• BGŻ Autor: ~aaa01 [188.146.23.*]
    Wczoraj jeden z forumowiczów napisał:

Re: Kiedy 5gr??? Autor: ~janek [89.229.14.*] 2016-10-27 23:16
    B2b umowa z BGŻ ?

Zainteresowało mnie to pytanie. Zacząłem szukać i....

https://mambonus.pl/miscellaneous/upload/images/Regulaminy/REGULAMIN_SPRZEDAZY_B2B.pdf

Czy coś przegapiłem? O takim kliencie nie wiedziałem. Na stronie Firmy też cisza.
  • Re: BGŻ Autor: ~janek [94.254.226.*]
    Dzwonić do firmy konkurent admassive też nie śpi bo przejmuje Merlina.
  • Re: BGŻ Autor: ~olo [87.239.76.*]
    ktoś tu pisał o jakims mocnym info patrząc troche wstecz coś jest na rzeczy dlatego co niektórzy mocno naganiają na sprzedaż akcji wybierają po trochu nie wystawiają zaraz powiedzmy 100k tylko po 30 .40 k i dobierają kurs może wystrzelić pod 40 gr
  • Re: BGŻ Autor: ~Knowhi [31.0.42.*]
    Wiecie gdzie mają siedzibę?
    http://b2bpartner.pl/
    na admassiwe będzie emisja dobrze że zwiałem nie lubie słowa emisja -------nasza spólka ruszy z kopyta za dużo naganiaczy na spadki taki loyd bez przyczyny poszedł prawie na 40 gr a ma akcji 5 x więcej w wolnym obiegu a wczoraj zwała i znowu pokisi długo na partnerze coś będzie coś czytałem ale to pewnie nie jeden wie co tu siedzi :)
  • Re: BGŻ Autor: ~janek [94.254.225.*]
    Kolego no i co ze emisja admasive jest perla a b2b może być różnie jak pójdzie do 40 gr to odkup od ludz np. Po 30 gr a i tak sporo zarobisz naganiaczu.
    wszystkie są perły :) zależy gdzie kto siedzi jak spólka rośnie to perła jak zwała to bankrut tak to wygląda ale i tak nie zmieniam zdania emisja to emisja może admassiwe urosnie ale tylko po to żeby potem wywalić akcje zobacz black perl nadmuchali na 1.5 ludzie kase bezpowrotnie stracą teraz masz info o 130 mln nowych akcji .... dalej zobacz softblue tylko lekko podbili na 83 gr i zaraz akcje pp sypią do bulu ...... tutaj jest mało akcji żadna emisja a info może być w każdej chwli i kurs wybije nie naganiam zwykła wymiana zdań
  • Re: BGŻ Autor: ~janek [94.254.225.*]
    Admassive to inna bajka widział dla kogo emisja bez prawa poboru i z prawem poboru też nie lubię emisji zobacz Apator jak akcjonariusze którzy wzieli udzialy w emisjach zarabiali ja wietze ze admasive pójdzie w ich kierunku a b2b patrowicz siedzi a jego spółki to tze smieciowki spekulacyjnie może zarobisz tylko zależy jaka jest baza wyjściowa do kupna może to być 5 10 20 50 gr albo bankrut jak wypali z BGŻ to kupie.
    hm moim zdaniem teraz się kupuje a nie na mega szczycie zobacz jak naganiają na spadki to coś znaczy tylko ja trzymam dobrego ducha bo chcą żebym sprzedał oni akcje mają policzone wyszarpią od niewinnych ludzi pocisną na 30 gr a w miedzy czasie moze info dojdzie :) miałem admassive po 70 gr sprzedałem po 1.36 mogłem odkupić znowu ale trzymam kase zobacze co tu będzie może przyszły tydzień być ciepły dla spólki mało kto już wywala mało tego na tą ilosc akcji kurs jest darmowy brakuje iskry
[x]
B2BPARTNER 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.