Czekam na raport. Krótkoterminowe powinno się obniżyć względem poprzedniego kwartału po wykupie obligacji. Nadal jest jednak wysokie. Oby ten ostatni kontrakt o którym mówisz doszedł do skutku, bo to praktycznie wypełni im robotę na prawie cały rok. Ciekawe w jaki sposób rozwiążą bieżące finansowanie.
spójrzcie na BIOERG bo zaczyna się kolejna fala wzrostowa, która prawdopodobnie dojdzie do 60 gr w ciągu kilku dni !!!!!!!!! POPATRZCIE!!!!!!!!!!!!! ALE TO DOPIERO POCZĄTEK BO MAMY INWESTORA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na pokładzie Profit Investment z USA, który już kupił od united akcje po 50 gr za szt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BIOERG zakupił 25 % udziałów w Beta Bio Technology za ponad 12 MLN ZŁ!!!!!
Obecna kapitalizacja BIOERGu to niecałe 5 mln zł!!!!!!
od lipca kurs był trzymany w ryzach, a teraz ktoś mu pomaga i ładnie rysuje wykres
http://betaglukan-bio.com/index.html
poczytajcie bo tutaj gra toczy się o większą stawkę
Gdyby tak było kurs byłby grubo powyżej 1zł. Naiwnych szukasz? On nie ma siły urosnac do 80gr a ty o 2 zł myślisz? Naiwnych szukasz? Henek daj spokój źle zainwesowales, myślałeś że szybko zarobisz a tu klops i zakładasz setki wątków... naiwnych szukasz?
A ty? Po co tu tak siedzisz i biadolisz? Czyżby cena 2zł to dla ciebie haczyk na innych a sam chciał sprzedać duuuużo niżej? Dlaczego się nie starasz o kredyt i nie skupujemy akcji? Zachęć rodzinę, znajomych ze zarobią 300% ... oj heniu. Odpowiedź co ty tu robisz i czemu tego co wyżej napisałem nie wcielasz w życie? Ja ci powiem co ja robię. Ja czekam bo chętnie kupię poniżej 60gr bo to będzie promocja a z promocji trzeba korzystać i cierpliwie czekam nie nagraniam jak ty. Powiem więcej jeśli raport będzie nadal dobry to chętnie kupię po 70 czy nawet 80 tam będzie sporo akcji więc nic nie ucieknie mi za bardzo.