• Iskra 500% do wyjęcia B2BPARTNER! Autor: ~Onwilki [31.0.67.*]
    Czekam na zielone od kapitana
  • Re: Iskra 500% do wyjęcia B2BPARTNER! Autor: ~prawnik [91.208.93.*]
    zbierane bardzo ładnie!
  • Re: Iskra 500% do wyjęcia B2BPARTNER! Autor: ~jestdobrze [80.53.156.*]
    na sprzedaży mało a jak ktoś jednym zleceniem kupi 100 tys to mamy 20 gr a póżniej to ino góra
  • Re: Iskra 500% do wyjęcia B2BPARTNER! Autor: ~wątpiacy [159.205.199.*]
    Widze ze leszcze sie bawia i nganiaja

Wystarcy ze bedzie po 15 tej przyjdzie grubas właczy ta iskre czylii wykipruje z 200 k PKCem i zaraz bedzie 10 groszy -)))

Przeciez nikt nie trzyma tutaj kursu za stronie kupujacej sa male ilosci zlecen i watle zlecenia -widac ze to wszystko lipa

• Re: Iskra 500% do wyjęcia B2BPARTNER! Autor: ~zainteresowany [31.0.67.*]
    będą chcieli to zrobią i 3 zł tak jak na yoirimage a myślę że pod to idzie gra ;)
  • Re: Iskra 500% do wyjęcia B2BPARTNER! Autor: ~olo [87.239.76.*]
    jednak zaczeło się marsz na pólnoc
  • Re: Iskra 500% do wyjęcia B2BPARTNER! Autor: ~janek [89.229.14.*]
    Podpucha ta padlina ma iść na 3zl a co ropę znalazła czy co moim zdaniem zjazd w okolice 10 gr albo niżej jak nie pokażą umowy z bankiem .
  • Re: Iskra 500% do wyjęcia B2BPARTNER! Autor: ~Szok [31.0.67.*]
    Umowa będzie i to jaka!!!!!!
    będą 2 soczyste infa
  • Re: Iskra 500% do wyjęcia B2BPARTNER! Autor: ~koko [89.73.126.*]
    jakie olo? niestety nie wesz co tu będzie więc czemu tak naganiasz
  • Re: Iskra 500% do wyjęcia B2BPARTNER! Autor: ~Prawnik [31.0.67.*]
    Olo akurat wiem co mówi!
    to ciekawe co się zmieniło w 4 dni bo czytałem dzisiaj przeszłe wpisy i np 27.X pisal że nie wie co będzie ale popisać sobie i myśli powymieniać może także na pewno wie co będzie bo przez 4 dni doznał objawienia, ogarnij się prawik
    taka taktyka chciałem dokupić taniej robie to co' wątpący' mało tego jeszcze dokupie pamiętasz yourimage też od razu nie poszedł na 4.60 zł były zwały i korekty nie jedni zrezygnowali a potem gały im wyszły osobiscie mnie też bo za szybko sprzedałem trzeba słuchać wyjadaczy jak naganiają na spadki to znaczy że zbierają :) cofnij się troche i poczytaj tu infa będą i to mocne zobacz ff i ilosc akcji tu 3 zł to pryszcz przy dobrym info
    oczywiście że pamiętam YourImage kiedyś miałem po 20 groszy ale sprzedalem po 40 gr jak ogłosili emsję
    i później odkupiłem po ok 80 gr i też za szybko sprzedałem ale wchodziłem jeszcze kilka razy i sprzedawałem.
    Oczywście byłem pazerny i po ponad 3 zł kupiłem sobie na kolejne kółko ale już go nie było więc mnie ubrali na szczęście tylko w 1k sztuk:)

Co do B2B to chcę je kupić dlatego tak oprócz prewertowania spółki czytam też Was stą dpamiętam co pisałeś i co piszesz teraz i mi się to gryzło ale skoro taka gra to ok tylko pytanie czy teraz grasz czy wtedy:) hehe
    najpierw mnie ubrali po 22 gr ale po drugiej korekcie dokupiłem i jest ok średnia 15 gr więc jest ok najpierw miałem obawy ale im bardziej wątpiący nagania tym bardziej jestem przekonany że dobrze zrobiłem korekty są potrzebne dlatego dzięki niej taniej dokupiłem jutro coś sprzedam i dokupie b2 najgorsze że mam akcje co są na 2 fiksach i szybko nie można sprzedać więcej na takie nie wejde nie ma to jak ciągłe troche poczytałem i wiem że tu będzie jazda oczywiscie a korektami jak pisali o yourimage jak był po 17 gr to nie brałem kto by wtedy wierzył że tak wysoko poleci a jednak tak że tutaj 1 osoba zbierze 200 k i kurs 25 gr co tu więcej pisać trza brać i czekać na infa być cierpliwym :)
  • Re: Iskra 500% do wyjęcia B2BPARTNER! Autor: ~prawnik [31.0.67.*]
    no właśnie nic dodać nic ująć
    a wątpiący to jakiś znany naganiacz? pytam serio bo go nie znam wcale z forum czy chodzi Ci że tak ostro nagania poprostu
    2 fixy to masakra, wsyatrczy zobaczyć aleje SAmochodową, duże obroty i wzrost i nagle weszli na 2 fizy i zero ruchu
    na szczęście udalo mi się wyjśc dosłownie ze 2 dni przed fixami:)
    olo a jakich inf się spodziewasz?
  • Re: Iskra 500% do wyjęcia B2BPARTNER! Autor: ~prawnik [31.0.67.*]
    2 fixy to nie takie złe narzędzie trzeba tylko umiejętnie to robić patrz przykład geotrekk tam umiejętnie zbierane (i nie trzeba śledzić cały dzień)
    B2B już zostało dostrzeżone będzie się działo
    również hydrapres wyskoczy jak filip z konopi
    tu w pierwszej kolejnosci dojdzie do 22-25 gr mielenie ok. tygodnia i wtedy ruszy z kopyta akcji z ff już bardzo mało zostało , sami sobie odpowiedzcie skoro 400 k zł zbiera cały ff ;)

