• obroty staneły Autor: ~link [94.254.141.*]
    obroty staneły każdy liczy na wzrost , niestety muszę was rozczarowac jeszcze nie w tym roku....., przewiduje lekki zjazd do 26 PLN po ogłoszeniu wyników za III kwartał
  • Re: obroty staneły Autor: ~link [94.254.138.*]
    niestety dzisiejsza sesja nie nastraja optimizmem, jeżeli info za 3 kwartał niedobra to zjazd do 20 pln
  • Re: obroty staneły Autor: ~klikacz [5.172.255.*]
    moim zdaniem w 3 kwartale mają dwa kontrakty z ubezpieczycielami na co najmniej 800 000 PLN oraz kontrakt z windykatorem na 400-500 tys zł i to są wyniki tylko z Polski. Razem jakieś milion -milon trzysta tysięcy za jeden kwartał!!!! Tak więc będzie to najlepszy kwartał jak do tej pory , ludzie bez paniki, wiecej wiary ,zobaczcie że utrzymuje się w okolicach 27 zł , spadek poniżej 25 pln to tylko jakiś panikarz wyprzedał czego będzie żalował

klikacz
  • Re: obroty staneły Autor: ~obserwator [193.239.59.*]
    Mnie interesuje jakie opublikują koszty utrzymania DataWalk w USA. O ile PiLAB już zaczyna powoli zarabiać, tak DataWalk póki co będzie obciążeniem i to znaczący. Do momentu kiedy nie złapią pierwszego dużego kontraktu.
  • Re: obroty staneły Autor: ~xyz [213.241.18.*]
    Panowie tu nie chodzi o wyniki tylko o sprzedaż. Nawet jeżeli faktury są na 1,3 miliona to i tak to jest za mało aby pokryć koszty. fakt że stany będą ich ciągnąć. Faktem jest też że pierwsze wdrożenia jeszcze nie są najabardziej rentowne bo technologia przebija się z bólem, Myślę że nawet jak zaczną sprzedawać w stanach to i tak koszty będą ich żarły na początku i może być konieczna emisja najważniejsze to ruszyć bardziej cieszy mnie to że prawdopobnie w 3 firmach już z systemem siedzą niż to że może z tego być 1,3 mln.
  • Re: obroty staneły Autor: ~fox [94.254.191.*]
    Jeżeli by tak miało być to po 12 listopada kurs ruszy ostro w górę. W końcu zacznę kupować te fundusze które dotychczas nie wierzę w sukces Pilabu.
  • Re: obroty staneły Autor: ~Chudy [37.47.224.*]
    I to jest clou!!!
    Tylko ilość zdobytych przyczółków się teraz liczy, a zysk jest tutaj zupełnie sprawą drugorzędną. Teraz ma trwać organiczna praca u podstaw, której efektem będzie, że jak padnie hasło big data, analiza wszyscy z branży będą myśleć Pilab!
    Przynajmniej po to ja tutaj jestem, nie po zysk w najbliższym raporcie,.
    Najważniejsza jest liczba implementacji, która w dłuższej perspektywie czasu przyniesie owoce.
  • Re: obroty staneły Autor: ~kinio [94.254.134.*]
    siedzą w czterech firmach , bo jeszcze jest bank
  • Re: obroty staneły Autor: ~kinio [94.254.134.*]
    nie martwiłbym się USA, po to wchodzą do stanów żeby zarabiać, martwiłbym się gdyby poprzestali na Polsce
  • Re: obroty staneły Autor: ~kinio [94.254.141.*]
    ciekawość mnie zżera , jakie wyniki ogłoszą za 3 kwartał

• Re: obroty staneły Autor: ~klikacz [5.172.255.*]
    obroty staneły teraz naprawdę
[x]
DATAWALK 2,52% 130,00 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.