Byłem na targach w Kolonii, naprawdę super sprawą jest VR - kwestia czasu, aż zostanie w pełni przeniesiona na nasz rynek i do salonów sprzedaży. Ogólnie rzecz biorąc, nie jest to drogie - jedyny problem to dopasowanie wielu producentów do jednej platformy VR. Wracając do tematu Nowy Styl - mamy promocję w sklepie http://www.formyuzytkowe.pl/nowy-styl - jeszcze bez VR, ale zachęcamy do tego producenta i prezentowanych rozwiązań.
Dobrze, że działają - może nie zbankrutują :) Ale jeżeli coś się fundamentalnie nie zmieni (w tym komunikacja z akcjonariuszami) to nie widzę możliwości nowych poziomów ceny akcji, nie mówiąc o powrocie na 2+ złote. Naprawdę nie rozumiem polityki zarządu, nie ma chyba drugiej firmy na NC z takim potencjałem biznesowym i jednocześnie tak nieprofesjonalnie zarządzanej.
Na razie nikt nie wejdzie, bo kto obejmie (przypominam uchwałę z WZA) za "minimum 1,6", skoro kurs poniżej 1 zeta? Podejrzewam, że o to się rozbijają negocjacje z ewentualnymi inwestorami. Tym niemniej wcześniej, czy później będzie 1,60-2 zeta ... albo 1 grosz :D. Powtarzam, kto oddaje poniżej 1,60-1,7 jest miękkim siuśkiem :)
Chyba się zgadzamy, jeżeli dobrze Cię rozumiem, ale to mnie właśnie martwi. Po jakby byli mądrzy jeden z drugim to nawet prywatnie by poświęcili kilkanaście-kilkadziesiąt tysi na podratowanie kursu. Wszyscy trzymają i to dobrze, bo najbardziej notowania na NC psują mięczaki i kolarze a tu papierek wydaje się w dosyć mocnych rękach. Dlatego uważam, że wystarczy iskra, ale niestety w obie strony...