właśnie wywalili wszystkie nasze posty w których dokładnie przewidzieliśmy przebieg tej części sesji, nie kupujcie po 11gr będzie tu dokładał w nieskończoność, wywalać po 10gr żeby jeszcze coś odzyskać z tej szulerni...
kto ci tu bedzie dokladal w nieskonczonosc ? nikt dzis nie zebral 600tys, akcji,aby je wystawic za chwile po tyle samo lub nizej. Moze ktos ma wiedze na temat raportu i pod niego kupuje,moze ktos cos wie odnosnie kwestii 20tysiaków dla gpw. ale jesli dzis byly ustawione popychacze ,gdzie tko wynosilo 120% w momencie to to ktos sie tym interesuje i chce zainteresoac rynek. Mysle,ze ze dwie trzy takie sesje i zrobi sie 20grochali,a pozniej zobaczymy. Nie wiem za tem co pleciesz o jakims zawieszeniu.
jesli przebije 50gr to rownie dobrze moga podciagnac do 1zl. Zobaczymy co przyniosa kolejne sesje,ale wiekszosc drobnych ,ktora sprzedala w ciagu ostatnich 2 miesiecy to sprzedala na poziomach 9-10gr. Jesli ulica ma raptem pare mln. akcji to pompe ponownie zrobic tu bedzie grubszym latwo.
widać dużo drobnicy ubrali i jeszcze mają co wywalać, jest bardzo źle 2 grosze jeszcze w tym tygodniu mnie nie zdziwi jak tam inwestory wasze wzrosty RF i jemu podobni ładnie umoczyli...
raz czy dwa razy na tydzień coś wpiszę bo widzę jak was robią w balona a wy łykacie a po za tym nic w tv ciekawego nie ma a tu przynajmniej ubaw mam z was jak o wzrostach piszecie...
Dnia 2016-11-08 o godz. 09:15 ~Zeus napisał(a): > raz czy dwa razy na tydzień coś wpiszę bo widzę jak was robią w balona a wy łykacie > a po za tym nic w tv ciekawego nie ma a tu przynajmniej ubaw mam z was jak o wzrostach piszecie...
popatrzcie taki śmieszek nam się znalazł :) napisz lepiej czy ten baton po stronie sprzedaży 450 ty. za 0,06 zniknie o 10:59 czy nie zniknie? bo jak stoję z boku rynku to też wydaje mi się, że wszystkie rozumy pozjadałem :D