jak ja brałem po 22 gr to już było widać nie wiele akcji ale pewnie ci co brai po 10 gr się wysypali razem z nimi inni ja też troche pusciłem i to był błąd tu rzeczywiscie przy małostrachliwym akcjonariacie można cuda zrobić ale to był początek strachliwych dużo i doszło do takich zwał gdzie inni to ładnie wykorzystali ale szybko niektórzy się wyprzedali tkz groszołapy mam te lzmo i nie wiem co dalej zanizyli to na 18 gr ale ostanio widze że ktoś ciągle zbiera w tej cenie sam nie wiem czy sprzedać czy trzymać takie lzmo też może zadziwić za jakiś czas żebym nie żałował aedes mam tam też może dobrze podejsc ale to pewnie dopiero po nowym roku sam nie wiem co robić kupując padliny można dobrze zarobić tylko na niektóre trzeba dłużej poczekać tutaj jest ok mamy ciągłe tanio jak barszcz a infa pewnie w listopadzie zrobią tu mega zysk spólka b2 jak będzie grana zrobi super wzrost niby nic się nie dziej a i tak kurs powoli rośnie
    Zgadza się na You zarobiłem krocie a i tu liczę na podobny zysk tak jak mówisz cierpliwość akcjonariuszy i będzie mega zysk
  • Re: Iskra 500% do wyjęcia B2BPARTNER! Autor: ~wątpiacy [195.82.181.*]
    No wlasnie dlaczego jest tanio skoro ma byc dobrze ?
    a moze nie ma być dobrze ?
    A jak moze byc skoro utracili prawie 50 % wartosci przychodow w ostatnich 2 latach ?

Dlaczego grubasy daja leszczowi kupic tanio walor skoro przeciez mozna majac pieniadze zebrac zrynku akcje i zenic je za kilka miesiecy po 40 groszy ? dlaczego nikt tego nie robi ? A duzi akcjonariusze tej Spolki i firma prowadzaca IQ Partners czemu nie zakumuluja szybko tych akcji - przeciez to czystyy interes jest ?

kurs IQ partners szybuje w dol a i nie widac wzrostu /kumunikaty/ procentowego u duzych wiec skoro oni maja wglad na biezaco w firme to chyba nie ma jakiegos spektakularnego kontraktu A jesli nie ma o co jest ?

Obawiam sie ze nie ma tu nic .... Za to widze coraz wiecej naganiaczy na wzrosty

AT tez nie wyglada rozowo nie ma utzrymania sie kursu na poziomie 18 groszy /opor / dopieor 3 min sesje pod rzad z cena 18 i wiecje groszy to tutaj sygnal kupna jesli nie ma wyraznych sygnalow to zostaje spekulacja
    No wlasnie spekulacja ale pod co bo przeciez nie pod wynik za III kwartał -)

ja tam sobie tu posiedze ale to pewnie ci co w poniedziałek kupili kilka akcji się rozkrzyczeli że hej żeby szybko upłynnić już widać że powoli wystawiają na sprzedaż już im nerwowo od takich to z daleka nie lubie jednodniowych naganiaczy kupi po 13 i szybko naganiania zeby sprzedać po 16 i zrobił biznes życia
    moze wlasnie o to chodzi podbic i sprzedac a przede wszystkim wyjsc z akcjiprzed raportem ?

do 15 listopad malo czasu 8 dni sesyjnych trzeba cos zrobic zeby zarobic przed raportem ?
    -)))
    tu chodzi o co inne nie o raport
    no jasne trzeba obudzic te iskre w ludziach i powoli sypac akcjami -((
    No i ktoś pięknie rozgrywa.Nie pokazuje zainteresowania następuje zniechęcenie i strzał zbiera co chciał i zostawia :)
  • Re: Iskra 500% do wyjęcia B2BPARTNER! Autor: ~janek [89.229.14.*]
    Widać jak karmią leszczy powoli wychdza przed spadkami na 5 groni?
    moze spadnie tylko do bazy tj do 10 groszy troche im sie porawila marzowosc pewne drobne skucesy maja + troche starych rzeczy sprzedali co byc moze pokaza w raporcie ale i tak nie zasypia przepasci po paybacku .irma jeszcze z 4-5 kwartalow moze byc pod kreska dopiiero jakas kolejna umowa i wzrost sprzedazy dzieki systematycznemu powiekszaniu portfela zamowien moze im pomoc.
    Przydaloby sei zatrudnic jeszcze jednego handlowca zitensyfikowac wysylanie ofert i lepiej penetrowac rynek .
    No i jakies poszerzenie dzialalnosci - z tego co teraz robia moga nie wyzyc a ujemny bilans ich zje z czasem
    te7k dzisiaj to ja kupiłem węc dzisiaj zastój w obrocie póki co
  • Re: Iskra 500% do wyjęcia B2BPARTNER! Autor: tytan1 [94.254.131.*]
    po woli skupują , jak zbliży się do 02,0 to może tym razem warto wsiąść na dłużej ?
    Rynke nie ma sily ani checi moim zdaniem
    Papier zaleszczyl sie drobni ciagna teraz kurs do gory /ma byc 500%/
    a grubas sie cieszy - łykneli haczyk -)))
    cos tylko na polkach na kupnie wieje malizną - widac to wszystko jest lipa i nei ma trzymania kursu /duzy by to tak zrobil poustawial batony - zeby mu kurs nie zwalil ktos/
[x]
B2BPARTNER 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.