tam uzyskasz jakąś podpowiedź
  • Re: Jakie szkolenia biznesowe polecicie ? Autor: ~gester [178.255.45.*]
    Studia podyplomowe moim zdaniem są niestety ale stratą czasu.. Po pierwsze kosztują sporo, po drugie zzajmują CI dużo czasu, po trzecie musisz uczęszczać na wiele głupich zajęć, które są jedynie zapełniaczem czasu.
    Sugerowałbym zastanowić się nad szkoleniem z zakresu:
    - Prince2
    - Itil
    - PMP
    Aktualnie takie akredytowane szkolenia prowadzone są w większych miastach przez Inprogress: https://inprogress.pl/
  • Re: Jakie szkolenia biznesowe polecicie ? Autor: fernand [95.143.241.*]
    Uczestniczyłem w szkoleniu z efektywnego zarządzania zespołem link . Osobiście bardzo polecam, efektywność mojej firmy znacznie wzrosła. Lepiej się dogaduje z moimi pracownikami, stworzyliśmy wspólnie naprawdę ciekawą atmosferę i dobrze nam się razem współpracuje, a projekty nad którymi pracujemy satysfkacjonują naszych klientów.
  • Re: Jakie szkolenia biznesowe polecicie ? Autor: ~Gosik [83.30.111.*]
    ja byłam na szkoleniu organizowanym przez Soyer - mają na prawde doskonałą kadrę która prowadzi takie kursy - można sporo się dowiedzieć, sporo nauczyć. materiały są - przydaja sie później w utrwalaniu wiedzy. polecam
  • Re: Jakie szkolenia biznesowe polecicie ? Autor: ~Kostek [31.179.31.*]
    Możesz sprawdzić ofertę szkoleń menadżerskich prowadzonych przez krakowską firmę szkoleniową Maciołek&Wspólnicy. Mają dobrze wykwalifikowanych coachów, którzy prowadzą szkolenia w ciekawy, interesujący sposób więc nie zasypiasz na nudnym wykładzie.
    Sprawdź ich ofertę: link 
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [193.106.131.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Jakie szkolenia biznesowe polecicie ? Autor: ~BERTOR [91.204.162.*]
    Szkolenia biznesowe to bardzo ogólne pojęcie bo szkoleń jest wiele i wybor szkolenia powinien zależeć od tego jaki jest nasz zawód oraz jaką sfera biznesu się zajmujemy.

Polecam zainteresować się jednak dwoma rodzjami szkoleń

szkoleniami językowymi bo język przydaje sie zawsze i wszedzie, w sferze zawodowej jak i osobistej

oraz szkoleniem z negocjacji, szczególnie jeśli nie urodziliśmy się negocjatorami
    link 

Szkolenie takie organizowane jest przez IBD
  • Re: Jakie szkolenia biznesowe polecicie ? Autor: gosia1022 [89.64.48.*]
    Jeśli chodzi o szkolenia biznesowe to polecam szczegolnie te jezykowe (np. angielski). Przyznaję, że nigdy nie miałam szczególnego problemu z nauką angielskiego, jakoś łatwo „wchodził” mi ten język. Niekiedy brakowało mi tylko słownictwa czysto zawodowego (pracuję w marketingu), czasami musiałam długo omawiać coś, co można by wyrazić jednym słowem. Wszystkie te braki uzupełnił kurs biznesowy przeprowadzony u mnie w firmie przez LANG LTC. Jestem baaardzo pozytywnie zaskoczona, bo moje doświadczenia z innymi szkoleniami biznesowymi nie były aż tak miłe, mogę polecić LANG bez obaw
  • Re: Jakie szkolenia biznesowe polecicie ? Autor: ~Magda [85.221.155.*]
    Sprawdź szkolenia jakie oferuje Rödl & Partner - jest to międzynarodowa firma, jeśli temat szkolenia Ci podpasuje to naprawde warto się wybrać
  • Re: Jakie szkolenia biznesowe polecicie ? Autor: kateryna [188.146.184.*]
    Ciekawym jest szkolenie firmy New Players Poland pod tytułem “Delegowanie i egzekwowanie zadań”. Te szkolenie skierowane do ambitnych menedżerów, którzy chcą efektywnie i skutecznie delegować zadania do swoich pracowników link.
  • Re: Jakie szkolenia biznesowe polecicie ? Autor: ~altEd [88.156.139.*]
    Najlepsze kursy i szkolenia biznesowe można znaleźć na altEd.pl. To wyszukiwarka najlepszych kursów, warsztatów i szkoleń w okolicy i online gromadząca najważniejsze informacje i aktualności o szkołach, firmach szkoleniowych i organizacjach oferujących warsztaty.

W serwisie znajdziecie różnorodne formy rozwoju – od kursów językowych i szkoleń, przez zajęcia z gry na instrumencie i warsztaty ceramiczne, aż po kursy rysunku, programowania czy tańca.

W jednym miejscu możesz przejrzeć dostępne oferty, sprawdzić dokładną lokalizację kursu czy zostawić swoje opinie o zajęciach - altEd.pl

link
  • Re: Jakie szkolenia biznesowe polecicie ? Autor: ~Dominik9999 [85.221.130.*]
    Ze szkoleń biznesowych to firma Rödl & Partner