• pytanko Autor: ~Monika [91.231.60.*]
    Nie trafnie kupiłam pod koniec maja akcje integera. gdy kurs był ponad 40 zł wydając całe swoje oszczędności. Niestety z marnym skutkiem, teraz chciałabym odzyskać pieniądze bez straty, czy ktoś z was robiąc jakieś analizy może przewidzieć czy jest szansa odzyskać pieniądze jeszcze w tym roku. Widzę że coś zaczęło się dziać ale do pełni szczęścia daleko
  • Re: pytanko Autor: ~proste [83.4.94.*]
    przegralas swoje zycie
  • Re: pytanko Autor: ~mm [94.251.187.*]
    Niestety, giełda to też szkoła życia i cierpliwości. Pamiętaj, by nigdy nie wchodzić w żadną inwestycję na całość. Ważna jest dywersyfikacja. Ja sam kupowałem ITG po cenie 48 zł, uznając że to już tanio, potem dokupiłem pakiet po 37 zł, a następnie poniżej 30 zł. Byłem też gotowy na kupno akcji po 20-22 zł. Patrząc na obecne wzrosty myślę, że w tym roku doczekamy się jeszcze ceny 44-48 zł, jednak dużo będzie zależeć od wyników za 3 kwartał 2016.
  • Re: pytanko Autor: ~epiq [188.146.19.*]
    Kurs akcji jest odzwierciedleniem wyników finansowych które z kwartału na kwartał są coraz gorsze. W II Q, czyli w momencie kiedy weszłaś, Integer odnotował rekordową stratę. W mojej ocenie perspektywy na przyszłość nie są zbyt optymistyczne, z wielu powodów. Z drugiej strony, jeżeli spółka wyjdzie z tarapatów i zacznie generować zyski, cena akcji mocno wzrośnie. Jak na razie DM BOŚ zaprzestał wydawania rekomendacji a sama spółka przesunęła termin publikacji raportu kwartalnego. To są złe sygnały. Do tego wszystkiego ostatnio dołączyło czarne PR, jakie się ciągnie za prezesem, po incydencie sprzedaży doręczycieli firmie krzak, aby zaoszczędzić na wypłacie wynagrodzenia. W XXI wieku traktowanie własnych pracowników jak niewolników którymi można handlować, szkodzi wizerunkowo i nie ułatwia kontaktów biznesowych.
  • Re: pytanko Autor: ~marek [89.68.84.*]
    nie masz szans łapiemy tu właśnie frajerstwo , robimy podbitkę i gonimy im makulaturę ,tu , będzie coraz nizej , kto mądry dawno ucekł została spekuła i leszcze powieszone na wyzszych poziomach które liczą na cud 
  • Re: pytanko Autor: ~marek [86.111.120.*]
    Ewa ale Ty jesteś przewidywalna. I znowu się moim nickiem podpisujesz. Dziecinada, hehe ;) Później chcesz, żeby ktos Cie poważnie traktował?
[x]
INTEGERPL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.