a bierzcie i będziecie sprzedawać po 2 grosze, tak na tym zarobicie jak można być tak nieudolnym inwestorem i liczyć ślepo na wzrosty przy takiej niepewnej przyszłości tej spółki
Zeus wtopil i mu żyłka pęka ze może się odbić. Pewnie puścił po 0,09 w samym dole. Wiem co czujesz, zdarzało mi się. Teraz trzeba brać i czekać na pompę - ta będzie niebawem
Jeszcze parę chwil. Nawet jeśli chodzi o upchniecie papierach co niektórzy sugerują (nie bez racji być może), półka musi być na znacznie wyższym poziomie :) tylko cwiercinteligent tego nie sklei
spólka jest za tania ma sporo gotówki w kasie 950 złotych to prawie tysiak no martwi troche dług 800tys ale są należności w kwocie 120tys od jakiejś spółki branża perspektywiczna ,ogólnie spółka może stanowić sporą konkurencję dla operatorów komórkowych takich jak TMobile ,Plus ,PLAY,Orange czy też operatorów WMO ale to ich problem a nie spółki Hetan i akcjonariuszy .Szkoda że biuro nie jest przeniesione poza Warszawę bo mogło by to znacznie ograniczyć koszty .
a nie mówiłem, że już dzisiaj będzie widać ruch ku górze, prawdziwa pompa proszę Państwa od jutra (dobrze, że trochę dobrałem po niższych cenach). Pozdrawiam!
bo zeus tak powiedzial :) pewnie nie zle pare mies. temu tu umoczyles i teraz zal,ze moze to odskoczyc na kilkadziesiat gr. moze wiecej. Nie wroze z fusów. Jesli ureguluja kwestie tych 20tysiaków to sytuacje mamy czysta. za 2 tyg raport i jesli bedzie ladny to bedzie zdrowy wzrost.